Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaprzykości

odchudzanie - minilinia, czy te tabletki odchudzają?

Polecane posty

Gość gość
Nieee tam, mnie żadne tabletki ne pomagają. Lepiej się naturalnie odchudzać, zamiast zaśmiecać się chemią. przede wszystkim trzeba się oczyścić z toksyn tu sobie przeczytajcie http://terapiasokami.pl/oczyszczanie-z-toksyn a potem po prostu jeść zdrowo, wyrzucić fast fody i słodycze, wprowadzić wyciskane soki, zamiast smazyć robić wszystko na parze żeby witaminki nie uciekły - a jak będziecie zdrowe to i szczupłe też ;)

Gość gość
Brałam różne preparaty i skutki były różne .Najlepsze efekty udało mi się uzyskać stosują tabletki Foreverslim.To dzięki tym tabletką moja waga w końcu spadła ja dałam radę zmienić nawyki żywieniowe.Dla mnie te tabletki okazały się najbardziej skuteczne.

Gość gość
ze swojej strony podobnie jak część użytkowniczek polecam tabletki Slimcea. Dla mnie okazały się najskuteczniejszym rozwiązaniem. W krótkim czasie spowodowały u mnie hamowanie łaknienia, wprowadziąłm więc dietę i waga zaczeła diametralnie spadać. Przewróciłam mój jadłospis do góry nogami. Dzisiaj jestem jeszcze w trakcie odchudzania ale już jestem bardzo zadowolona.

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
Figura Extraslim kapsułki . Ja stosowałam i schudłam .Jest to jeden z najlepszych suplementów na odchudzanie i bezpieczny dla tych co czytają ulotki oraz tani .U mnie dobrze tolerowany ,więc należę do większości a jedynie lekkie rozgrzewanie i pobudzenie jak po wypiciu kawy co jest korzystne dla aktywności i zażywania ruchu .Zawiera w składzie aż 1000 mg ekstraktu zielonej kawy i l-karnitynę ,ekstrakt z pieprzu - piperyne , ekstrakt z gorzkiej pomarańczy ,zielona herbata ,chrom. Uwaga ! spieszcie się dziewczyny z zakupem tego produktu ponieważ został prawdopodobnie wycofany z aptek ze względu na wysoką skuteczność. Niektóre apteki mają jeszcze małe zapasy .Jest jeszcze wysyłkowo z internetu z aptek. Pojawił się nowy produkt Herbapolu na odchudzanie o podobnym składzie i nazwie ale jest celowo i mocno osłabiony .

Gość gość
kiedyś nie wierzyłam w tego typu środki. Spróbowałam bo nie wiedziałam już co użyć, jakiej diety stosować aby na mnie akurat zadziałało. Koleżanki nie miały problemów w tej kwestii a u mnie coś nie szło dobrze. Spróbowałam więc tabletek Slimcea. One poprawiły moja przemianę materii, więc na reszcie zaczełam odczuwać spadek wagi. To była blokada dla mnie. Dodatkowo slimcea blokowały głód. Tabletki, czy suplement na którtym można faktycznie schudnąć.

Gość gość
Jeśli szukasz dobrego suplementu diety, to postaw raczej na naturalne preparaty, bo są najzdrowsze i skuteczniejsze niż zaawansowane tabletki składające się z jakichś substancji chemicznych. Ostatnio znalazłam ofertę tabletek zawierających ekstrakt z młodego jęczmienia (www.pure-health.pl). Co o nich sądzicie? Ktoś może stosuje je?