Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemniewiemlalala

Po czym poznać, że facet się zakochał i to nie jest tylko gra?

Polecane posty

Od pewnego czasu flirtuje z kolegą z pracy, ale jest on typem kobieciarza i stąd moje pytanie. Czy znaki takie jak on daje to oznaka że czuje do mnie coś więcej czy to tylko gra z jego strony: 1. jak mnie widzi od razu ma uśmiech na twarzy i to coś w oczach 2. często mnie dotyka, chce się przytulać 3. zdarzyło się kilka pocałunków 4. nie odpisał mi ostatnio na sms- tłumaczył sie dzisiaj i mnie przepraszał (chociaż wcale tego nie oczekiwałam) 5. zażartował dzisiaj żebym zamknęła firmę i żebyśmy pojechali gdzieś razem Co myślicie?

Gość huhuh344434
to o niczym nie swiadczy,,,tak zachowuję się kazdy z moich kolegów.

Gość Kevin z Nickiem
puszczony na luz idzie na dziwki :P

Dlaczego mam nie wierzyć? Właśnie chcę się dowiedzieć co myślicie na ten temat. czyli co facet jest w stanie tak udawać? Są to nic nie znaczące gesty?

Powiedział dzisiaj jeszcze coś takiego: "Muszę na Ciebie uważać, bo jeszcze się za bardzo zabujam" (ze śmiechem)

Gość huhuh344434
typowe teksty dla flirciarów..facet zakochany tak sie nie zachowuję.

Rycerz a co to ma do rzeczy?

Nie, nie mamy 15 lat. Ja mam 24 a on 30

Gość to nie zakochanie
tylko triki kobieciarza

Gość 894803
skoro to typ kobieciarza to po prostu bacznie obserwuj go,nie sadze ze on sie zakochal,po prostu lubi zartowac i dobrze czuje sie wsrod kobiet,zobacz czy ma kogos,czy zaprosi Cie gdzies ,skoro to tylko w pracy to pewnie dla niego sposob na dowartosciowanie sie i zabicie czasu

zawsze szczery nie oceniaj ludzi po jednym poście. Poza tym to on wypalił z takim tekstem. Chciałabym żeby było między nami coś więcej ,ale z drugiej strony wiem że to taki babiarz i dlatego nie wiem czy on mnie traktuje serio.

Gość mister germany*
wez go na przeczekanie... az sie rozpali albo i nie :-)

Rozpalony jest, widzę że jest na mnie napalony. Ale mi też chodzi o coś więcej, nie tylko seks. Ostatnio mi też powiedział że głupieje przy mnie i tak na niego działam że sam nie wie co się z nim dzieje.

Gość mister germany*
no to lepiej troche poczekaj az ochlonie i zmadrzeje :-)

Gość mister germany*
uwazaj na kobieciarzy oni maja tylko jedno w glowie :-)

Ech.... Załamałam sie, bo jeszcze się łudziłam że może to coś więcej z jego strony:-(

Gość mister germany*
sprawdz go ...zapytaj czy nie ma nic przeciwko milosci platonicznej ? :-)

Gość mister germany*
albo najlepszy sposob podstaw mu ladna kolezanke zobaczysz :-9 bye bye

Gość a jjaaaaa
Domyślil sie , ze podoba sie Tobie . W tej chwili z Tobą pogrywa. Jeżeli chcesz , aby to jemu zależało musisz schlodzic swój stosunek do niego . W tej chwili moze już z Tobą zrobić wszystko. Tym bajerem o zabujaniu zwyczajnie sie odkryl . Masz szanse bo facet jest zainteresowany , ale przestań rozdawać te chałupy na prawo i lewo .

