Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Idę na randkę prawikełe!

Polecane posty

G.A.K ni i widzisz, gówno wiesz, w dupie byłes, nie mam na rzeczy klamac tu czy cos udawac, poprostu denerwuja mnie tacy facecim mozed wlasnie dlatego ze jestem dziewica i nie mam ochoty gadac o tym od razu z facetem

"a tak dziewczynę zdołowałeś, że jeździsz tramwajem " ­ Laska pewnie już o tym gdzieś zakłada temat :D

looser wybrales zly czas i miejsce na rande, to czy mialbys bete czy nie nie robi roznicy jak sie umawiasz z normalna dziewczyna, chyba ze lecicie na duze cyce to sie nie dziwcie

Darker- Wolał byś dziewicę czy nie dziewicę? Gdybyś się dowiedział że twoja dziewczyna jest dziewicą, to byś się zasmucił czy ucieszył?

"wkurza cię to że faceci wolą dziewice od niedziewic. " ­ Tu się mylisz. Akurat dziewicę woleliby ci niedoświadczeni (wiadomo dlaczego). Reszta preferuje z doświadczeniem.

Fieodora- Aha, czyli mamy omijać laski z dużymi cycami i brać się za te co mają małe, czyli takie jak ty masz :D

"to czy mialbys bete czy nie nie robi roznicy " ­ W jego wieku już robi. ­ "chyba ze lecicie na duze cyce" ­ Ja wolę mniejsze. Wiem, jestem dziwakiem. ­ "Darker- Wolał byś dziewicę czy nie dziewicę?" ­ Wolałbym dziewicę bo chciałbym się czegoś z dziewczyną wspólnie nauczyć i uniknąć głupich pytań z jej strony.

Gość Prawiczek_wspaniały
zamknijcie sie nieudane prawiki !

Darker, skoro dziś dziewice za pierwszy seks dostają kilkaset tysięcy dolarów, to oznacza że dziewice są wartościowe i tym samym są towarem deficytowym, bo cena za nie strasznie wysoka, a wiec tym samym towarem porządanym.

jesli face patrzy tylko na cyce to nie ch sie nie dziwi ze ta laska leci tylko na bete. proste, derker nie jestes dziwny, pelno jest takich facetów, jak to mówicie, "dobrze sie pisci co sie w rece piesci" tylko debile pytaja o doswiadczenia seksualne z poprzednimi partnerami, to chyba jawiekszy nie wypał i poprostu nie kulturalne

20 takich randek i za bilety nazbierała by się wizyta w burdelu.:D To by była chociaż randka skonsumowana :D

G.A.K frajer, dziewicctwo zawsze było drogie, jak Cie to interesuje to poczytaj sobie o gejszach

Fieodora- No, to tak samo jak kobieta nie powinna pytać faceta czy jest żonaty i czy ma dzieci, kobiet też nie powinno się pytać czy ma męża i czy ma dzieci, to nie kultularne, no chyba że po ślubie..:D

6 zł poszło się j...ć. :D Numer to ja miałem wcześniej, po randce skasowałem jej numer tel i gg. &@173 Super Argen! Ja 10 albo 20 zł najwięcej znalazłem na ulicy.

"derker nie jestes dziwny, pelno jest takich facetów, jak to mówicie, "dobrze sie pisci co sie w rece piesci"" ­ W życiu czegoś podobnego nie słyszałem. ­ 'tylko debile pytaja o doswiadczenia seksualne z poprzednimi partnerami, to chyba jawiekszy nie wypał i poprostu nie kulturalne " ­ Tych które zapoznałem bliżej nie pytałem. Nawet mnie to nie interesowało.

A była chociaż Aryjką czy też żydówka z niej była?

no widzisz juz cos zroumielas. o takie rzeczy sie nie poyta, jak sie rozwijaja relacja to ktos sam to powie

Darker "Tych które zapoznałem bliżej nie pytałem. Nawet mnie to nie interesowało." no i własnie takie podejscie chdzi, widze ze jestes tu chyba najbardziej rozgarniety

Fieodora- Jasne, facet powie kobiecie, którą chce sobie pobzykać że ma w domu kochającą żonę i dwójkę dzieci :D

Argen a poco mu skoro randka nie wypal ani ona ani on nie maja juz ochoty na kontynulowanie znajomosci

Nie kapuję jednego, po co się umawiali, skoro nie mieli na siebie chęci?