Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oluska___Konin

mamy ile macie wzrostu?

Polecane posty

Gość zxgcfhvjbkl
172 cm mąż 10 cm więcej córa póki co ma wielkie stopy,rośnie nieźle, ciekawa jestem jakiego będzie wzrostu

Gość Brzydka twarz
Heh te male mysla, ze wkladajac szpilki wydluza sobie nogi ;) a sa jak byly, jak u kaczki :D z wysokimi obcasami, na ktorych nie umieja chodzic. Nie ma bardziej zalosnego widoku niz panna 1,50m wzrostu w najwyzszych dostepnych szpilkach i sie potykajaca ;) Mnie to wisi czy sie smieja z wysokich i niskich, ale rozwalaja mnie te panny 150 - 160 cos tam cm wzrostu z uwagami, ze one sa idealne. Ktoras pisze, zewysoka nie moze znalezc faceta... ?? Nom, nie znajdzie na podrzednej remizowej imprezie, to raczej prymitywny sort.

Gość mama mamusia
182cm

ja mam 158 cm:) lubie swoj wzrost, bo przynajmniej wiem, ze jakbym byla wysoka, to moglabym czesto miec problem z kupnem ciuchow- albo rekawy albo nogawki za krotkie...to nie dla mnie;) a wysoka kobieta, ktora zalozy szpilki 10cm wyglada tragicznie...moje wysokie znajome czesto nosza buty na malej kaczuszce albo w ogole rezygnuja z obcasow, bo ich zdaniem wygladaja jak mutanty ;D mam kolezanke, ktora ma 178cm. nie ma chlopaka, a krawcowa czesto szyje jej ciuchy, bo jak na kobiete ma za dlugie rece i nogi. oprocz tego garbi sie, jak chce do kogos cos powiedziec, bo wiekszosc dziewczyn/kobiet ma do 170cm i stad garb. inna moja znajoma ma 175cm i sama mowila, ze dopiero po paru latach znalazla sobie wysokiego chlopaka, bo tak to miala problem. z ubraniami zreszta tez;) najlepiej miec gora 170cm wzrostu. przynajmniej nie wyglada sie, jak olbrzym i jest sie bardziej kobiecym i nie ma sie problemow z ciuchami. ale to moje zdanie:)

Gość jednym slowem.....
jednym slowem kaczka ci moze wode z dupy pic:D dlugie nogi sa sexi kacze przy wzroscie max 160cm juz nie

Gość asuurowa
Kobieta jest albo ładna albo brzydka. Wzrost nie ma tu większego znaczenia. Ja mam 165cm, mój partner 191.

Gość monkaNL
Ja mam 166cm, moj mąż 192 ;-)