Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Idę na randkę prawikełe!

Polecane posty

"... i łatwiej zrzucić wine na otoczenie niz uznać ze wina lezy po wlasnej stonie, powodzenia, oby tak dalej." ­ Niech będzie po twojemu: jak cię mężczyzna uderzy to znaczy, że to jest twoja wina bo przecież jesteś odpowiedzialna za to jak cię inni traktują i zamiast zrzucać winę na niego czy otoczenie powinnaś przemyśleć swoje postępowanie. Oby tak dalej.

Looooser nie wiem jak sie ludzie zachowuja na tych portalach ale zdecydowanie lepiej sie poznaje "na zywo" bo od razu widac czy ma sie z ta osoba jakieś wspolne tematy i jakie wrazenie na człowieku wywoluje, czyli brak rozczarowania

Darker nie przesadzałabym tak z tym biciem. jesli zachowujesz sie tak normalnie to sie nie dziw ze im bark empoati bo najzwyczajniej odrzucasz. gdyby ludzie bezpodstawnie zle traktowali to jak juz to wszystkich a nie tylko np Ciebie...czyż nie?

Pisało się z nią całkiem fajnie, a tu taka porażka. Księżniczka chyba z nudów się umówiła na 10 minut. Może jakaś patologia. Sprawdza się podejście PUA, żeby nie latać za kobietami. Może się żadnej nie poderwie, ale chociaż nie wydasz na bilety. :D Spotkałem się w życiu z trzema z neta i wszystkie spotkania były dziwne, inaczej je sobie wyobrażałem.

"jesli zachowujesz sie tak normalnie to sie nie dziw ze im bark empoati bo najzwyczajniej odrzucasz." ­ Loser tez odrzucił. Nie wiem czy to wina jego gila do pasa z powodu przeziębienia czy tego, że raczej nie należy do tych atrakcyjnych. A tak w ogóle to trzeba mieć coś nie tak z głową aby założyć, że to co wypowiadane jest na forum = 100% to samo w realu. ­ "gdyby ludzie bezpodstawnie zle traktowali to jak juz to wszystkich a nie tylko np Ciebie...czyż nie?" ­ Nie. To, że kogoś nie lubisz nie znaczy, że rzucasz się na niego z pięściami, prawda? W dzisiejszym świecie są subtelniejsze sposoby na okazywanie dezaprobaty.

Skoro tak długo trwają twoje randki, to ile by trwał twój seks z nią :D

no bo widzicie, macie takie podejscie: albo latac albo olewac. to powiem wam tak: popadanie w skrajnosci to tez nie najlepszy pomysl, poprostu zachowujcie sie naturalnie. a chamsto jest jaknajbardziej nie wskazane

Ale dobra, wytłumacz mi jak to możliwe że takie spotanie może trwać 10 minut? Rozumiem że stres, ale normalny człowiek nastawia się aby być wyluzowany i aby zabawić drugą osobę, a ty opisujesz tak , jak by ona była zawiedziona, dałeś jej fotę z fotoshopa czy jak? Zamiast biletów na tramwaj, to kup sobie rower, taniej cię wyjdzie a i kondycja się poprawi. Swoją droga to była chociaż dziewicą?

G.A.K a co za róznica czy dziewica? pozatym nie znal jej to watpie zeby mu powiedziala, Ty pytasz kazda poznana o to?

"zachowujcie się naturalnie." ­ I to jest bardzo dobra rada dla atrakcyjnych gości.

"Księżniczka chyba z nudów się umówiła na 10 minut. Może jakaś patologia" 8 no patrz, pasowalibyście do siebie. aż szkoda, że nic nie wyszło :D

Ja to już chciałem po minucie wyjść. Jak rozmawiałem z nią przez gg to wydawała się sympatyczna. Zdjęcia dałem normalne, nie z fotoszopa. Ale jak już ją zobaczyłem, to miałem dość. Siedziała taka znudzona, jak krowa na pastwisku.

"Ale dobra, wytłumacz mi jak to możliwe że takie spotanie może trwać 10 minut?" ­ to proste - ona musiała się przesiąść, a luzerowi nie starczyło na kolejny bilet :{

"wytłumacz mi jak to możliwe że takie spotanie może trwać 10 minut? " ­ Nie spodobał się i panna sobie poszła. Własnie tak to możliwe :D

Fieodora- Od razu widać że dziewicą nie jesteś, skoro to cię tak denerwuje, trzeba było się nie puszczać, to byś nie była za szmatę uznawaną przez facetów.

"Siedziała taka znudzona, jak krowa na pastwisku." ­ Zimno, mokro, czekam i czekam a tu jeszcze ten gość się zjawia i nie dość, że nie wygląda jak Tony Stark to jeszcze tramwajem przyjechał. Co za cham! :D

Looooser to gdziescie sie umówili? Darker wasz problem palega na tym ze cala wine zwalacie na wyglada, błąd, facet ma byc przystojny nie ladniusi, słodniusi, ze tak powiem, liczy sie styl bycia (nie gnoja)

G.A.K odrazu widac ze o kobietach nic nie wiesz, tak mówi Ci to dziewica, pozdro stary

Gość do darkera
Prowo Luzera Prezesem jest Offerma.

Nie wiem czy dziewica, umówiliśmy się w galerii. Jeszcze w tramwaju jechały takie 3 idiotki i paplały o imprezach. Dzień Świra normalnie. :D

Fieodora- Wiem tyle że ty już dziewicą nie jesteś i tym samym wkurza cię to że faceci wolą dziewice od niedziewic.

Moim zdaniem Darker m rację, gdybyś podjechał dobrym autem, na stolik położył byś kulczyki z BMW, to teraz już ją ruchasz a tak dziewczynę zdołowałeś, że jeździsz tramwajem :D

Wiedziała jak wyglądam (sama puściła mi oczko), wiedziała że jestem bezrobotny.

Gość Felix Leiter
Looooser znowu se jaja robi aby jakoś swoją obecność zaznaczyć. Z żadną sie nie umówił

GAK pewnie coś w tym jest. Ale ona wiedziała, że nie jestem Abramowicz i jestem bezrobotny.

"Darker wasz problem palega na tym ze cala wine zwalacie na wyglad' ­ Nie ja. ­ "facet ma byc przystojny nie ladniusi, słodniusi, ze tak powiem, liczy sie styl bycia (nie gnoja)" ­ Styl bycia? Jestem introwertykiem, nie imprezuję, nie rozmawiam z ludźmi jeśli nie mam do nich sprawy i nie wychodzę z domu jeśli nie muszę. Oto mój styl bycia. ­ Lepiej być już gnojem.

"G.A.K odrazu widac ze o kobietach nic nie wiesz, tak mówi Ci to dziewica, pozdro stary" ­ Co wy wszystkie macie tą manię z dziewictwem? :D