Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani pytajnikofa :)

Jak się ubierają Wasi faceci??

Polecane posty

Mają jakiś styl? Konkretny nurt? W sensie np. modne teraz zwężane spodnie, swetry z dekoltem do pępka, jakies wyższe buty poza kostkę? Czy po prostu schludnie, z klasą, tak ponadczasowo rzekłabym. Tzn jeansy koszula,koszulka, Elegancki, aczkolwiek modny sweterek, jakies pułbuty? Osobiście nie podobają mi się Ci 'modni' faceci. Sprawiają wrażenie zadufanych kogucików, z alabastrowymi dłońmi. Facet powinien być zadbany, ale męski... a Wasze zdanie ??

halo dziewczyny.... śpicie?:)

Mój najczęściej nosi garnitury Albo ciemne klasyczne jeansy i czarne sportowe marynarki. Żadnych rurek i adidasków. Półbuty skórzane, na zimę powyżej kostki, latem garniturowe albo trzewiki i tyle.

Mój (22 lata) ubiera sie normalnie. T-shirt, zwykle ciemny, czasami jakaś koszula, ale taka bardziej sportowa, luźna. Do tego jeansy, zwykle proste. Czasami jakaś bluza jak jest zimno. Buty sportowe raczej, zawsze ciemne, bez udziwnień... Wg mnie ubiera sie tak jak powinien sie ubierać chłopak w tym wieku, który na codzien studiuje. Dziwne, żeby biegał w garniturach :D A jak chodzi o styl który teraz jest modny u młodych chłopaków (rurki, spodnie odsłaniajace pół dupy, wystajace bokserki, dziwne fryzury na justina bibera i spółke, oraz reszta tego ciotowatego stylu... To jestem na NIE. Po prostu strasznie to wyglada.

Gość tak się zastanawiam nad tym
Normalnie w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu. I lubi chodzić w koszulach, co akurat bardzo mi odpowiada :)

Gość Hania wwwww
no mój to wybiera tylko dobre marki, garnitury preferuje, chociaż ma 23 lata uważa,że bycie biznesmenem zobowiązuje, dlatego ma też Mercedesa slk podobno, ,ale czteroletniego i już go sprzedaje ja to lubię sportowy styl i auta

Gość paplitos
Mój chodziłby najchętniej tylko w bojówkach i czarnych podkoszulkach, sporo walczyłam żeby kupił zwykłe, proste, mniej luźne czarne spodnie, choćby po to żeby jak trzeba do koszuli założyć. Głównie szare i czarne. No i czarne podkoszulki, ma całą kolekcję, odpadają napisy, nadruki itd. Swetry, tu "szaleje" bo ma w różnych kolorach, nawet jakiś zielony, ale też głównie szare i czarne, raczej lżejsze i dekolt w lekki serek. Ma chyba dwie zielone koszule, takie wojskowe, ale rzadko nosi. Buty- trzewiki sznurowane (zrezygnował z glanów bo go obcierały) większość roku, jak ciepło- trampki, jak gorąco- sandały. A w ogóle ubrań nie chce kupować, nic z tego co ma "nie jest stare i można chodzić". Nie chodzi w brudnych, porozciąganych czy dziurawych, ale modę ma głęboko w nosie. Co z tego, jak i tak jest przystojny i potwierdza regułę że ładnemu we wszystkim ładnie :)

To fakt :) Koszula ma w sobie to coś, choć te z długim rekawem zdecydowanie przeważają, to moje zdanie :)

podbijam.

Gość grejsss
Mój zazwtczaj tez normalnie. Znaczy koszula/koszylka/polo do tego jeansy i skórzane połbuty :) Normalna męska kurtka

Gość miki kikiotka..,
jeansy+ koszulka. Ubrania kupuję zazwyczaj ja więc są to jeansy z przeszyciami żeby nie były zwykłe proste i klasyczne+ ciekawy jasny t- shirt + ew jakiś sweter też jasny bo w ciemnym źle wygląda.

