Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba bella bella

Jecie kiełbasę będąc na diecie?

Polecane posty

Gość gruba bella bella

Jestem na diecie od kilku dni. A uwielbiam kiełbasę, np śląską. I kurdę nie potrafię jej sobie odmówić :( Wcześniej to tak na zimno na surowo mi smakowała albo taka grilowana. Jak będę ją sobie od czasu do czasu jadła, taka ugotowaną, to czy to zaszkodzi znacząco w diecie??

niestety kielbasa jest tlusta i bardzo kaloryczna, nawet jesli ja ugotujesz wiec lepiej unikac jak ognia. ale maly plasterek surowej nie zaszkodzi raz na jakis czas

Gość gdfgfgd
Wogóle nie zaszkodzi jeśli zjesz ją samą bez chleba , ziemniaków itp :)

Gość vxvxvxvvxvx
od razu pizze i frytki jedz, a ci tam, nie zaszkodza 🖐️ jak nie umiesz sobie odmowic czegos na diecie to bez sensu w ogole na nia przechodzic.

Gość gruba bella bella
vxvxvxvvxvx Nie pytałam Cię, czy moja dieta ma sens. Pytanie brzmiało inaczej. Taka mądra jesteś to chociaż popisz się czytaniem ze zrozumieniem. Nie jem w ogóle chleba ani ziemniaków.

Gość goptra
Xalezy na jakej diecie jestescjak.luczysz kalorie to mozesz zjesc w ramacj kalori lub ja jesten nav8 godzinnej i chudne a jem takie rzeczy i pizze tez na diecie dr pape tez mozna kielbase wiec to zalezy

Gość goptra
Teraz jem ciasto z kremem

nie wiem jak ta kielbasa wyglada, ale najwazniejsze zeby nie byla tlusta i zeby nie jesc tego tluszczyku ktory jest pomiedzy miesem :)

Po aferze mięsnej zakładów mięsnych Viola- w TVN 24 przestałam -kupować wszelkie wędliny kiełbasy pasztetowe itd- kupuję mięso i piekę .

Gość ddsada
fuu nigdy nie jem zadnych kielbas:O

Gość gruba bella bella
Na jakiej diecie jestem... Hmm, na swojej :) To nie jest jakaś specjalna dieta, sama sobie po prostu ograniczam. Słodycze, smażone, soki wszelkie, cukier, żadnych przekąsek, tłustego właśnie też nie jem, tylko ta kiełbasa. Ja jem taką naprawdę porządną, nie zwyczajna, gdzie mięsa to 30%. Hmm, nie jeść tłuszczyku spomiędzy kawałków mięsa. Hmm, ciekawe jak ja go stamtąd wybiorę, przecież nie będę kiełbasy na części pierwsze rozbierać :) A jaka to dieta 8-godzinna??

Gość gruba bella bella
Aa już sobie znalazłam na necie. Chyba wykorzystam to do mojej diety :) Mówisz, że działa?