Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitaaa1987

pomylka plci na usg - zdarzylo sie wam ?

Polecane posty

Gość Julitaaa1987

Pytam z ciekawości czy zdarzyło się którejś z was , ze lekarze pomylili się co do płci na badaniu usg ?

Gość ooooo jestem jaka jestem
znam kolezanki co mialy pomylke na zwyklym usg, ja robilam prenatalne usg i pomyłki nie bylo :)

Moja przyjaciółka przez całą ciążę była przekonana że będzie miała dziewczynkę.W dniu porodu okazało się inaczej :) U mnie nie było pomyłki.

Moja znajoma w drugiej ciąży do końca była przekonana że bedzie chłopiec. Na sali porodowej jeszcze połozna ja pytała co bedzie to mowiła z dumą że synek (córke juz miała). Urodziła dziewczynkę :)

Gość Julitaaa1987
No wlasnie u mnie lekarz jeszcze nie pewny czy to chlopak bedzie ale na niego bardziej stawia chociaz podkresla ze niekiedy dziewczynki moga miec tak spuchniete narzady rodne i sa przez to mylone z chlopakami;)\ i zastanawiam sie w sumie co z tego wyniknie bo mam bardzo mocna przeczucia na dziewczynke a intuicja mnie na ogol nie mylila..

Gość lkilka
mojemu kolegi zonie w dniu porodu urodzila sie dziewczynka zamiast chlopca

ja od 6tc czułam chłopaka i go mam. Po prostu weź przykład ze mnie-te pierwsze ciuszki miałam uniwersalne ;) chyba tylko jedne niebieskie body, ale to dlatego, że to był 3pak i tak się nastawiłam na takie z Tygryskiem z DISNEYa :)

Gość aneczkal....
U mnie nie było pomyłki, w I ciązy dowiedziałam się w 22 tc, ze córcia i sie potwierdziło, a w II juz w 11 tc było widać, ze chłopiec i też sie powterdziło :)

i nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy Synek mamusi był od początku, tylko na 3d/4d lekarz go zmusił do ruchu to pokazał trochę więcej niż tyłek i plecy, ale jak byłam sama na wizycie pokazywał jajeczka i to wystawiał nawet, a jak mąż był ze mną-pupa i plecy :D i jedzenie słodkiego przed wizytą nie pomagało-tak mi poradziła koleżanka, wtedy kopał przy ktg i jak wyszliśmy z gabinetu, w gabinecie przy mężu był nieruchomy :D