Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romankoman

jest inaczej...gorzej..?

Polecane posty

Gość romankoman

znamy się sporo czasu.Nie mamy naście lat,jesteśmy po przejściach.Jeszcze ok pół roku temu Ona sama szukała mojego ramienia,dotyku,przytulała się-ot tak,wtedy wiedziałem ,że jestem dla Niej kimś.Od pewnego czasu zauważam ,że gdy sam nie przytulę,złapię za rękę,powiem miłego słowa to jestem jakby kolegą,niby parą jestesmy,a jakby schłodziła to co między nami.Nikogo innego nie ma,mówi ,że ok,że kocha,choć tak jakoś już zaczynam mniej w to wierzyć.Rada?schłodzić trochę?niech zauważy brak mojej osoby-tzn brak dotyku,słowa?Rozmowa pewnie byłaby dobrą radą,ale jak każdy boję się jej skutków,usłysze ,że wszystko OK itd.

Gość mrozone cappucinno
na gorące dni restauracja w Hiltonie podaje najlepsze :classic_cool:

Gość romankoman
up up

zostaje chyba powiedzieć i zamilknąć,aby sobie przemyślała,pierwsza reakcja może być "no coś ty itd" ,ale to trzeba przeczekać

Gość nie słyszałam nigdy by
żeby branie kogos na przeczekanie dało skutek własnie te przeczekania studzą te opowiesci z Zielonego lasu o swoich możliwosciach i podbojach to czasto irytuje kobiety przeczekac mozna sraczke lakse jak kto woli a uczucie przeczekane zaczyna wymykac sie spod kontroli

Gość takz z obawyy
będzie dobrze

Gość Sweetlips
moim zdaniem ktos jest... :( nie chce byc wrozka, ale ja bym to tak interpretowala

Gość albo sie kimś rzeczywiście
zainteresowła albo jej w Tobie zaczeło coś bardzo przeszladzac moze Twoja przeszłosc moze teraźniejszość

Gość najpeiekniejfvgbhyuj
a tak trudno porozmawiać :)

Gość zamiast przeczekiwac pogadaj
z nia bo Ty bedziesz czekac a Ona znajdzie sobie pocieszyciela

Gość asok
ale ja wiem jak trudno jest porozmawiać i wydusić z siebie swój ból, kiedy druga osoba myśli, że jest oki

Gość duś duś w sobie to
nie jest wyjście

Gość asok
racja, mi ktoś kiedyś powiedział, że powinnam znależć sobie swoje towarzystwo i dać odsapnąc mężowi, jak mnie mu zabraknie to się nawróci

Gość romankoman
dziękuję za odpowiedzi.Myślę,że powiem co mnie naciska na serce,ale nie będę słuchał odpowiedzi natychmiast,dam jej czas na zastanowienie się.Mam wrażenie,że to mi zbyt mocno zależy,choć już od pewnego czasu tamuję się,boje się ,że ci co dają z siebie wszystko ,wszystko na tym tracą.