Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cordolan

Piekna.......

Polecane posty

Gość zajefajna Ona
napiszę do Ciebie :) mam swoje marzenia i... pytania bez odpowiedzi, Twój wiek jest chyba najbardziej adekwatny byś zrozumiał co mną targa :)

Gość zajefajna Ona
najpierw, żebyś mi zaufał wskoczę w czarne ciuszki :) lubisz czarne... :*

Ej... :) ślicznie... to miło... od razu widać, że w jakiś sposób zależy Ci... poznajmy się :) cordolan@wp.pl

Gość ewwyybarryy
szukasz konkretnej baby?

Gość kilka kobiet a moze
kilkanascie pewnie juz do Ciebie napisało :) mało ? czy akurat wsrod tych, nie ma tej jednej, na ktora czekasz :)

Zależy mi na jednej... i ja mogę do gustu nie trafić prawda? Przecież to jest obustronne i bez znaczenia czy kobieta szuka czy mężczyzna... czasem po prostu warto poznać... co w trawie piszczy... To, że poznaję nie jest zobowiązujące... wierzę jednak, że znajdę tą, która zechce mnie...

tego nie wie nikt... ale tyle co mogę zrobić dla niej... tyle robię... jestem.

Podpinam się do pytania powyżej :) Widzę, że poszukujesz innej kobiety niż ja, więc nie będę startować ;)

wszystko możliwe...może Ona napisze do Ciebie, albo Ty do Niej...jak już to się stanie to pewnie po kilku zdaniach zorientujesz się czy los pomógł..."to co Nam pisane zapisane nie jest...to przychodzi nieoczekiwanie.." tu pasują takie słowa...życzę aby się udało!

Gość kilka kobiet a moze
czyli szukasz tutaj bo ? czemu nie innych forach :)

Gość kilka kobiet a moze
"ale tyle co mogę zrobić dla niej... tyle robię... jestem." wychodzi,ze masz jakas upatrzona i zwyczajnie czekasz az do Ciebie napisze :) tak to wyglada a jak jest naprawdę ?

gdzie szukam? czy to ma znaczenie? wierzę, że jesteście kobietami doświadczonymi choćby problemami damsko-męskimi na kaffe... a to już dużo

Bo gdy weszłam na Twój nick zobaczyłam, że szukasz kobiety w wieku 30-40 lat, ja niestety jestem o kilka lat młodsza :)

Gość kilka kobiet a moze
wiara podobno czyni cuda ale nie wiem czy mozna to szukanie podciagnac szukaj :) bładź skoro jestes tu dla niej, to nadal bądź