Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykopywarka starych tematow

A to dobre - charakterystyka Polaczka w JUKEJ

Polecane posty

Oto co wyszukalam w jednym temcie. " Charakterystyka typowego polaczyny w Jukeju: -zakazany ryj, twarz taka jakby traktor 3 razy przejechal do tego brak paru paneli w klawiaturze - pet zwisajacy na warze lub dymiacy sie w brudej, roboczej lapie - smierdzace, zapocone ciuchy, przewaznie nabyte na wiecznej 70% wyprzedazy w Sports Direct(kroluja marki Londsdale, Everlast, od swieta adidas lub reebok sie trafi) - k**wa, ch*j, dzi**a, j**any, spie**alaj stanowi 90% slownictwa przecietnego polaczyny - co weekend obala pare glebszych przy rytmach techniawy lub disco polo przelatujac pilotem po kanalach Polsatu lub Cyfry plus - na wakacje przewanie jezdzi do olski, na majorke, do egiptu..w porywach przyplywu gotowki (gdy sie trafi pare overtajmow w fabryce) wybiera sie do tunezji lub na krete - zaniedbane rapety z gleba i obgryzione pazury - po angielsku zna pare slow: odpowiedniki polskich k**wa ch*j spie**alaj" hahahah dobrze napisane :D Laska ma talent do charakterystki prostakow :D

Gość rg54h5
Roznych ludzi sie spotyka ,ale zakazany ryj :D:D:D i to pisze ktos z UK gdzie tu sa naprawde bardzo brzydcy ludzie nie obgadujac naprawde nawet dzieci sa paskudne :D:D:D

To napisala jakas laska ze starego tematu na tym dziale. ale fakt fajnie to opisala i zgadzam sie z nia w 100%. a jak wygladaja angole to mnie nie obchodzi. Polaczki to sa dopiero brzydkie lumpy i otym jest temat. wiec nie zmieniaj plyty ;) :P

Gość polki po za tym, że są
atrakcyjne to są równie wulgarne a może nawet bardziej więc nie macie się z czego cieszyć

Gość numerowaaa
No i po co tak obrazac Polakow? Przeciez sami jestesmy Polakami.

Gość mifdgd
po za wakacjami to nic się nie zgadza u mnie ale takie są prawa rynku i nie pracownik ustala sobie wysokość pensji w większości przypadków.

Gość a czego bys chciala?
ze tez komus sie chcialo to wyprodukowac...

Gość pan anatol szuka miliona
Oburza mniemto. Jestem polakiem w uk i widze zazdroscicie nam bardzo tego ze....tu sie normalnie zyje. Co z tego ze ktos sie ubiera w sport direct? W polsce sorry ale nawet na takie ubrania was nie stac. Ja mam i ze sport direct i z innych sklepow i nie czuje ske gorszy. Ciezko pracuje na to co mam imoburzaja mnie takie komenty, bo w polsce jakmsie juznktos w lumpeksie ubiera to wielkie wow.

Oto co wyszukalam w jednym temcie. " Charakterystyka typowego polaczyny w Jukeju: -zakazany ryj, twarz taka jakby traktor 3 razy przejechal do tego brak paru paneli w klawiaturze W POLSCE ZOSTALI SAMI URODZIWI A ANGLICY SA BOSCY - pet zwisajacy na warze lub dymiacy sie w brudej, roboczej lapie UWAZAM ZE PALENIE JEST WSZEDZIE I NIE TYLKO POLACY PALA , W POLSCE WSZYSCY MAJA CZYSTE RACZKI - smierdzace, zapocone ciuchy, przewaznie nabyte na wiecznej 70% wyprzedazy w Sports Direct(kroluja marki Londsdale, Everlast, od swieta adidas lub reebok sie trafi) W POLSCE MASZ ZA TO SZMATY Z HM CROPA HOUSA CO PO PIERWSZYM PRANIU ROBIA SIE SCIERKI KOSZTUJA 200 ZL ZA BYLE SPODNIE. TU CIUCHY SA TANIE I DUZO LEPSZEJ JAKOSCI A KAZDY UBIERA SIE JAK LUBI I GDZIE LUBI , JA OSOBISCIE LUBIE SPORT DIRECT I NIC DO TEGO SKLEPU NIE MAM - k**wa, ch*j, dzi**a, j**any, spie**alaj stanowi 90% slownictwa przecietnego polaczyny W polsce za to uzywacie slownictwa z mickiewicza i slowackiego - co weekend obala pare glebszych przy rytmach techniawy lub disco polo przelatujac pilotem po kanalach Polsatu lub Cyfry plus W POLSCE NIE PIJECIE WCALE. CO DOMCYFRY I POLSATU JAK KTOS LUBI TO MA. - na wakacje przewanie jezdzi do olski, na majorke, do egiptu..w porywach przyplywu gotowki (gdy sie trafi pare overtajmow w fabryce) wybiera sie do tunezji lub na krete KTO PIENIAZKI MA TEN JEDZIE ZA GRANICE A KTO PIENIAZKOW NIE MA TEN ZWIEDZA OKOLICE - zaniedbane rapety z gleba i obgryzione pazury - po angielsku zna pare slow: odpowiedniki polskich k**wa ch*j spie**alaj" Coraz wieciej polakow zna angielski

