Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfguirtfeoi

Nie zdejmę stanika nigdy:(:( Paranoja

Polecane posty

Gość kjfguirtfeoi

Mam małe piersi. Różnica w obwodach to tylko 11 cm. 2 razy w życiu uprawiałam seks i 2 razy w staniku. Facet powiedział, że tak nie będzie i czy tego chce czy nie to zdejmie go. Ale ja nie chce. Będąc w 6letnim związku NIGDY nie uprawialiśmy seksu bo wstydziłam się piersi. Nigdy ich nie widział. Teraz znowu mi się blokada załącza. Jak mi rozepnie stanik to się chyba dosłownie rozpłacze. Mój obecny partner to przystojniak jakich mało, a jego poprzednie partnerki miały piersi jak seks bomby. Dziś miałam spędzić u niego wieczór ale chyba udam, że coś mnie boli i muszę zostać w domu. Chyba potrzebuje psychologa. A komentarze, że rozmiar jest nieważny, że nie dla piersi ze mną jest itp nie ruszają mnie:( Przegrałam życie z takim biustem. Boje się, że gdyby je zobaczył to by mu opadł...;/

Gość bambarryla147
a co? w staniku masz niby wieksze????????????????????

Gość kjfguirtfeoi
Nie, nie mam ale ich nie widać tak dobrze. Jak leże to nie ma nic, rozjeżdżają się i jestem decha. A tak to chociaż stanik to trochę kamufluje.

Gość kjfguirtfeoi
Wstydzę się:(

Gość Pgjad
Przecież nikt nie będzie się z Ciebie śmiał ani wytykal. A tym bardziej ktoś kto Cie kocha. Czego się boisz? Taka jesteś, spróbuj siebie pokochać, zaakceptować.. Spróbuj się przełamać, dać się dotknąć chociaż. I nie myśleć w takich kategoriach.

Gość bambarryla147
a wez przestan!!!! To rozumiem. ze za maz tez nigdy nie wyjdziesz, o dziecku nie wspominajac...

Gość brzydorka
a co z nimi nie tak? ja mam jedna wieksza druga mniejsza, fakt duze, D ale jedrne i facet je uwielbia

Gość ze.,.hm,
ej no tez mialam male piersi,nierowne ale jakas to olalam nosilam push-up troche ale jakos mi nie podpasowaly po ciazy juz nie narzekam:P

Gość kjfguirtfeoi
Pewnie nigdy w życiu ich nie pokaże. Więc prawdopodobne, że za mąż nie wyjdę. A co mam sobie seksu odmawiać?? "DUPSKO DAJE ALE CYCEK NIE POKAZE"???? A no nie mogę pokazać bo mam samoocenę poniżej zera. Pośladki mam bardzo krągłe i jędrne, brzuch, nogi też. Tylko piersi mam maleńkie i się ich wstydzę.

Hej! Jeśli chcesz wiedzieć to są faceci którzy uwoielbiają tak bardziej dziewczęcy biust. Myślisz, że on nie wie , ze masz małe cycuszki? Dobrze wie i napewno akceptuje to. Głowa do góry

Gość nxbnnbxhjds
Chyba pedofile :D

Gość kjfguirtfeoi
"Dupsko" mam ładne to i pokazuje. Nie wstydzę się niczego w swoim ciele oprócz piersi. I tyle. Jestem chora na głowę i dobrze to wiem;p Jak sama czytam, że byłam z kimś i przez mój kompleks nie uprawiałam seksu przez taki kawał czasu to aż żal bierze:/ Teraz stopniowo wchodzę w ten świat seksu i na początku musiałam się oswoić z tym i byłam w staniku. To dla mnie naprawdę ciężki. I nie piszcie, że "daje dupy, dziwka" itp., bo ja zrobiłam to dopiero drugi raz w życiu...

Gość kjfguirtfeoi
Naprawdę trzeba być pedofilem żeby takie piersi się podobały :/

Gość kjfguirtfeoi
Dlaczego niby jestem głupia?

Gość autorko ja mam mniejsze
naprawde, nie zartuje :) tez chyba nigdy nie zdejme stanika :(

Gość mjdata
A mnie śmieszą Polskie kobiety które w 99,99/; przypadków w miejscach publicznych mają stanik pod bluzką, ich jedynym argumentem na taką sytuację jest to żeby nie mieć zwisów na starość KŁAMSTWO! Prawdziwy powód jest taki chodzi o to aby faceci nadmiernie się nie gapili wyszukując kształtu i koloru sutków pod bluzką!

