Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja_a

najfajniejsi faceci z erotycznego

Polecane posty

Zauważyłam każdy najmniejszy szczegół i centymetr tej cudownej przypadłości. Gdybyś kiedyś jeszcze poczuł, że masz ochotę wprowadzić się w stan erekcji za pomocą aparatu, to znów pragnę to zobaczyć.

Andro, a wiesz, że Ow na cyckach uprawia Ci dywersje i oferuje 1min30sec? Myslisz, że nie kłamie? W zasadzie mam obawy, czy po tak długim staniu na parkingu wytrzymałabym te półtorej minuty jazdy...

Wiesz, chwalić się każdy może. Ale jak przyjdzie co do czego... Też mogę powiedzieć, że wytrzymam 1,30, ale przecież tu chodzi o prawdę. Prawda zawsze zwycięża :-)

Gość Po 1 to nie są Faceci
S_M donosi niczym stary emerytowany Z.O.M.O wiec A Androgen to nałogowy onanista który wyłudza foty kobiet oniej na portalach prezentuje je przed kolegami jako swoje partnerki :(

S_M to impotent, więc się nie dziw. Wszelkie zło ma podłoże w seksie. Androgen to taki typowy pizduś glancuś pucuś podstarzały, więc też mu czasami odbija. Kłopoty z siurkiem wiadomo potęgują to co odstawia na forum.:(

Gość egipcjanin
ponadto jako niezrzeszonemu obserwatorowi wydaje mi sie ze ta banda przyjaciól S_M i Androgena to jacyś pacjenci zakladu zamkniętego :( starzy i takie bzdury pisza a jeszcze mimo to chcą być uważani za normalnych :( 😭 trzeba im odciąć neta :]

jaka dywersja?? kurcze raz sie udalo, specjalnie na stoper patrzylem

o kurwa andro, dawaj, troche od szmaciazy albo meskich dziwek?? bo kurwa jeszcse mnie na przyjaciela awansuja :D

Odciąć mineta? A w życiu nie dam... potrzebuję dostępu do platformy egzaminacyjnej, googla, microsoftu, gazetki z lidla, poczty, seriali online, poradników html-a, javy i c#, translatorów, kont bankowych, poczty, dobrych programów, demotywatorów...

Zaiste, warto tak ślęczeć po nocach i o stojących paukach rozprawiać ? Zwłaszcza gdy poranne erekcje są częstokroć potem takie bezużyteczne :classic_cool:

Andrek już zaczął standardową gadkę o grze wstępnej, chamskim samczym "dymaniu" i pompowaniu spermy w pizdę itd. :(

Gość ludziku a dlaczego
Androgen cie razi?

Gość ludziku a dlaczego
jesteś hipokrytą😴 jeszcze niedawno był twoim giermkiem a teraz co? :(

Gość jeszcze niedawno byliscie
przyjaciółmi :( a teraz wyzywasz swojego zioma? :( nieładnie, jesteś zazdrosny o lisice?

Gość egipcjanin
rucham Androgena

Ale dalej kocham go.:( Miłością swą.:( Dzisiaj mam zły dzień, a że był pod ręką, to skorzystałem z niego. Giermek się nie obrazi. Nie martw się.:(

Gość to znaczy ze jestes
zazdrosny o to ze jest samcem alfa?

ale powiedź przedmiocie...serio przechodzisz pod biurkiem na wyprostowanych nogach? czy to tylko forumowe plotki?

zanim ty pomyślisz, ja już napiszę 😴...chciałam napisać "ty" wielką literą ale to chyba byłoby głupie :(