Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorciaaa84

Sexowny komplecik

Polecane posty

to jest seksowne?? widocznie ja jakis dziwny jestem owszem ladne mile, fajne przyjem,ne ale emocji nie wzbudza takie normalnie ladne :D

Wygląda jak strój futurystycznej ulicznicy, sprzedającej się w ciemnych zaułkach metropolii przyszłości za słoik organicznego dżemu.

kup sobie cos z intimissimi, esotiq lub triumph'a. zdecydowanie bedzie lepiej wygladac, a tez czasami zdarzy sie tam cos bardziej wyzywajacego :). chociaz mysle, ze delikatniejsze odzienia sa lepsze ;)

ciekawe bo jednak gra wam na wrazeniach, tyle, ze negatywnie a dla mnie to jest totalnie ...obojetne

Moim zdaniem idealny - jest tak brzydki, że facet z pewnością czym prędzej go zdejmie, a o to przecież chodzi, nie?;)

e tam jest bo jest ale checi zdejmowania nie wywoluje ani z powodu ladniosci :) ani brzydkosci :) nie wiem, totalna obojetnosc ot jakis tam ciuch a malo to roznych dziwnych na siebie wkladaja?? czasem nie wiadomo co spodnica a co aksamitka :D :D

No tak Zielona, a niektórzy po prostu pragną tą bieliznę rozerwać;)

[zgłoś do usunięcia]Zielono Niebieska Kiczowate...odpada I dla mnie to w ogole nie jest sexi! Wyglada jak dyskotekowe wdzianko tipsiary " l No ale to przecież ulubiony styl Dorci - sama zakłada tematy o paznokciach, tipsach itp :D

Kobietki to ja nie wiem co wy zakładacie do łózka zeby bylo sexownie wyzywajaco skapo i z pazurem

Bielizna - jakakolwiek by nie była - to tylko lekka odmiana ciągle tego samego. Ja tam bym chciał zastać w łóżku kobietą w stroju górnika z umorusaną sadzą twarzą - wtedy to by się dopiero chciało zagłębiać w nią;)

A dlaczego ma być skąpo? Im więcej, tym lepiej :D I jeszcze mnóstwo malutkich guziczków i haftek, zeby go szlag trafił zanim wszystko porozpina i się dobierze! :classic_cool: :D

oczywiście zakładając, że ten seksowny komplecik (sic!) można nazwać bielizną :D