Gość a jjaaaaa
Nie chałupy ---- calusy *******

Gość Nie badz naiwna
Nic nie znaczacy flirt. Ja tak potrafie do polowy kolezanek slodzic. Gdy nam zalezy zachowujemy sie inaczej. Ja sie zawsze usmiecham jak widze kolezanki z pracy bo one tez sie usmiechaja a ze lubie patrzec w oczy to ten usmiech juz wale z automatu jak sie popatrzymy na siebie. Dotyk kolezanek to norma. Co do smsa to gdyby sie zakochal to odpisalby gdy go tylko przeczytal z wyjasnieniami zwloki albo odrazu oddzwonil a nie tlumaczylby na drugi dzien to raczej oznka ze mu niezalezy ale lubi wzbudzac w tobie emocje. Jak sie w kims kochasz to proponujesz czas po pracy a nie w trakcie i takie urywanie sie. a pocalunki jak kobieciarz to naturalnie mu przychodza. Ja powiem szczerze ze lubie flirtowac z kolezankami i widziec ich rozkojarzenie zmiane emocji z wkurzenia po zachwyt, zdumienie itd. Jak chesz sie tylko z nim przespac to dzialaj jak czegos wiecej odpusc bo mu nic a nic niezalezy. Gdyby sie zakochal to raczej mniej by sie smial on a wiecej jego oczy i twarza ale to ciezko zainteresowanej osobie wylapac predzej komus z boku bo latwo to pomylic z milym usposobieniem, szczesciem itd. Gdyby pocalowal cie zakochany w tobie facet zaraz by sie z tego zrobil namietny dlugi pocalunek polaczony z przenikliwym spojrzeniem jak nie pierwszy to 2 juz by taki byl lub czulabys ze go rokojarzyl i wylaczyl na chwile, Sms tak jak pisalem nawet o 1 w nocy by odpisal tlumaczac sie szczegolowo nie ogolnikow badz oddzwonil. dotyk zakochanej osoby tez jest specyficzny do tego. cieply i wilgotny podobnie jak usta zakochanego. Tak jak wspominalem on proponowalby wspolny czas wieczorem badz weekend ale nie urywanie sie z pracy. Najwazniejsze to kobieciarz czyli latwo mu przychodzi kontakt z kobietami wiec juz dawny by zaproponowal przeniesienie relacji na inny poziom zaproszeniem na randke badz niby spotkanie przyjaciol kamuflujace randke. Zadzwonilby do Ciebie po pracy z pytaniem o blachostke badz pochwalic sie czyms.

Gość The Same 23
Miałam podobnie z szefem. Uśmiechy, smsy, komplementy itp. wspólna kawka ...ale uświadomiłam sobie że w pracy nie ma co flirtować ,bo i tak źle się to skończy. .. tym bardziej ,ze on zona ,dziecko...

Nie bądź naiwna Dziękuję ci za taki wyczerpujący i mądry komentarz. Co do pocałunku - właśnie były one namiętne, przerywane na spojrzenia w oczy i dotykanie się nosami, następnie znow wpijał się w moje usta. Było cudownie. Czułam w nim ogromne emocje, dosłownie drżenie! Miał lekko wilgotne dłonie kiedy się za nie złapaliśmy i takie ciepłe. Eh... I to mnie zmyliło, narobiłam sobie nadziei.

Gość Nie badz naiwna
Namietny pocalunek i cieple wilgotne rece to tez z podniecenia wiec jednak leci na ciebie ale zadnych deklaracji niema gdzie juz dawno po namietnym pocalunku powinniscie przekroczyc pewien stopien znajomosci wiec to tylko pociag fizyczny bez checi angazowania sie. wiec jak szukasz romansu to mozesz sie zaangazowac w seksuklad ale jesli oczekujesz zwiazku i milosci wykresl go z serca i jasno okresl zasady. Jak tylko ochlodzisz wasze stosunki on wiedzac ze cos do niego czujesz bedzie jeszcze bardziej cie uwodzic traktujac Cie jako cenniejsza zdobycz. Czasem sa takie przypadki ze dziewczyna nas pociaga tylko fizycznie i nic poza to ale pociag fizyczny i fascynacja szybko mija nawet gdy niemamy mozliwosci poznac blizej ciala obiektu pozadania. Pomysl facet namietnie caluje, dotyka prawi komplementy a po pracy nie poswieca(nie probuje nawet) Ci czasu. On szuka romansu i seksu w pracy nic wiecej.