Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ja1993

co zrobic?

Polecane posty

Gość ja1993

Witam, opowiem wam o swoi "problemie"... Mam nadzieje ze ktos doradzi mi cos. A wiec mam 20 lat, od prawie dwuch lat jestem z chlopakiem. Ogolnie to uklada Sie nam dobrze wynajmujemy razem ze znajomymi mieszkanie, nasz dzien wyglada praktycznie tak samo wstajemy rano idziemy do pracy ja wracam on juz jest w domu robimy jakis obiad, on siada przed pleystejszyn ( nie wiem czy tak Sie to pisze) ja przed laptopem I tak do wieczora pozniej ja kapiel pozniej on I spac tak to juz wyglada ok 6 miesiecy. Nie ukrywam ze nie podoba mi Sie to I rozmawialam z nim o tym ze mogli bysmy gdzies wyjsc chociaz na spacer ale on twierdzi ze nie Lubi spacerow bo to takie chodzenie bez sensu I woli grac. Najgorsze jest to ze jak Sie poklucimy to wyrzuca mnie z domu kaze wracac do mamy pakowanie Sie mam opanowane do perfekcji, jak chcem z nim porozmawiac olewa mnie nawet slowem Sie nie odzwya. Kiedys byla taka sytuacja ze powiedzialam ze nie wyprowadze Sie to on na sile Sam mnie spakowal wystawil torby za drzwi I wypchnol z mieszkania... Klutnie trwaja 2 max 3 dni, pozniej dzwoni pisze zebys wrocilam tlumaczy Sie ze jest bardzo nerwowy ze nie panuje nas tym a jak mu mowie zeby panowal zeby zmienil to, to mowi ze on Sie nigdy nie zmieni. Jak Sie nie klucimy jest dobrze wtedy jest kochany przytula Sie caluje ( oczywiscie w przerwie w graniu). Tydzien temu poklucilismy Sie I gdy wrucilam do mamy weszlam na czat poznalam tam faceta bardzo mily, spokojny, wie czego chce w zyciu jest tylko maly problem ma 35 lat (chociaz tak bardzo mi to nie przeszkadza) nie wyglada na tyle lat. Zaczelismy pisac na meila I zaproponowal mi spotkanie nie wiem co mam zrobic z jednej strony chciala bym Sie z nim spotkac a z drugiej jest moj chlopak... Co byscie zrobily na moim miejscu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować