Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagaaaaaagggg

Raczej się nie dowiem, że jestem w ciąży???

Polecane posty

Gość jagaaaaaagggg

Odstawiłam anty za tydzień powinnam już dostać 2 miesiączkę po odstawieniu, niestety pierwsza się nie pojawiła. Czekam jeszcze tydzień i idę do lekarza, robiłam dwa testy ostatni dwa tygodnie po terminie miesiączki był negatywne.. Jakiś czas po odstawieniu zaczęły się bóle podbrzusza, najpierw takie jakby kłucie potem ból podobny do okresowego, zdarzyło się że był dosyć silny.. dwa dni przed @ zaczęło bolećmnie podbrzusze więc byłam pena że okres będzie zamiast tego była odrobina blado różowego śluzu nic więcej.. podbrzusze od czasu boli nie nadal.. przed okresem podbrzusze mi tak jakby spuchlo,przytyłam kg i taka napuchnięta jestem, do tego leci mi sporo mlecznego sluzu. nie wiem czy to normalne, test po tych 2 tygodniach raczej na 100% wykrylby ciaze ? co myslicie ?? mial ktos podobmna sytuacje. Anty biorę juz 4 l;ata to moja druga przerwa, raz tez na mieisac tylko odstawilam ale okres dostalam normlanie

Gość jagaaaaaagggg
?

Gość idz na bete
my nie wrozki:O

Gość ania.doradca.ladeevit
Dowiesz się, jeśli zrobisz test (beta hcg). Po odstawieniu tabletek zawsze musi minąć trochę czasu, żeby cykle się uregulowały, więc spóźnianie się miesiączki może być również z tego powodu.