Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfguirtfeoi

Nie zdejmę stanika nigdy:(:( Paranoja

Polecane posty

Gość kjfguirtfeoi
Ale ja już z nim nie jestem. Teraz jestem w związku od 5 miesięcy z nowym mężczyzną.

Gość i taa
autorko wylecz sobie to co masz w głowie na temat swoich piersi, wiem to trudne ale da się sama przez to przechodziłam, też mam maleństwa też jak poznawałam nowego chłopaka to jakie było moje zażenowanie gdy musiałam ściągnąć stanik ale wiesz wywalałam kawę na ławe,,, niech facet widzi piersi takie jakie mam,,, albo pokocha mnie taką jaką jestem albo wąt

Gość autorko ja mam mniejsze
ja tez stanika nie sciagam i nigdy nie jestem be stanika, nawet jak jest ubrana, bo po prostu jestem plaska. moze gdybym miala inna figure to by sie to jakos zgrywalo.

Gość dla mnie to trochę dziwne
Powinnaś się przełamać, bo pieszczoty piersi są naprawdę przyjemne ;) Poza tym gdy skupiasz się na tej swojej "wadzie", to pewnie tracisz całą radość z seksu. Pewnie chodzisz w pusz-apach? Może na początku powinnaś nie rezygnować z biustonosza, ale zmienić go na jakiś seksowny miękki? Np. http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Biustonosze-i-gorsety/Arabella-UW-Balcony-5721-33477-big.jpg Ewentualnie kupić taki biustonosz-połówkę: http://nokautimg1.pl/p-80-06-8006f2fcffb85a5155809ba809fb6173500x500/polbiustonosz-axami-v-1801.jpg Zbierze piersi do kupy, podniesie i optycznie powiększy, ale odsłoni i pozwoli Ci się przyzwyczaić do tego, że są na widoku.

Gość kjfguirtfeoi
Nie umiem tego "wyleczyć":( Matko jak ja bym bardzo chciała:( Chciałam to zrobić dzisiaj, normalnie w świecie się z nim kochać bez stanika. Ale jeśli jemu mina zrzednie albo coś powie to wiem, że już będzie po mnie... W życiu się nie rozbiorę przed nikim.

Gość i taa
ja mam różnice w obwodzie 9 cm ps

Gość prawictwo pospolite122
otyłośc to zaniedbanie , a na wielkosc biustu nie ma się wplywu coś czego nie możesz zmienic w sobie nie powinno być powododem kompleksów

ja mam mniej wiecej takie: https://www.google.pl/search?q=najmniejszy+biust&hl=pl&client=firefox-a&hs=PBj&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=h5FeUaeHAYq1PY2igYAO&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=649#hl=pl&client=firefox-a&hs=7VO&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&tbm=isch&sa=1&q=niedorozw%C3%B3j+piersi&oq=niedorozw%C3%B3j+piersi&gs_l=img.3..0.24394.34599.0.34892.34.17.1.7.7.5.97.1153.16.16.0...0.0...1c.1.8.img.Is2zsdXNzqY&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44770516,d.ZWU&fp=74ef029e4dd5146d&biw=1280&bih=649&imgrc=McItCzbRwcvq0M%3A%3B_Y3ZLRO6ve2L9M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.cami-antiaging.eu%252Fimages%252FPROTEZY%252520PIERSIOWE-1a.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.cami-antiaging.eu%252FPowiekszaniePiersiProtezy.html%3B700%3B525 wiec nie mowie, ze to sie moze spodobac jakiemukolwiek facetowi.

Gość kjfguirtfeoi
Ale nie ma miękkich staników na płaską klatkę piersiową niestety. Więc ten pomysł odpada. Oj nawet nie wiecie ile mi to w seksie odbiera. Non stop jestem spięta i zestresowana. Jak kochaliśmy się i on mi nagle rozpiął stanik to mnie zmroziło, aż dosłownie mi całe podniecenie opadło i nie mogliśmy się dalej kochać...

chodzi mi o te pierwsze :)

Gość i taa
dla mnie to trochę dziwne jak na allegro znaleźć taki biustonosz połówkę??? bo nie umiem,

90 kg wagi jest powodem do wstydu Ale biust nie jest , bo jego wymiarów nie zmienisz a 90 kg to wina zapuszczenia się.

Gość kjfguirtfeoi
"autorko ja mam mniejsze" zrobiłam sobie dziś zdjęcie. Chętnie bym je wysłała komuś nie wiem po co. Może po to, że przez dwadzieściapare lat nikt ich nie widział, może ja nie jestem obiektywna. Ale przecież tu zdjęcia n ie wrzucę:( A Twoje ktoś kiedyś widział?

Gość kjfguirtfeoi
Ja bardzo lubię swoją figurę. Mam bardzo odstające pośladki, długie nogi, płaski brzuch. Ale nie umiem się przełamać. Chciałam nawet przytyć ale nic nie drgnęło. Teraz ważę 51kg przy 167cm i niech tak zostanie. Nic mi w biust nie idzie.

Biustonosz połówka - pod hasłem PÓŁBIUSTONOSZ :)

Jak to foty bez twarzy, to możesz śmiało wrzucić do internetu ;) Skoro i tak ich nikt nie widział, to raczej Cię po nich nikt nie pozna 🖐️

Gość i taa
własnie AUTORKO, zrób zjęcię i właśnie je tutaj wrzuć to może być albo pierwszy krok do przełamania się albo wręcz przeciwnie... zaryzykuj

Gość i taa
dla mnie to trochę dziwne dzieki, strasznie seksi ten stanik, chciałabym zobaczyć minę mojego faceta jakby mnie w czymś takim zobaczył hehehe

dla mnie na przyklad miednica jest dużo wazniejsza od piersi , na które i tak specjalnie nie zwracałem nigdy uwagi Gdyby laska miała taki dół , to nawet miseczka AA nie stanowiłąby najmniejszego problemu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5668f8f85f225cd2.html Liczy sie co masz na dole , a nie na górze .

moj moich nie widzial i jasno dalam mu do zrozumienia ze nie chce zeby je dotykal itd wiec w koncu zostawil w spokoju i juz mnie nie cisnie. ja mam 170zm i waze 58kg, ogolnie tez jestem zadowolona ze swojej figury gdyby nie to. kieds wrzucilam tutaj na kafe swoje zdjecie to niezle po mnie pojechali powiem szczerze, ale teraz jeszcze jest wczesnie, dzieci w szkole wiec moglabys wrzucic. dorosli ludzie raczej nie beda sie nabijac, a moze podniosa Cie jakos na duchu.

Gość kjfguirtfeoi
Ja mam mniej więcej taką figurę jak ta dziewczyna w pomarańczowym stroju. Ale piersi to maleństwa:( W sumie maleństwa to za dużo powiedziane...

autorko to wklej zdjecie bez twarzy na fotosik. bedziesz miala tam link, dzieki ktoremu w kazdej chwili bedziesz mogla to zdjecie usunac.

Ja mam mniej więcej taką figurę jak ta dziewczyna w pomarańczowym stroju. Ale piersi to maleństwa W sumie maleństwa to za dużo powiedziane... mi by to zupełnie nie przeszkadzało .. Jesli masz odpowiednio rozwiniete biodra , to jesteś mega pociągająca . kompletnie nie kreca mnie panny z wielkimi melonami , ale wąskie w miednicy.

panna w pomaranczowym stroju ma wzrorowe proporcje