Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ricooo

Wg. wp.pl w Polsce zarabia się średnio 30zł/h, skąd te wyliczenia?

Polecane posty

Gość ricooo

Ja jestem po studiach mam magistra i dostaje 8/h moi znajomi też po studiach mają nawet od 6/h do 10/h. Większość narodu zarabia 5-10/h! Skąd takie głupie wyliczenia??

jestes po studiach i nie kapujesz? dodaj sobie prezesów dyrektorów do nas szarych roboli za grosze to ci wyjdzie srednia

Gość wehbrnjktyl,
podobno jestes po studiach i nie znasz pojecia średniej? :) pewnie dlatego, ze mimo studiów nie znasz podstawowych pojęcie zarabiasz mało.

Mam średnie wykształcenie i zarabiam w Polsce 32zł brutto na godzinę. Więc ta średnia wydaje mi sie bardzo mała. Pracuję na najniższym stanowisku, żaden kierownik czy specjalista.

Gość ricooo
Wiem że o to chodzi ale żeby aż tak zawyżali średnią to się niespodziewałam. Dodam jeszcze jedną ciekawą statystykę: w Polsce 95 procent ludzi zarabia poniżej 3000zł miesięcznie.

Gość oric
Proszę nie zaniżać, ja mam 45zł / h netto.

Gość to jest tak jak np
trabią, ze nauczyciele dostaną 200zł podwyzki, średnio. Ja sie cieszę, po czym sie okazuje, ze dostaję 30zł. Zawyza Minister i urzędnicy wyższego stopnia. A wy potem sie prujecie na nas, zwykłych wyrobników, ze tyle dostajemy. :D

Gość bogdan s.
a ja pracuje w niemczech przy indykach za 6euro/godz. mozna? mozna

Prezes PKP Intercity (ten od opóźnień i pluskiew) zarabia 59k. Maszynista PKP zarabia 2,5k Tak samo jak w banku: Luigi Lovagliao (prezes Pekao) - 350k pani Halinka w okienku - 2k To sobie policz