Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magmagg

wapń,witamina D

Polecane posty

Gość magmagg

czy w czasie ciąży przyjmujecie w tabletkach coś na wzmocnienie kości i zębów? mam raczej słabe zęby i coraz mocniej się o nie obawiam, planuję na kolejnej wizycie u ginekologa zapytać o jakieś tabletki wzmacniające kości i zęby w czasie ciąży.

Gość magmagg
żadna z was nic nie brała w czasie ciąży?

Gość ooooo jestem jaka jestem
brałam tylko kwas foliowy nic więcej, o zęby dbałam, chodziłam regularnie do stomatologa

Gość magmagg
ja też o zęby dbam ale ciągle słyszę jak to w ciąży "lecą" zęby i chciałabym temu zapobiec.u stomatologa zdjęcia rtg nie chcą zrobić żeby sprawdzić czy od spodu nic się nie dzieje a niektórych też nie chcą ruszać bo nie wiadomo czy nie będzie potrzebne zdjęcie-więc koło się zamyka.ostatnio nawet zaopatrzyłam się w żel elmex (myje się zęby raz na tydzien na noc) no ale wolałabym wzmocnić się od środka.

Gość magmagg
czytałam o nim dużo pozytywnych opinii i postanowiłam kupić. podam link gdzie jest opisane jego szczegółowe działanie, bo dużo tego :) http://www.shop-dent.pl/pl/p/ELMEX-Zel-Do-intesywnej-profilaktyki-prochnicy-wzmacniajacy-szkliwo-25g/788# ja kupiłam w aptece za 35 zł - jest bardzo mały ale wolę zapobiegać niż leczyć. Stosowałam pastę elmex która jest bardzo dobra, więc wierzę że ten żel również. Starcza na na 40 aplikacji.

Gość magmagg
We wtorek bedzie moja druga aplikacja :)