Gość i zlecieli sie Polaczki
do tego tepego wyzej : Chlopczyno, wytlumacze ci lopatologicznie, bo widze, ze nie rozumiesz : Ta charakterystyka pochodzi od kobiet mieszkajacych w UK! Kumasz juz? Nikt ci nie zazdrosci twoich dresikow ze Sports Directu, zalosny faceciku :D My sie po prostu z was nabijamy i tyle, bo jest powod do nabijania :D Powodzenia za grosz nie macie, bo nie jestescie ani przystojni ani kumaci. Lepetyne tez pewnie golisz na lyso i pomykasz w tym swoim dresiku i adidaskach? :o 🖐️

Gość fgfggtgtrgr
większość kafeteryjnych emigrantów nie wraca do Polski bo nie ma do czego, ledwo POlska weszła do UE a ci juz zakupili bilet w jedną stronę, zapakowali do walizeczki cały swoj dobytek i po całym dniu podróży wysiedli na Victorii Coach Station - to ich Ziemia Obiecana. a teraz plują na POlskę i mianują się Brytyjczykami. hahahaa siedzą w wynajmowanych zapyziałych angielskich domkach a do Polski przyjezdzają pochwalić sie szmatami z posezonowej wyprzedązy i przy okazji załatac spróchniałe siekacze

Gość ok, ok, ok...........
mamy zapyziale geby, mieszkamy w zagrzybionych chatach, ubieramy sie w Sports Direct, na wakacje jezdzimy na Majorke i do Egiptu......ale dlaczego, na litosc boska, wy tak strasznie przejmujecie sie naszym losem? :D Normalnie, ten nieustajacy niepokoj o moje dobre samopoczucie, ten pelen zatroskania ton o moje finanse i wszelkie dobre rady odnosnie mojej sytuacji zawodowej powoduja we mnie dume, ze tak wazna jestem dla obcych ale jakze ukochanych moich rodakow! Ba! Moi rodacy mieszkajacy tak w Polsce jak i w innych zakatkach swiata, poinformuja mnie dokladnie jakie zasilki mi przysluguja i jak sie o nie starac. Wiedza to lepiej ode mnie, biednej i zapyzialej mieszkanki Jukej :D Moja nieznajomosc angielskiego nie musi mi spedzac snu z powiek, bo kazdy moj rodak (warunek! nie mieszka w Jukej!) zna doskonale jezyk angielski i zawsze moze mi pomoc, chociaz na odleglosc ale dobrym slowem wspomoze :D Ale to nie wszystko. Moi ukochani rodacy wiedza nawet w jakim towarzystwie przebywam, gdzie pracuje i jak wygladam. Znaja mnie lepiej ode mnie samej! Dbaja o mnie dniami i nocami, radza, wspomagaja, mowia mi co dla mnie dobre a co zle. Dzieki przeprowadzce do Jukej zyskalam grono troszczacych sie o mnie ludzi, moich drogich, inteligentnych, bogatych, pieknych, znajacych kilka jezykow obcych, wyksztalconych, ubranych w piekne ubrania rodakow :D Dziekuje wam! ;-)

nastepna, ktore nie umie czytac ze zrozumieniem... :o to chyba taka kafeteryjna cecha. Kobieto, my sie tu nasmiewamy z Polaczkow FACETOW! Jaka ty tepa jestes, ze czytasz czytasz i nie kumasz o co chodzi :o

