Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala krolewna....

Tak sobie czytam i czytam historie kobiet na tym portalu i dochodzę do wniosku

Polecane posty

Gość mala krolewna....

że jezu takie wy kobiety jesteście nudne, wszystkie takie same. czasem mam wrażenie jakbym czytała jedną i tą samą osobę. Wszystkie jesteście takimi łatwymi szmatami bez charakteru, bez żadnej tajemniczości, wszystkie dajecie dupy bez slubu, godzicie się na meiszkanie na kocią łapę. Wszystkie takie wyzwolone dziwy bez żadnego szacunku do siebie, jesteście takie same. Żadna z was niczym się nie wyróżnia, tylko wszystko takie dupodaje. Wstydzą się robić kupę przy facecie ale dupy dawać się nie wstydzą. Wszystkie mają 40 lat a wyglądają góra na 25. Co druga ma 30 lat i musi pokazywać dowód jak kupuje piwo, bo uważa się za taką młodą i piękną. A prawda taka, że 90% z was to takie zwykłe próżne, głupie dupodaje bez żadnego szacunku do siebie. Pieprzą się bez slubu i czują się z tym super. Zero jakiejś wrażliwości, inteligencji, duchowości, wy niczym się jedna od drugiej nie różnicie. Ale mniemanie macie o sobie takie, że szok. Sama jestem kobietą ale jak tak was czytam, to jakbym ja była z jakiejś królewskiej rodziny, a wy taka patologia, taki motłoch. Ja się za bardzo szanuję, żeby np. godzić się na jakiś seks bez slubu, dla mnie to nie do pomyślenia. A dla was dupodaje to jest normą co mnie przeraża. Myslalam, że jednak kobiety bardziej się szanują. I ja się nie dziwię, że teraz tylu homosiów, bo jesteście takie nudne i głupie, a seks z wami tak łatwo dostepny, że ja się nie dziwię, że faceci przerzucają się na facetów bo baby im się znudziły...

Gość cdcsdcs
Musisz się bardzo męczyć w tej swojej frustracji.

Gość gfgddf
ile masz lat,nie byls jeszcze w zwiazku?

Gość Oubrieta
a mnie najbardziej rozrzewniają to tęskniące za rozumem dyskusje "co się facetom podoba". To jeden z najbardziej nurtujących tematów dla wiekszości piszących tutaj. Jak po takiej istocie można się spodziewać osobowości, intelektu, wiedzy?

Gość cdcsdcs
Ja bym nie dopytywała, dziewczyna jest tak owładnięta obsesją "dupy" że jeszcze się rozpędzi w chorych wywodach a tu czasem dzieci zaglądają. ;D

Gość Jakie to żałosne!
Musisz mieć problemy z sobą skoro tak ciężko ci żyć w dzisiejszych czasach.Znasz powiedzenie????? Przysrywał kocioł garnkowi?!:D Jesteś żałosna i tyle.

Gość TRAFNA UWAGA !!!!!!!!!
cyt " . czasem mam wrażenie jakbym czytała jedną i tą samą osobę. Wszystkie jesteście takimi łatwymi szmatami bez charakteru, bez żadnej tajemniczości, wszystkie dajecie d**y bez slubu, godzicie się na meiszkanie na kocią łapę." czczą 1234 Hahaha ! SŁUSZNE spostrzeżenie,bo wszystkie te PROWOKACJE Pisze jedna i ta sama osoba FIEL

Gość Wreszcie ktos madry to zauwazy
wreszcie ktoś mądry zauważył że wszystkie te bzdury są autorstwa jednej osoby Która pisze je w sobie charakterystyczny sposob. CVCVC TAK TO ROBOTA FIEL

Gość Przystojny Alvaro
Kochałbym Cię❤️

Gość dyonissy
to jest objaw kobiety która nie przeżywa orgazmów, jakbyć miala udane pozycie cielesne to byś nie pierdoIliła farmazonów jak zakonnica albo stara baba która się zestarzała i faceci juz nie patrzą

Gość Koń na bieżni
A Ty zamierzasz dać dopiero po ślubie ?

tak słabo ten post jednak świadczy o Twoim "niemal pochodzeniu z rodziny królewskiej", biorąc pod uwagę to, że używasz słownictwa z rynsztoka. Jesteś tak samo wulgarna jak te, które krytykujesz.

Gość kbk
Autorko popieram Cię Szanujące sie kobiety są teraz w mniejszosci, na wymarciu Trudno o taką

Gość kbk
Pocieszający jest jednak fakt, ze w realu sa takie zwyczajne dziewczyny To tylko na kafe jest większość" dupodajek" bo poza internetem nikt ich nie chce Mylą puszczalstwo z powodzeniem :D

Gość 3244444444
Podbijam bo to zdecydowanie najlepszy temat w tym miesiącu, pokazujący cała prawde o was :classic_cool:

Nie ma jak to topik bijacy jadem... Sfrustowana krolewna na ziarnku grochu heheheh:-P Ktos tu jest niezle sfrustrowany... :-) Zajmin sie zmijo swoim zyciem aaaa i zycze milego dnia :-P

Gość dobry temat
cała prawda o kobietach polskich prawda je boli W GÓRE !!!!!!!!!!!!