Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Celobreya

wasze fobie i to czego najbardziej się boicie

Polecane posty

To tak jak ja ...brzydze sie pajakow i martwch robakow.... Bostaje cholery gdy w lesie wleze glowa z pajeczyne lun ide przez most gdzie widze co jest na dole.... Kazdy ma cos swojego...

Gość HFDKJS
OGÓLNIE BOJE SIE CHORY SMIERCI SAMOTNOŚĆI, A TAK NA "CODZIEN" TO NIE WEJDE SAMA DO WINDY I WOGOLE MAŁYCH POMIESZCZEŃ- ALE PONOĆ TO WYNIKA Z MOJEGO PORODU - AK PRZYNAJMNIEJ DOWIEDZIALAM SIE OD PSYCHOLOGA- BOJE SIE TEŻ PAJĄKÓW ALE TAKICH DUŻYCH KLESZCZY I SZERSZENI\:)

Gość nxndhewyu
Najbardziej boję się tego że pewnego dnia usiądę na sedesie i po chwili poczuję jak w mój odbyt wbija się wielki penis

Gość viki022
Ja strasznie się brzydzę ślimaków,dżdżownic,wszelkich larw i biedronek :D , ogólnie nie cierpię robali, ale co może niektórych dziwić lubię pająki.

Gość alfa lejla
ja też się boję ślimaków ale chyba bardziej od ciebie nie ma mowy abym go dotknęła - boje sie nawet pustej skorupy od ślimaka jak jakiegos zobacze od razu łapie się za ubranie mam wrażenie że sie jaiś do mnie przyczepił boje sie nawet jak zobacze w telewizji przez dwa dni nic nie moge jeść :(( chyba już nigdy sie nie przełamie :((

Do koleżanki zielonej i nie tylko: Już tu pisałam kilka razy, że nie zbieram ich tak na serio :) czasem przenosze jakiegoś za skorupke z chodnika na trawę i wszystko. Te bez skorupek faktycznie nie wyglądają apetycznie, ale spokojnie, nie gryza. W przeciwieństwie do pająków :/ domyślam się że źle znosicie spacery po deszczu... najlepsze co można zrobić, to próbować pokonać fobie. Dlatego myślę że pomysł biest jest super :). Lek wysokości też mam minimalny, ale nie paraliżujacy... jak muszę to na drabinę wejdę, na dach też. Umiem z tym żyć i to pokonać. Pająków nigdy nie polubie :(