Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tesknie?j

Dlaczego tak bardzo tesknie za nim..?

Polecane posty

Gość dziwny on jest
dziwny ten facet

Gość msciwiec
jakis msciwiec ,zazdrosnik ,egoista z niego..skoro nie jestescie razem w zwiazku tylko spotykacie sie na sex to po co on jest zazdrosn yo innych facetow tez tego nie rozumiem

Gość i jak tu zrozumiec faceta
jak tu zrozumiec faceta?

Gość dlaczego tesknie?j
zaczelismy sie spotykac czesciej nas sex ,ale otrzezwilam i myle sobie nie koniec nie chce z nim nic wiecej naprawde teraz ,wiec powiedzilam mu to a on do mnie"ze co ty sobie mylslisz probujesz mnie traktowac jak psa" a ja na to "to nie przychodz do mnie nie dzwon ,czego chcesz?" a on to ja zadecyduje kiedy koniec kiedy nie i rozlacyl sie .Ja przez dluzszy czas nie odbieralam telefonow od niego wydzwanial wydzwanial powyzywal mnie...az w koncu znow sie pododzilismy zaczelismy spotykac ,po jakims czasie mowi do mnie"nie wiem co sie e mna dzieje caly czas mam Cie w glowie caly czas mysle o Tobie,nie wiem czy sie zakochalem?" ja na to " oczywiscie haha zasmialalm sie" znow sie klocilimy rostawilaismy po czym po jakims czasie ciszy znow godzilismy ....poniej zaczal mi mowic o dziecku ,ze nigy chce ze mna cos powazniejszego ,ja mowie " ze ja nie szukam faceta" znow obrazil sie zademonstrowal ..

Gość dlaczego tesknie?j
...w koncu po jakims czasie dlugim bardzo po jakis 6 miesiacach ciszy nieodzywania sie wzajemnego , dzwoni i pyta co u mnie czy go jeszzce pamietam czy sie zmienilam? jak tak dlugo chce marnowac swoje zycie" ale czuje ze specjalnie mi tak mowil ,zebym pomyslala ,ze faktycznie zaczyna myslec powaznie o mnie,ale ja mu nie wierze za bardzo..czuje ze gra mowil ze tesknil za mna ,ze mial dziewczyne wtym czasie i zaczal mi o niej opowiadac ,ze na poczatku nie chcial z nia nic wiecej ,ale pozniej wiesz jak sie zaczynasz czesciej z kims spotykac to jendak cos pozniej sie czuje ,wie mowie mu "to wroc do niej na pewno ciebie potrzebuje" a on " nie bo jest bardzo zazdrosna i i " ja na to"bo pewnie ie kocha i martwi sie" ,nie wiem po co zaczal mi to mowic...co mnie to obchodzi? nigdy nie byl tak bardzo wylewny jesli chodzi o rozmowy ,a tu nagle zaczyna mi sie zwierzac ,opowiadac...po co?..

Gość dlaczego tesknie?j
po jakis 6 miesiacach ciszy nieodzywania sie wzajemnego , dzwoni i pyta co u mnie czy go jeszzce pamietam czy sie zmienilam? jak tak dlugo chce marnowac swoje zycie" ale czuje ze specjalnie mi tak mowil ,zebym pomyslala ,ze faktycznie zaczyna myslec powaznie o mnie,ale ja mu nie wierze za bardzo..czuje ze gra mowil ze tesknil za mna ,ze mial dziewczyne wtym czasie i zaczal mi o niej opowiadac ,ze na poczatku nie chcial z nia nic wiecej ,ale pozniej wiesz jak sie zaczynasz czesciej z kims spotykac to jendak cos pozniej sie czuje ,wie mowie mu "to wroc do niej na pewno ciebie potrzebuje" a on " nie bo jest bardzo zazdrosna i i " ja na to"bo pewnie ie kocha i martwi sie" ,nie wiem po co zaczal mi to mowic...co mnie to obchodzi? nigdy nie byl tak bardzo wylewny jesli chodzi o rozmowy ,a tu nagle zaczyna mi sie zwierzac ,opowiadac...po co?..i pytal czy jak kogos przez ten czas mialam i cz yz kims sex uprawialam..pozniej spotkalismy sie i pyta czy go kocham mowi ja na to "och tak niesamowicie do szalenstwa haha" wczesniej jak sie spotkalismy te o to pytalam ,zawsze dawlam ta smaa odpowiedz w smiechu co wyzej .ostatnio mowi mi 2ze nieprawda ze klamie" znow zaczelismy sex upraiwac

Tak, tak, poczul, ze moze stracic darmowe bzykanie, gdybys sie zbuntowala i zerwala znajomosc. Dlatego sciemnial, ze mu zalezy, ale nie dodal, ze tylko na sexie. Gdyby Cie kochal dostalabys od niego pierscionek i poprosilby Cie o reke, ale jemu nie o to chodzi. TAKA PRAWDA

Gość dlaczego tesknie?j
ale po co mi te rzeczy mowil jak i tak ja nie reagowalam na to smialam soie zatowalam z niego ? po co wiec to mowil?

Gość dlaczego tesknie?j
i tyle czasu chcialo mu sie sciemniac??

Gość dlaczego tesknie?j
i dlaczego byl tak bardzo o innych facetow zazdrosny ,az agresywny.. jak widzial ze ktos sie kolo mnie kreci?

Gość mezczyznaaaaaaaaaaaa
hmm cy az tak dlugo mozna grac..?

Gość dlaczego tesknie?j
i dlaczego jak zobacyl mnie raz w klubie z innym facetem to zareagowal agresywnie? i interesowal sie moja osoba ? co robie gdzie chodze? skoro bylam mu obojetna?

Gość zycieeeeeeeeeeeeee
czasami tak bywa zycie robi nam psikusa

Gość dlaczego wciaz tesknie?
ale dlaczego tak bardzo za nim tesknie?

Gość dlaczego wciaz tesknie?
myslicie ,ze tyle lat udawal i nic nie poczul calkowicie do mnie?