Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vasja

JESTEM ZA CHUDA i NIEWYROŚNIĘTA! 160/45

Polecane posty

Gość Vasja

4.04.12 Cześć wszystkim :) Mam rocznikowo 15 lat (skończę w na początku grudnia) i moim zdaniem jestem za chuda i za niska. Taka nie wyrośnięta. Nie wiem czy ta informacja jest potrzebna, ale miesiączkuję od roku. Moim zdaniem odżywiam się normalnie, może za wyjątkiem mleka. Nie piję go za dużo, ale jeśli to w postaci kakao. (Kilka razy w tygodniu). Mam szybką przemianę materii. Mój tata mówi, że jestem "wątła i licha". Dodam jeszcze, że moja siostra jest ode meni 3 lata młodsza, może z 5 cm niższa i waży tyle samo. Wygląda też na grubszą ode mnie, ale nie grubą z samej siebie. Wygląda jak normalna piątoklasistka. Czy moja chudość jest faktycznie chuda? Da się z tego wyrosnąć? Jakie macie wymiary? Wymiary 160 cm wzrostu, 45 kg; rozmiar stanika 65A Talia - 63 cm Biodra- 80 cm Udo (w najszerszym miejscu) - ok 47 cm Łydka(w najszerszym miejscu)- ok 37 Kostka u rąk (tzn. miejsce gdzie zazwyczaj leży bransoletka) - 15 cm Kostka u nóg (tzn. troszkę wyżej, tak jak u rąk) - 22 cm Te "kostki" są moją zmorą, ponieważ ani bransoletki, anie buty na choćby 2 cm. podwyższeniu przed kostkę nie wyglądają dobrze.

Gość Vasja
odświeżam

Gość lekarz pierwszego kontaktu...
Dolega Ci coś, masz jakieś problemy zdrowotne ?

Gość gdhsdgtyu34
jesteś po prostu niska jak pewnie z 40 % kobiet- nie ma w tym nic nienormalnego. co do wagi, to jest jak najbardziej normalna i broń boże nie próbuj sie tuczyć na siłę, bo niska i gruba kobieta, to nieciekawy widok. jesteś jeszcze bardzo młoda i za parę lat będziesz wspominać z sentymentem czasy, gdy mogłaś jeść wszystko i nie tyłaś. nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z tymi kostkami sama mam 14,5 ręce i 22 nogi i wyglądam super i wszystkie koleżanki mi zazdroszczą figury, w łydce mam mniej niz ty, a ważę 55 przy 175 cm. tym bardziej przy wzroście 160 cm, to nie są wcale jakieś chude łapki i nóżki. jesteś normalna i wcale nie za chuda!! a jak czujesz się "wątła i licha", to polecam sport- od razu poczujesz sieinaczej w silinym i sprawnym ciele. a stanik, to na bank powinnaś kupować z obwodem 60, chociaż wiem, że taki bardzo trudno kupić, ale jak bedziesz mieć okazje, to spróbuj. co do bransoletek, to owszem większość jest robiona na łapę 18-22 cm, ale da się kupić i takie 17 cm, które sa idealne przy takim nadgarstku. od biedy mozna nosic i 18stkę. a np trollbeads robi rozmiary na jeszcze chudsze łapki

Gość Vasja
-lekarz pierwszego kontaktu... Mam problem z zatokami, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie co do wzrostu. Miałam taki okres, że bardzo mało sypiałam, np. 5-6 godzin, może to miało jakiś wpływ? -gdhsdgtyu34 Hmm, dziękuję za radę. Myślę, że zacznę ćwiczyć. A z tymi kostkami to sama nie wiem, zależy jakie mam buty... . W sumie od czasu, kiedy to napisałam czuję się znacznie lepiej w moim ciele, jednak prosiłabym o więcej rad :) A co myślcie o stosowaniu, np. jodu/wit. K/wit.A w tabletkach albo naturalnie, po przez jedzenie produktów? Czy to mogłoby jakoś pomóc w rozwoju, wzroście, czymkolwiek?

Gość ooo090
nie wiem

Gość ooo0905678
nie wiem

Gość gość
to przeciez akurat idealana sylwetka nie przejmuj sie :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
Ja ci polecam kuracje odrobaczajaca np vermoxem. Nie rob badan po prostu odrobaczaj sie profilaktycznie 2-3 razy do roku. Czesto wolny wzrost, alergie sa powiazane z robaczycami....i nie wyjdzie ci to w laboratorium. Druga sprawa to pij tran( wit A i D i omega 3) i bierz dodatkowo cynk. I po trzecie jedz duzo owocow i warzyw - wit c i inne plus kiszonki lub inne probiotyki....