Nie ma konkretnego. Lubi militaria, czarne jeansy i zmuszam go do noszenia koszuli. ;) Przywiązuje uwagę do swego wyglądu :P Zapewniam Cię, że jest męski :D O tym chyba świadczą męskie rysy twarzy i muskulatura, a nie fakt, czy jest zadbany / modny / czysty? :D

W sumie racja, ale jak dla mnie nawet najbardziej męsko zbudowany facet w rurkach i za małym tshircie nie bedzie wystarczająco męski...

Ja bym go chętnie obejrzała w obcisłych spodniach i koszulce, ale cholernik za nic mi nie chce zrobić tej przyjemności, pewnie się naczytał takich opinii :D

Gość tytyrttytyy
moj się ubiera tak z supermarketu czyli raczej dosc biednie, zwykle koszulki, zwykle dzinsy, zadne markowe, i to w nim lubie. bo faceci co ubieraja sie modnie i markowo to tacy spedaleni mi sie wydają, takie pedałki lalusie. prawdziwy facet nie zwraca uwagi na ubior, byle bylo schludnie, czysto, pasowalo do siebie. uwazam ze to kobieta powinan modnie sie ubierac, markowo jesli ją stac, a facet ubierający sie markowo to dla mnie taki pedzio.

Gość lubie rurki
Gówno prawda. Południowcy chodzą w rurkach a Polki na ogół aż piszczą za nimi. Prawdziwy facet nie ogranicza się do jednego stylu tylko je łączy. I to nie rodzaj spodni określa człowieka. Ale u nas ludzie tego nigdy nie zrozumieją.

Gość lubie rurki
Mogę być i pedałem. Ja i tak wiem swoje. Chodzę w rurkach, nawet fioletowych, rozowych kosulach jesli mam na to ochote, sweterkach garniturach. Każdy facet powinien dbać o siebie.

Gość grunt,żeby miał prącie sprawne
to jest podstawa każdej relacji👄

Gość grunt,żeby miał prącie sprawne
damsko-męskiej oczywiście

Gość gigijk
mam kolezanke lesbijke(choc facatami tez kiedys sie zajmowala) i gdy ide z nia ulica i ona widzi takiego chlopaka co od stop po glowe ubrany jest w markowe ciuchy(np. superdray, gstar itp) to zawsze mowi ze z takim gosciem to moglaby byc a ci kolesie to tacy przesadnie zadbani barzdiej niz kobietki

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
Facet powinien o siebie dbać a modne ubranie jest ok - modnie nie znaczy lalusiowato i pedalsko - to że macie facetów co mają w dupei styl i wglądają łajzowato to wasz problem - widocznie uważają że nie musza się dla was starać :P

Gość czekerap
moj na sportowo i ogolnie chcialabym zmienic mu styl (ja czasem zakladam obcasy, plaszcz itp i mam wrazenie, ze wyglada wtedy przy mnie jak dziecko) i bardzoo chcialabym go przekonac, by ubieral sie jak Marlon Brando;)

A wracajac do koszul... czy podobnie elegancko wygląda krótki rękaw jak i z długim :)? Widzę, że koszule to nie tylko mój słaby punkt u męzczyzny

Gość baby bluee babe
moj w jeansach wyglada oblędnie takze do tego jakis sweterek lub bluza i jest git wogole nie chodzi w garniakach ,a koszula to tylko na jakies swieta hehe lub wesele nie lubie facetow w garniturach,ani modnisiów

Gość xxxkimxxx
Nosi jeansy, raczej ciemniejsze ani luzne ani obcisle, klasyczne, tshirt (czasem ma jakis nadruk ale jakis fajny) na to czarna koszula np. superdry do tego czarna kurtka z tych elegantszych . Wyglada extra

Gość gość
Ja uwazam ze takie sklepy sa równiez super jesli poszukujemy fajnych rzeczy jesli chodzi o modę https://txm.pl/mezczyzna