Ale ja pierdole powodzenie. Wyjechałem tu ze swoja druga polowka tu jest teraz mój dom a wy po prostu polakom w uk zazdroscicie łatwiejszego życia. Taka jest prawda.i tewasze stereotypy polowy osób co nigdy poza granice gminy nie wyjechała. Myślę ze skończyły się czasy o których piszecie. Może i każdy zaczynał tu jako robol w fabryce ale ja obracam się w kręgu ludzi którzy do czegoś dozszli. Sorry ale nikt mi nie powie ze tu jest zle. W dwa lata urządzić się od a di z chyba każdy y chciał. W Polsce to jest nierealne. Dla wszystkich co wylewają swój jad na nas. Mam jedna rade. Spakujcie się w jedna walizkę 15kg i samolotem zapraszam. Zobaczycie jak tu jest i na co można pozwolić sobie zarabiając nawet te 6.19na godz.

Gość oz jak mnie draznia takie ***
ty co polaczkujesz a ty KURWO POLSKA kim jestes????? pokaz swoja morde I posmiejemy sie z ciebie!! co cwana jestes pizdo za klawiatura?>???? widac mordy ci nikt nie obil za pyskowanie do ludzi :D

pan anatol, glupolku, ja mieszkam w UK, dotarlo? ludzie, jakie tepoty tu siedza, to poezja doslownie :D Aha i pracuje za znacznie wiecej niz 6.19 na godzine cwelu, wiec wsioku schowaj sie juz do swojej nory i nie osmieszaj sie 🖐️ widac mordy ci nikt nie obil za pyskowanie do ludzi -----> typowy tekst Polaczka pijaczka ahahahah :D I jak tu sie nie nabijac z tych wiesniakow? :classic_cool:

Wiem ze temat jest o polaczkach facetach ja chce jednak wypowiedziec sie ogolnie o nas za granica Przed swietami bylam na policji wyrobic paszport ( Sztokholm) nagle widze! wchodzi man dresowa bluza z ogromnym napisem POLSKA ,za nim drepce czekoladka murzyneczka pierwsze co mnie zastanowilo ta dzlaczego ten pan tak dziwnie chodzi jakby mial melona miedzy nogami ( moze i mial bo tak mu z le-t-ka dresiki opadaly) a potem zatrzymalam wzrok na jego twarzy przymarszczone czolo rozbiegane oczka mina jak by sie dziwil lub taz chcial komu w morde dac to byla taka mina taka twarz mysla nie zmacona. Na drugi dzien widzialam dwoch chudych szarpiacych sie na ulicy bo jeden chcial isc w prawo drugi w lewo ( obydwoje dresik i kaptur na glowie takie dwa gangsta) obydwoje napici ....o 15 godzinie Wystarczy natomiast jak wybiore sie na polska sztuke do teatru , na wernisaz polskiej ksiazki na pokaz filmu polskiego i widze zupelnie innych polakow, eleganckich , milych , potrafiacych sie zachowac , interesujacych i tak jak niestety tych pierwszych opisanych widac wszedzie tych drugich nie widac nigdzie. Doszlam do wniosku ze polacy za granica dziela sie na emigrantow i polonie

Gość o to jest smieszne :D:D
A mozna by tak sprecyzowac slowo Polaczek? nie wiem o kim pisac :D:D

Gość alesiepopisalas
i zlecieli sie Polaczki - rzeczywiscie bije od Ciebie kultura osobista, wyzywasz czlowieka od wiesniakow, a sama jestes najgorsze dno, chociaz uwazasz sie za lepsza od innych. Ja nie mieszkam ani w UK, ani w Polsce, ani nawet w Europie, bardzo dobrze sobie radze w zyciu, ale nie wyzywam innch ktorym powodzi sie gorzej, bo to zwykle chamstwo i zle swiadczy tylko o tobie a nie o nich.

