Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam problem ja ja

Dobrze ze mam synka

Polecane posty

Gość Mam problem ja ja

Bo tylko on mi mowi Kocham Cie mamo bardzo Jestem szczesliwa musze go chronic

Gość dobrze by było gdyby synek
miał ojca i brał z niego dobry wzór mężczyzny a Ty byś miała kochającego, wiernego i szanującego Ciebie partnera.

Gość 6ttfdsswee87980p..............
tylko kto ja zechce z dzieckiem?

Gość samma mama
ja mam też pociechę i również jestem bez partnera. Lecz zamiast cieszyć się z tego co mam w każdej chwili, to przed chwilą nakrzyczałam na dziecko za bałagan w pokoju i nie spakowany plecak szkolny. Zapomniałam, że to jedyna osoba, która mówi mi "kocham cię":( Jak tak dalej będę postępować, to nikt już do mnie tak nie powie:(:(:(

Gość dfgsg
6ttfdsswee87980p.............. tylko kto ja zechce z dzieckiem? xxx Są tzw. faceci "po" i takich bezdzietne kobiety nie chcą i samotne matki mogą u nich startować. Często są to kulturalni, odpowiedzialni, dojrzali faceci z zasadami ale szukaj takich koło 30 bo młodsi jeszcze czekają z nadzieją na jedyną.

Gość mam fajną córkę
Jak tak dalej będę postępować, to nikt już do mnie tak nie powie" szok szok szok Po pierwsze jak czasami też krzyczę na swoje dziecko i wcale nie przestaje kochac mnie z tego powodu. Mój ojciec też na mnie krzyczał a ja mimo to nadal go kocham. Po drugie musisz wymagać, jeśli tego nie będziesz robić to dopiero będziesz miała problem. Sama sobie kręcisz bicz. Po trzecie musicie wychować odpowiedzialnych, zaradnych mężczyzn a nie leniwych maminsynków. Eh współczuję kobiecie która go dostanie w spadku... Będzie miała konflikt z teściową. Wasze podejście mnie przeraża... Zero męskiego wzorca tylko nadgorliwe mamuśki...

Gość Wino patykiem pisane
a jak meski wzorzec zna sie tylko na ruchaniu kolejnych chetnych to sie go zostawia czy usuwa?

Gość mam fajną córkę
oczywiście, że usuwa... I właśnie na tym polega problem, że tego wzorca prawdziwego, męskiego nie ma. Nie mówię tu o facecie byle jakim byle tylko był. Mówię o wzorcu. A ruchacz na pewno tym wzorem nie jest.

Gość martaqwq
mam córke 6 lat która sama wychowuje,czasem jest bardzo ciezko ,ostatnio córka musiałą jechac do szpitala,wspierałam ja najlepiej jak potrafiłam,jak zobaczyłam pelne rodziny przy łóżku to pomyslałam,KURWA MAC JA TEZ POTRZEBUJE WSPARCIA!!! sa dni gorsze i lepsze i nic na to nie poradzimy

ja mam corcie i synka, kocham ich nad zycie... nie patrze na to czy wyrosnie na mamisynka mam to szczerze gdzies, nie obchodza mnie konflikty z przyszla synowa uwielbiam jak synek sie do mnie przytula mowi ze mnie kocha itd. czasami mam straszne wyrzuty jak na nich nakrzycze ale mysle ze nie przestana mnie za to kochac, tak jak ktos tu wczesniej napisal i na mnie mama krzyczala ale kocham bardzo bardzo mocno chociaz nie umiem jej tego juz powiedziec, mam nadzieje ze moje dzieci nie beda mialy z tym problemu:)