Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Idę na randkę prawikełe!

Polecane posty

Gość Bukowski
Co jeszcze wymyslisz

Gość ciekawy kobiet
Na kafe trafilem pprzypadkiem i troche wpadlem w uzaleznienie. Lubie znac opinie kobiet, chcialbym przy pomocy anonimowego forum troche bardziej je zrozumiec ale niestety coraz bardziej mnie ono rozczarowuje bo to taki wirtualny swiat gdzie ludzie nie szukaja rozwiaznia problemow a kreuja aktorstwem fikcyjne postacie. Jedna z nich jest autor lub autorka tego tematu. Tak naprawde malo tu prawdziwych problemow a wiekszosc to wymyslone postacie. Czasem mezczyzni podaja sie za kobiety czasem na odwrot ale pewne niuanse pozwalaja z czasem wychwycic kto jest kim( w przypadku autora narzucaja mi sie watpliwosci co do plci(musialby poczytac wiecej wypowiedzi w roznych tematach by byc pewnym) bo o nieautentycznosci problemu jestem przekonany.

Gość raczej watpie darker ma prace
i wyksztalcenie ty nie masz nic procz kafe 🖐️

zalerzy jeszcze jak bardzo chory jestes jak tylko troche to lec na ta randke i zycze powodzenia :)

Ja już z randki wróciłem. :D Będę pisał jak Darker w temacie kobiet o to mi tłuku chodziło.

looooser i jak bylo nie byles zestresowany ? o czym rozmawialiscie jak mozesz powiedziec ? :) x cholera caly czas trzeba czekac asz sie te posty wyswietla

Pytanie nr 1: Jak zareagowała gdy to ona musiała zapłacić za wszystko? ­ Pytanie nr 2: Jeśli to ty płaciłeś to komu z rodziny okradłeś pieniądze?

Gość to powodzenia pani
Gienia

Na szczęście za nic nie płaciłem, tylko za bilety na tramwaj. Tyle dobrego. Rozmowa trwała z 10 minut, a chciałem pójść po minucie. :D Zresztą ona pewnie też. Nie wiem w ogole po co przyszła.

Gość Pallina
oświadczyłeś jej się? powiedziała "tak"?

Gość Judge Ann Mary Happy
masz jej foto?

A tak na poważnie to chyba jakimś prezesem nas tu wszystkich powinienem zostać bo zaszedłem najdalej w kontaktach z dziewczynami. Wprawdzie niemal każda była pozbawiona empatii ale czego można dziś oczekiwać?

Bleblak z wypiekami czekał na opisy randki aż papierowe ręczniki przygotował :D

Darker "Wprawdzie niemal każda była pozbawiona empatii ale czego można dziś oczekiwać? " i to moze jeszcze wina ziewczyny ze tak Cie traktuje?

"i to moze jeszcze wina ziewczyny ze tak Cie traktuje?" ­ Przeczytaj co sama napisałaś i wracaj do lekcji dziecko. Każdy odpowiada za własne czyny więc: TAK - to jak mnie potraktuje zależy TYLKO od niej.

Jak pisze się pierwszy post po zalogowaniu, to mogę wielkość liter dowolnie ustawiać. Sprawdź sobie. ­ Tłukłem się przeziębiony tramwajem przez cały Wrocław, a tu taka randka. Ta też była pozbawiona empatii, ale chociaż przeprosiła. Ja już nic nie powiedziałem i poszedłem. :D To potwierdza, że w necie są jakieś księżniczki. Zresztą w realu pewnie często też.

Darker no tak bo Ty jestes ideałem pokrzywdzonym przez los i łatwiej zrzucić wine na otoczenie niz uznać ze wina lezy po wlasnej stonie, powodzenia, oby tak dalej. looooser to nie umawiaj sie przez internet, tak jest łatwiej

Przez net rzeczywiście jest dziwnie. I to co raz gorzej. Bo masz inne wyobrażenie o tej osobie. Pełno tam księżniczek. Piszą do nich na portalach randkowych i wydaje im się, że są księżniczkami.

looooser to chujnia nastepnym razem moze bedzie lepiej :) x Darker wypraszam sobie hehe :D