Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koszmarna tarassa

Szukam psa do ogrodu aby mieszkał na zewnątrz, duży, taki ponad 20 kg, aby mało

Polecane posty

Gość Koszmarna tarassa

szczekał i był rodzinny. Jaki to może być

Gość hHAHAHAHAH***************
pies do ogrodu? grządki Ci ma przekopywać?

Gość Koszmarna tarassa
Nie, ma mieszkać w ogrodzie po prostu.

Gość yyyKafeKrytykant
rodzinny w ogrodzie?

Gość yyyKafeKrytykant
rodzinny pies potrzebuje towarzystwa a nie biegania przez caly dzien po ogrodzie

Gość asia-kasia
tylko labrador - nikogo nie ugryzie, przyjazny dla dzieci

to albo rodzinny, w domu albo skrzywiony psychicznie przez samotność - przy budzie 1 takie durne pały, jak ty, autorko, powinni izolować od społeczeństwa najlepiej na łańcuchu przy jakiejś budzie 1

Gość ha ha he he hy hy
ale wy jestescie durni. wedlug was psy dziela sie na takie ktore spia w lozku z panem albo uwiazane sa przy budzie??? jestescie bardzo ograniczeni umyslowo ha ha ha. przeciez chyba jasne ze duzy pies jak labrador, husky, dalmatynczyk czy collie potrzebuje duzo przestrzeni i bedzie sie czul bardzo dobrze mieszkajac sobie w ogrodzie i majac bude w ktorej bedzie spal. autorka nie pisze ze bedzie psa wiazac! ja mam dalmatynke ktora biega caly czas po podworku, ma swoj kojec o wielkosci 8 m2, razem z buda, a do tego chodze z nia codziennie na dlugie spacery. a podworzejest ogromne.

Gość Mallllllllllllllllllllllllllll
Husky. Polecam :) Ma duże podwórko do biegania, na łańcuchu jest wiązany tylko wtedy, gdy wyjeżdzamy autem-żeby nie uciekł;) Chociaż mój husky jest taki, że większość zimy śpi w domu - może dlatego, że nie wychodzimy na podwórko, a on jednak towarzystwo lubi:) Biedny taki patrzy wtedy do okna do kuchni i prosi, aby go wziąć :)

Gość Mallllllllllllllllllllllllllll
Wiadomo, że np. husky jest szczęśliwy, gdy śpi na dworze:) a nie kisi się w bloku przez 20 godzin................... W przeciwieństwie do takiego yorka:)

Gość herodanrt
Ja mam i polecam golden retrievera. Mój też mieszka na podwórku. Przyjazny, łagodny, uwielbia dzieci,a zarazem alarmuje, gdy zbliża się ktoś obcy. W przeciwieństwie do goldenów trzymanych w mieszkaniach mój nie jest zapasiony i flegmatyczny. Ma zdrową sylwetkę, jest wiecznie pogodny, biega luzem po podwórku, w nocy idzie sam do budy spać.

Gość tam tararam tam tarararam
jesli pies ma spac na podwórku to tylko taki z futerkiem typu owczarek kaukaski, bernardyn, długowłosy niemiecki na pewno nie labrador, bokser czy dalmatynczyk puknijcie się w głowę

Gość tam tararam tam tarararam
aha no i husky ale one potrzebują bardzo dużo ruchu, moja znajoma miała i ciągle jej uciekał

Gość drusilla
Owczarek niemiecki. Bardzo rodzinny, inteligentny, wierny. Husky mają tendencje do uciekania. Więc jeżeli nie będzie miał dużo ruchu może sobie pójść.

Gość agnieszkajurczyszynluczak
Witam. Ze względu na wyjazd poza granice kraju, szukam domu dla mojego psa, Borysa. Jest to mastif tybetański. Ma dwa lata. Świetnie sprawdza się jako pies pilnujący i stróżujący. Przebywa tylko i wyłącznie na dworze. (choć ja jemu dostępu do domu nie utrudniałam). Jest to pies wzięty z hodowli, rodowodowy, ale ja nie wyrabiałam jemu rodowodu, gdyż do niczego nie był mi potrzebny. Jest zdrowy, silny, ze wszystkimi szczepieniami. Nie chcę za niego pieniędzy, zależy mi tylko i wyłącznie na tym aby miał dobry dom i rodzinę. Nie wiem czy to ogłoszenie jest nadal aktualne, dlatego pozwoliłam sobie napisać. Proszę o kontakt w tej sprawie. pozdrawiam Agnieszka tel. 601698519 agnieszka.jl@op.pl