Gość Krimstina
ludzie brak wam dystansu do siebie, to jest idealna karykatura Polaczka za granica, wiadomo, ze jest duzo fajnych i zadbanych mezczyzn, ale Polaczki z opisu w pierwszym poscie sa jednak wszechobecni, a juz szczegolnie w Londynie. Niedalej jak wczoraj jechalam metrem do pracy i obok mnie usiadl taki wlasnie delikwent. Dresiwo Londsdale, czarne, popsute zeby i puszka piwa w lapie. Jak tylko metro wyjechalo na powierzchnie gdzie byl zasieg wyjal komore z kieszeni i zaczal gadac bardzo glosno. Na przeciwko siedziala starsza kobieta i patrzyla sie na niego jak sie tak wydzieral a on nagle mowi przez telefon "Jakas stara pizda sie na mnie gapi, zaraz jej kurwa wpierdole"...Takich przypadkow lub tym podobnych jest wiele, i pewnie jakby zapytac roznych obcokrajowcow o charakterystyke typowego Polaka toby wiele sie tutaj pokrylo cech z opisu powyzej.

Gość aparat007
No jest mnostwo tak wygladajacych "polaczkow" ale jest toe mnostwo przystojnych zadbanych facetow, ale oni trzymaja sie z dala od mieszkania na kupie z pustymi laskami. Zreszta nie wiem czy wiecie, ale istniej opinia, ze nie wynajmuj sie pokoju dziewczynie tylko dla polskiego facet szybciej, a dlaczego ? a dlatego, z enikt nichce miec araba, czarnucha czy ciapatego zlodziej w domu jako goscia. Wiec nie wiem kto lpiej wypada na jesli bierzemy pod uwage obie plcie z polskiej patologi w ukej , hmm?

Gość aparat007
Ja ostatnio bylem swiadkiem, jak 2 polaczkow na stcji paliw wyprzedzilo kilku z kolejki zeby zajac szybciej miejsce (w swoim audi quattro). Ale pech chcial ,ze bozia oprocz lysego lba i dresow legia nie dala za grosz rozumu, i nie mogli sobie chlopcy poradzic z dystrybutorem. Kasjerka wolala 5 razy "prosze wcisnac przycisk na dystrybutorze, " a oni nie mogli sobie z tym poradzic. Dopiero po okolo 5 minutach wyszled manager zobaczyc czy moze cos sie zepsulo, podszedl wcisnal 1 przycisk i uruchomil pompe. Nie musze wspominac , ze kolesie przy tych akrobacjach , wylali na swoej piekne dresy legia takze resztki paliwa :D Zatankowalem auto, zaplacilem i pojechalem zalewajac sie ze smiechu. Podobnie reszta ludzi na stacji. Normlanie typowy obraz polaczka w ukej jak napisal autorka wyzej. Zakazany ryj i zero mozgu. Kto to kurwa wpuszcza tutaj , powinni wyslac cala brygade wraz z rodzinami na jakas nowa wojne na mieso armatnie. Zenada.

Wstyd. Ciekawe czy gdyby takie polaczki miały mówić po angielsku to czy miałby jaja tak się odezwać jak np to tej starszej pani. Na 100% nie. Raz w autobusie jechało takich dwóch "mietkow" pod 50tke. W autobusie było mnóstwo polskich dzieci ( z sobotniej szkoły) a te mendy gapily się przez okno i co chwile słuchać było " o kurwa, ruchalbym....a tej to bym nie ruchal" Dno! Kompletne dno. Szkoda że takich mend nikt by nie chciał nawet "ruchac"( obrzydliwe słowo aż mnie ciary przechodzą".

Gość Aparat007
@charmsy :) taa "Mietki" dobre slowo. i 50 lat za malo zeby takeigo wychowac. Mnie ciary przecodza jak pomysle jaka chciala sie z takim dnem w ogole zadawac :/

Do alesiepopisalas Polaczek to nie czlowiek ktoremu sie gorzej powodzi lub mniej zarabia , polaczek to okreslenie zbioru pewnych cech charakterystycznych dla tej grupy polakow

Gość ciucbana
ale sie usmialam czytajac opis typowego POLACZKA :) strzal w dziesiatke. mam takiego sasiada z opisu hahahaha