Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relikt

Niski wzrost

Polecane posty

Gość relikt

Jakie mam realne szanse poderwania dziewczyny o wzroście 176 gdy ja sam mam ledwie 170? Jest to możliwe w ogóle? Czy ty jako kobieta, która masz co najmniej 170 cm dała byś szanse niższemu facetowi lub ewentualnie się z nim mogła byś związać?

i jakis szansach ty gadasz... podoba ci sie kobieta to ja podrywasz ... ona nie ma nic do gadki :D została wybrana i juz:D

Gość relikt
@sosssssss Wątpię to że kobieta została przeze mnie wybrana nie oznacza że ona zgodzi się na to... kurwa ja pier... ja mi się podobają wysokie 20stki:(

Gość dojrzalaala
Ja mam 170 cm wzrostu i moglabym być z kolesiem tego samego wzrostu..tak myśle bo zawsze bylam z troche wyzszym,ale nizszy> hmm nie wiem ,tym bardziej ze lubie chodzic na obcasach,ale mysle z jakby to bylo kilka cm to moze:P:P

Jeżeli masz zniewalającą urodę nie masz się co przejmować niskim wzrostem.

Gość niskadziewczynkeczkaa
to ty szukasz takiej żyrafy?? zal :/ nie tylko takie chodzą po ziemi.niższe tez sa.szczegolnie takich po 167 cm jest duzo.nie poderwiesz ich bo ją niższe??

Gość relikt
Każda z was to samo a gdy założę szpilki on jest ode mnie niższy.. co wy z tymi butami? Czy wy naprawdę jesteście takie uprzedmiotowane do mody wszech obecnej? A gdyby facet, który wam się podoba po pewnym czasie wyznał "fajna z ciebie dziewczyna ale nie chce się wiązać z kobietą która ma bląnd włosy bo by nie pasowała do moich włosów kolorem" Jakbyście zareagowały? Wypowiadające się w moim poście mogły byście w nawiasie napisać swój wiek bo opinie kobiet poniżej 20 mnie mało obchodzi no sorry.

Gość relikt
@niskadziewczynkeczkaa Nie mam nic do dziewczyn poniżej 170 ale osobiście wolę te powyżej:/ lubię czuć przy sobie prawdziwą kobiecą kobiecość.

Gość jesli jestes fajny
to bym sie Tobą umówila :) (21 lat) (175 cm wzrostu)

Gość jesli jestes fajny
do niska dziewczynka- moze facet woli dziewczyny o wygladzie modelki a nie ogrodowego skrzata karakanie

Gość dojrzalaala
obcasy to dla kobiety taka kobiecośc jak dla Ciebie wzrost kobiety

Gość niskadziewczynkeczkaa
włosi są niscy a mają powodzenie w polsce jak nikt inny

Gość Pseudonim: (Adres będzie
a własnie panie autorze?? a nizsza niz te magiczne 170 cm to nie kobieca czy jak?? to ze ma krótkie nogi które nie zwbudzają takiego podniecenia nie znaczy ze n ie moze byc kobieca

Gość ja koooo wa tego nie rozumiem
.

Gość Pseudonim: (Adres będzie
dziwne.skrzatowaty facet z tyczkowatą kobietą. nie za duze horyzonty ???

Gość relikt
@Pseudonim: (Adres będzie Tak te poniżej 170 nie są dla mnie kobiece i co? Nic nie poradzę że podobają mi się te wysokie które mają trochę ciałka zgrabną pupcię i ładny biust oraz śliczną buzię. te niższe po prostu nie robią na mnie wrażenia Nie mam nic do kobiet poniżej 170 cm ale osobiście preferuje te powyżej 170

Gość nxscdf:)
Autorze skoro nic nie poradzisz ze ci sie podobaja wyzsze kobiety niz 170 , to nie miej pretensji ze te wola tez wyzszych a nie takich karakanow . Podobnie jest gdy osoba niepelnosprawna nie chce sie zwiazac z niepelnosprawna tylko ze zdrowa , a ma pretensje do losu ze jej zadna zdrowa nie chce , skoro ona chce zdrowego , to dlaczego sie dziwi ze zdrowy tez chce zdrowego .Podobnie jest z toba autorze.