Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

filmiki o zyciu w USA na emigracji

Polecane posty

Gość ngrew
ja myślę że to podszyw oglądałam jej filmiki kiedyś i nie wydawała się aż tak głuuupia:o obsesja jakas czy co? jak czytam co wypisujesz dziewczyno to nie wiem czy się śmiac czy płakać, powaga! nie masz pojęcia o kraju o którym piszesz..ach tak zapomniałam, to podrzędne forum gdzie lodzie wchodzą albo żeby wylać frustracje życia codziennego albo pogadać o dupie maryni daje ci pełny obraz Polski. Pomyśl trochę, to nie boli:D i jeszcze jedno, masz problemy z karkiem czy wbiłaś sobie do główki że twój prawy profil jest ładniejszy? komicznie to wygląda

Gość kobieta z pl
:D jasne :P usuwaj dewotko :D

Gość ngrew
a do tych co zachwycają sie jej oryginalnością mam wokół siebie sporo oryginalnych ludzi, mających swój styl, inny od reszty (również mieszkam poza Polską) ale u nich to jest właśnie naturalne, jest odzwierciedleniem ich osobowości. ta laska wyglada jakby miała za chwile pęknąć:D jak napompowany chlorem balon

Gość footfeet again
Wiem ELLEA, czuje to podskornie, kiedys mialam depresje i myslalam,ze problem jest we mnie, ale pozniej nagle poznalam wiele osob z zagranicy (nie turcy i nie erasmus), nagle lampka sie zapalila i juz wiedzialam,ze to nie we mnie problem a w otoczeniu,ludzie z innych krajow odbieraja mnie pozytywnie, ja mowiac po angielsku (wtedy mowilam bardzo slabo) nawet gubiac sie w obcym kraju czulam sie bezpieczniej niz idac w Polsce do urzedu czy sklepu. Nie jestem budynkiem, moge sie przemiescic, wiec wyjade stad :D Mam nadzieje,ze uda mi sie wyjechac teraz na stypendium, jak nie to po studiach wyjade, w kazdym razie wrocila mi chec do zycia wierzac,ze bedzie mi lepiej gdzies gdy trafie na swoje miejsce

Gość footfeet again
jeju, ELLAE* miało być, a wogole to czepiacie sie Elli zamiast podziwiac,ze pisze po polsku i to zupelnie bez bledow, podczas gdy Polacy siedzacy w Polsce 10-20 lat walą byki i tłumaczą się dysleksją, widać,że inteligentna

ELLAE, przede wszystkim napisz mi, co ty robisz na takim prymitywnym forum, jakim jest Kafeteria. Tutaj jest śmietanka prawdziwych trolli, gimbusów i zboczeńców. Pozostałe 1 proc. to normalni użytkownicy.

Gość to byl glupi pocisk
tu jest bardzo duzo zayebistych ludzi! o artystycznych umyslach tylko tlamszeni przez system albo bezrobotni... a zreszta ja nie wiem czy Ela odpowie jak tu takie prostaki siedza (chodzi o tekst z penisem :O )

Gość merdam ogonem
mam takie pytanie: oglądam twoje filmiki i łatwo można wyczuć akcent, stąd moje pytanie jest takie czy ty w ogóle byłaś w PL kiedykolwiek???

Gość 3432432432432
"a ja do cholery lubie byc soba, lubie dresy i nic mnie obchodzi, ze jakis nudny brzydki fioot woli dziunie na szpilkach i w stringach pod szyje, bo w Polsce laski robią wszystko po to by sie podobac facetom i zeby kolezanki zazdroscily, a nie mysla o sobie... chodze w plaskich butach i nikt mnie nie przekona ze stopa kobiety jest stworzona do szpilek " x x x Mam ten sam problem. Nie tylko z ubieraniem... znam tez wiele ciekawych historii, np. chłopiec w rodzinie z zespołem aspergera- jest to lekka odmiana autyzmu, w Polsce nie miał w szkole zadnych kolegów, bo takie dzieci sa dziwne. Jak wyjechał do USA, moze nie wyzdrowiał ale kolegów ma tam w bród. nietolerancja. U nas tez sa powszechne historie że matka nei moze wyjsc z dzieckiem co ma np. Zespół Downa do piaskownicy na plac zabaw, bo inni rodzice się buntują, bo słyszeli jakieś tam bzdury... My sobie nawet nie zdajemy sprawy jaki mamy syf, bo sie do tego po prostu przyzwyczailismy.

Gość polska to zacofany kraj
mieszkam poza i wiem

Gość footfeet again
3432... a wiesz,ze to moze mnie dotyczyc, tzn nie znam sie na tym za bardzo Asparger wg definicji wikipedii i autyzm niewiele mi mowia, ale czasem wydaje mi sie,ze ja to mam... :( strasznie to smutne ogolnie... przez to,ze pol dziecinstwa bylam odrzucana potem stalam sie odludkiem... w dziecinstwie bylam bardzo aktywna w szkole (moze adhd?) , ciagle zglaszalam sie do odpowiedzi a nauczycielka zamiast popchnac mnie do klasy wyzej (bo sie nudzilam na lekcjach) kazala mi sie zamknac i pozwolic odpowiadac innym dzieciom (ktore de facto nie zglaszaly sie i np. w 1 albo2klasie nie potrafily powiedziec jak sie nazywa dzielnica miasta w ktorej mieszkamy) , potem przestalam podnosic, reke, zglaszac sie do odpowiedzi, przestalam sie uczyc, a pani miala satysfakcje gdy z ocen 5i 6 i zachowania miernego skoczylo mi zachowanie na wzorowe BO ZAMKNELAM SIE WRESZCIE (W SOBIE) a oceny mialam trojki dwójki i czwórki, juz bałam sie mieć dobre oceny, bałam sie uczyc na zapas, wiem że w cywilizowanym kraju takie cos by nie mialo miejsce, w Polsce masz byc przecietniakiem... aha dzieciaki mnie nie lubily w podstawowce za stroje, fryzure, za wszystko, czulam sie jak smiec, a nauczycielka oderbala mi pewnosc siebie, ktora mialam dzieki ogromnej wiedzy i radzeniu sobie z nauka, potem bylam juz nikim, nie bylam juz znienawidzona przez cdzieci i nauczycieli, juz bylam nikim,nie bylam juz soba i do teraz nie jestem, juz sie tu nie odnajde. Boje sie Polakow bo otrzymalam od nich wiele zła i dokadkolwiek nie ide mam zawsze wrazenie,ze spotka mnie przykrosc, ze beda mna pomiatac, w kazdej nowej sytuacji tak sie czuje, mimo ze nikt nie wie jakim smieciem bylam w podstawowce. Kochana POLSKA! przepraszam za taki dlugi wywod :(

nienawidze polakow

Gość 3432432432432
footfeet - mam nadzieję, że ci sie powiedzie... :)

polacy to gowno

Gość footfeet again
dziekuje :) tez mam nadzieje,ze uda mi sie jeszcze byc soba i zyc jak czlowiek, rozmawiac z ludzmi ktorzy sa serdeczni i dobrze nastawieni (poki co doswiadczam tego tylko na kafeterii)

Gość gfdhdhgdhgdgfdgdgd
:)