Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

co za pazerni ludzie

Polecane posty

no tak to moze jakas ustawa, ze w konkursach wolno brac udział tylko biednym?:) a poza tym - mieszkan i nieruchomosci nigdy za wiele

I bede mowil mlodemu pokoleniu o FM, ktora ograbila bruneta z dorobku zycia, a pozniej uciekla do Portoryko z hiszpanskim gitarzysta.

Dokladnie. Jedno dla siebie, jedno dla dziecka, jedno na wynajem, zeby miec dodatkowa lase, a pozniej wiecej na emeryture. Wielu ludzi, ktorzy maja wiecej srodkow inwestuje w ten sposob.

Sail po prostu sposób w jaki się wypowiadała tamta para, martwiąc się o start swojej córki wydał mi sie śmieszny. Para, która powiedziała że fajnei byłoby wygrać ale chce wziąć w programie udział dla zabawy była szczera i wiarygodna, fajna para, nie udawali biednych :)

ja to bardziej widze tak: mieszkanie dla siebie w kraju, mieszkanie pod wynajem, domek na jakiejs ciepłej wyspie i jacht;)

A jak sobie znajdzie mlodsza kochanke, jak Ty bedziesz juz matka polka w poplamionym dresie, chochla w jednej rece i mopem w drugiej?

@sail: ja szeregowiec, blizniak albo dom na przedmiesciach, domek letniskowy nad morzem lub jeziorem i tam zaglowka lub motorowka plus kiedys kupno kawalerki pod wynajem.

Gość a ten program to jakis polski
byl? jesli tak to pewnie gowno i tak wole ogladac Extreme Makeover Home Edition. Bardziej zyciowy niz na pokaz.

tak, polski program, nie mogę ocenić programu, bo widziałam tylko urywek też lubię Extreme Makeover Home Edition :)

a jak ten program się nazywa? może tak i powiedzcie mi co trzeba zrobić żeby dostać się do takiego programu?? też wezmę udział i w końcu ja biedna istota będzie miała coś swojego bo mi się kurwa należy.

Gość Asia Chmiel
czemu brunet mnei nie kocha?

Gość Czemu Ficku jest taka
głupia?

Gość Asia Chmiel
czy ubrać dla bruneta stringi czy figi? co on moze woleć?

Gość Uriani
No łał :D to Ty fiku ?? Temat nie o brunecie ,może Ty chora ,bo chyba się nie poddałaś ? ;)