Gość kjfguirtfeoi
Jaką masz różnicę obwodów??

Gość jajikulu
rozmiar jest ważny ale niektórzy faceci naprawdę lubią małe piersi po 1 pogadaj szczerze ze swoim facetem jeśli mu na Toibie zależy i wart jest tego byś się przed nim otworzyła - to na pewno będzie Ci pomagał przełamać tą barierę w taki sposób, który będzie dla Ciebie odpowiedni po 2 spójrz jedna z najsławniejszych modelek ma malutkie cycki i wygląda świetnie http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQp3_wP6LSe914uCJgyyLdrDx67tQab6fLzP6cGw9kxj-c3Xk9D

7 cm :) a ty ile masz pod "biustem"? ja mam 76.

Gość kjfguirtfeoi
Jakbym miała chociaż połowę jej piersi to byłabym szczęśliwa.

Gość dla mnie to trochę dziwne
ja też myślałam, że nigdy nie zdejmę stanika przed facetem - mam dokładnie odwrotny problem, tzn. duże piersi, ale usiane rozstępami i w dodatku niezbyt jędrne po wahaniach wagi. ale poznałam tego odpowiedniego i choć na początku miałam straszne opory przed tym, jak chciał je dotykać, to potem udało mu się mnie odblokować i nie mam problemów żeby paradować przy nim nago i przy świetle. dawał mi do zrozumienia, że mój biust się mu podoba, że go podnieca, często go pieścił, całował, komplementował... nadal uważam, że moje cyce do najpiękniejszych nie należą, ale polubiłam je takimi, jakie są ;)

Gość kjfguirtfeoi
Ja mam pod 70 a w 81. Dlaczego dziwny?

Gość i taa
wczoraj był dokładnie taki sam temat w ROZMOWACH W TOKU

do osoby wyzej. latwo sie mowi pogadaj z partnerem, jak kocha to pomoze przezwyciezyc kompleks, ale milosc miloscia, a pociag fizyczny, upodobania to swoja droga. jesli sie wyglada jak mala dziewczynka albo nawet chlopiec ciezko sie dobrze z tym czuc, a dodatkowo w mojej glowie jest obawa, ze jak mnie zobaczy bez stanika to mu opadnie :) a to juz by mnie calkiem zalamalo. i wcale nie oznaczaloby to, ze mnie nie kocha, ale aspekt wizualny jest naprawde dla mezczyzn wazny. gdybym miala piersi jak ta modelka to naprawde bylabym szczesliwa.

Gość kjfguirtfeoi
Chce je dotykać, całować, często kieruje tam rękę ale ja ją zabieram jakby mi coś złego robił. Normalnie jak poparzona. Mówił, że według niego wcale nie są takie małe. Ale by się rozczarował;p

Gość i taa
dlaczego dziwny? jak można być z dziewczyną 6 lat i jej "nie odblokować" aby się przed nim rozebrała, o to mi chodziło

to jeszcze nie masz tak zle, bo jestes drobniejsza ode mnie i masz wieksza roznice :)

Gość prawictwo pospolite122
prowkacja to jest . wiele kobiet ma małe piersi i to nie jest żadna dysfunkcja .

Gość kjfguirtfeoi
Ja też właśnie jakbym miała takie piersi jak na zdjęciu to hoho. Nie mam nawet ich połowy. Ale nikt nas nie zrozumie, kto takiego kompleksu nie ma. Poza tym on zachowuje się jakby to było takie oczywiste, że przecież stanik się zdejmuje. Nie jęczy mi nad uchem jaka to jestem przepiękna, jakie moje piersi są urocze itp bo po jego minie widzę, że mu się podobam cała i co to w ogóle za kompleksy. On tego nie rozumie.

ale w sumie jak dziewczyna woli siebie w staniku to czemu ma ja na sile odblokowywac, zeby sie rozebrala? moze tym samym daje jej do zrozumienia, ze piersi nie sa dla niego takie wazne i mu stanik nie przeszkadza, nie chce zeby czula sie niekomfortowo.