Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cordolan

Piekna.......

Polecane posty

dziś...... Jeżeli trafi swój na swego to będzie to coś najpiękniejszego dla obojga.... bez dwu zdań. I już teraz TO dotyczy tylko ich... Nie tych, którzy piszą coś czego nie wiedzą i o czym pojęcia nie mają... na naukę nigdy nie jest za późno... szczególnie szacunku.

Gość ma znaczenie bo oklamuje
potencjalne kobiety Niech napisze Anons mam 51 lat po co pisze mam 40 odmładza sie jak kazdy ale nie zwabi kobiety inacezj jak napisze prawde chyba ze Sponsoring jak to On ma w zwyczaju znany z tego

No dobrze- pomaranczo wyrzuc to z siebie;)) Co ci ten człek uczynil,że postanowilas z taka zawziętoscia upierać się,że ma 51 lat - no nawet jesli to co.. jakie to ma znaczenie na kaffe? Wiec albo zamilcz i przestan bredzic albo to jakos udowodnij.. choc sadze ze zwyczajnie pomylils niczki albo to twoja radosna tworczosc;))

Gość Silene
O, szukanie dziury w całym zmartwychwstał w nowej odsłonie jako Cordolan :D. Dalej jesteś bezrobotny? Bo jaeśli tak, to na kobietęmarne szanse :D

no wiesz... trudno ocenić czy ktoś jest młody, na ile wygląda... dla mnie najprościej jest zapytać, a najlepiej wprost :) mam czterdziechę ale wszyscy mówią, że na 34 wyglądam... ok ale żeby wstawiać 51? :D

Powinieneś być dumny,ze założono o Tobie temat.Nie ważne że obrażliwy do Ciebie.Już będziesz znaną osobistością w annałach cafe.:DO mnie zakładano multum tematów a aby jeszcze pokręvcić atmosferę wchodziłem na pomarańczowo i podsycałem ferment.Moderatorki nie wytrzymywały tego i po 5 stronach automatycznie kasowały :D Miałem ubaw z nich nieziemski :D

Taaaaa.... reklama dzwignią handlu, nieważne jak o Tobie mówią... ważne by mówili :D

Jak Cię nobilitowali do szukanie w dziury całym tego nadzwyczaj intelektualisty ,powinienieś mieć głowę w chmurach.

duchu- sugerujesz,ze to swego rodzaju honor dla gospodarza? byc porownanym do rzeczonego jak mu tam bylo.. szukajacego czy jakos tak

Nie znałaś jego mufka i dlatego.Wybijał się ponad przecietność i zawsze był wianuszek kobiet obok niego.ZS mógł śmiało tylko buty mu czyścić.Nie dopuszczał go do dyskusji.

Dzień dobry:) Wyjść zawsze warto, a nóż spotka się tego kto wyszedł z przeciwnej strony:)

Gość mam nadzieję, że
napisałeś do Niej? umieściłem tutaj jej adres. Nie wiem, czy to zrobiłeś bo nie mam z Nią już kontaktu, nie mogę tego sprawdzić. Jestem tym facetem, który ją zawiódł na całej linii i chciałbym sprawić aby była szczęśliwa.