Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jmagp

Do ilu lat mieszkaliscie z rodzicami?

Polecane posty

Gość ja mieszkałem długo
bo do 27 roku życia, teraz jestem na wynajętej kawalerce, ale nie wyobrażam sobie powrotu już.

Gość giggtila
zenek -25 lat i trzeba spadac z domu-mozna se chciec ale rzeczywistosc skrzeczy-bezrobocie, umowy smieciowe pensje huujowe-potworne ceny wynajmu- chyba kazdy chcialby dostac na 18 tke chocby kawalerke-ale malo ktorego rodzic a na to stac

20 lat, nadal z rodzicami ale chciałabym się wyprowadzić. Tylko łatwo powiedzieć trudniej zrobić. x no_leaf_clover trafne spostrzeżenie ;)

Gość ghj567
29 lat i dalej mieszkam z rodzicami i nie wyobrażam sobie mieszkać gdzie indziej. Mam swoje piętro dla siebie, rachunku po połowie do tego zamykamy się gdzieś w okolicach 900zł co DRUGI MIESIĄC. A własne mieszkanie w dzisiejszych czasach ? tfuu w życiu, umowy śmieciowe, wynajem jakiegoś w miarę fajnego mieszkanka to około 1500zł + rachunki to tylko po to żeby powiedzieć że jestem super true nowoczesny i mieszkam na swoim ? To ja wolę mieszkać z rodzicami i 1500zł odłożyć do skarpety a nie napychać kieszeń jakiemuś frajerowi..

Gość gość
w maju kończę 25 lat i mieszam z rodzicami, mój ze swoimi. Czemu? kasa, kasa jeszcze raz kasa. Od pół roku temu zaczął nową pracę, ja nie umiem znaleźć a jak już mam to zlecenia ;/ w czerwcu kończę uczelnię i mam nadzieję coś ruszy.

Gość gość
do 19, po maturze wyjazd do Krakowa w celu kontynuowania edukacji. Potem 5 lat tylko czasem weekendy w domu, święta. Nie dało się już wrócić do rodziców z powodu pracy w innym miejscu niź miejsce zamieszkania, takie życie