Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczka smutna

nie moge spac bo mam za duzo problemow

Polecane posty

Gość płaczka smutna

jw. nerwy, stres, problemy. juz rozumiem czemu tak duzo ludzi popelnia teraz samobojstwa... :-(

Gość płaczka smutna
nawet nikt mnie wysluchac nie chce

Gość kotplgotpr
Słucham .

Gość chetnyffffffffff
poruchaj sie

Gość płaczka smutna
dziekuje bardzo :-( no tak temat nie o seksie a tym bardziej nie o zadnej marnej gwiezdzie kafe wiec po co sie udzielac. lepiej zmieszac z blotem potrzebujacych

Gość AmbiwalentGirl
ja cię wysłucham...tzn przeczytam;))

Gość narzekajaca.
mam to samo, zyc mi sie odechciewa, co się stało u Cb?

Gość kotplgotpr
iupkilpij[;lp[h

Gość płaczka smutna
cholera jasna kasy potrzebuje :-( do wyplaty meza 20 dni, w portfelu kilka zlotych, a w lodowce maslo, mleko i jeden chleb. nawet ziemniakow nie mam. szukamy roboty za granica i nic nie ma bo wszedzie jezyk trzeba znac. mam juz serdecznie dosyc tego zycia.

Gość płaczka smutna
chyba powyprzedaje meble z domu, chociaz stare sa zeby miec za co zyc, ale to na dlugo nie pomoze. a chcielismy sie o dziecko staraca bo czas leci. i za co je wychowac.

Gość jhv.,m ,
,mn

Gość chetnyffffffffff
umów się zemną to ci zaspokoje wszystkie dziurki i zaśniesz miło ja kuj-pom

Gość płaczka smutna
maz jebie 5 dni w tygodniu na szlifierni, rece mu odpadaja, niby brutto ma 11 zl na h ale co z tego jak na reke 1500 zl nie dostanie, z tego 550 zl na rate idzie, a rachunki, paliwo na dojazd do pracy- 46 km na dzien. masakra. a ja szukam roboty wszedzie doslownie i nic, bo wola niepelnosprawnych. to co ja kurwa mam se palca uciac zeby prace dostac?

Gość płaczka smutna
spadaj, nie szukam zaspokojenia. a propos seksu to nie mam wogole ochoty, za duzo zmartwien

Gość Hania wwwww
jeśli nie stać was na dzidzie to lepiej jej nie planujcie. Tabletki "Stedril 30" są za 4zł

Gość Hania wwwww
spierdzielajcie za granice tutaj czeka Was bieda

Gość płaczka smutna
leze w lozku i rycze bo nie wiem jak mamy zyc, nie mamy przyszlosci. wszyscy w rodzinie wkolo narzekaja jak im zle, ale jedni postawili dom- my wynajmujemy za opieke, drudzy na swieta narobili ciast, salat, obiady wykwintne, chociaz z renty zyja a my mielismy mielone, jedna salatke i placka, a trzeci narzekaja ze na dlugach jada ale buty u wojasa kupuja a dziecku wozek za prawie 2 tysiace i nam mowia zebysmy sobie odlozyli kase i wozek kupili taki jak oni maja, nowy. i to najblizsza rodzina... tacy falszywi ludzie

Gość chetnyffffffffff
jest praca np przy drodze jak tirówki one chociaż coś robią a ty tylko narzekasz

Gość AmbiwalentGirl
takie czasu;( może spróbuj od kogoś pożyczyć od rodziny, koleżanki, sąsiadki...żeby starczyło do wypłaty

Gość płaczka smutna
ja szukam roboty za granica, w calej europie, maz zapisal sie na wyjazd do holandii ale sam. i pojedzie sam, mnie zostawi, to jaki sens utrzymywac nasze malzenstwo. nie chce tak zyc. wszedzie za granica potrzebuja znajomosci jezyka, nawet do zbiorow truskawek, ja cos umiem angielskiego i niemieckiego ale maz nic. a znajomi maja w dupie jak sie ich prosi o zalatwienie pracy.

Gość Wiesz co Ci powiem,
Cholernie Ci wspolczuje, choc nie mam bladego pojecia czy ty chesz tego wspolczucia, ale zamiast wziac dupe w troki jak to sie mowi i troche ogarnac psychicznie to moze wtedy znajdziesz motywacje... Szukasz pracy ok, ale jak szukac to masowo, zaniesiesz cv raz nie odzywaja sie to idziesz tam raz jeszcze i ktos na bank sie odezwie, na glupia kasjerke chociazby, ale jak bedziesz sama sie tak dolowac, to wielkie gowno Cie spotka.. Zyje sie raz pamietaj!

Gość płaczka smutna
chyba trzeba tak bedzie- pozyczyc i znowu sie w kolejny dlug wpakowac. jeszcze pod koniec kwietnia konczy sie ubezpieczenie od auta... ja w nastepnym tygodniu musze jechac do lekarza po recepte, bo biore leki na nadcisnienie, i nie wykupie ich bo nie mam za co. jestem z malopolski przepraszam ze tak narzekam, ale kurwa zwyczajnie nie mam juz sil, naprawde, nie wiem co bedzie...

Gość Mr dzik
ale tu potrafia pocieszyc

Gość jak masz samochód
to nie jestes biedna paniusiu

Gość płaczka smutna
mozesz mi wspolczuc nie przeszkadza mi to, przyszlam sie wyzalic, moze ktos mi jakis pomysl podsunie jak zyc, bo kto widzial jesc chleb z maslem i cebula na sniadanie. nie prosze tu o pomoc, nie podaje numeru konta bo nie ma nic za darmo. a co do pracy to wierz mi ze wysylam elektronicznie cv wszedzie od Biedronki poprzez stacje paliw, domy kultury, drogerie, media experty i inne, nawet na staze do urzedow, co z tego jak nasz urzad pracy nie ma funduszy na staze. wysylam cv nawet jak ofert pracy nie maja. a jak cos jest to jade osobiscie, no ale jak moga mnie przyjac jak na koncie tylko staz i 2 miesiace pracy jako pomoc kuchenna.

Gość ma mercedesa za 400tys i narze
kurwa co za debile i internet

Gość płaczka smutna
moj maz ma auto bo musi czyms dojezdzac do pracy 23 km w jedna strone. autobusem nie pojedzie bo czasem ma na 5:00, czasem na 7.00, czasem na 13.00 albo 14.00. a czy fiesta z 91 roku to jest oznaka bogactwa?

to dzieli nas cala pl :/ szkoda,bo jakos bym materialnie pomogla. narzekaj ile tylko chcesz,jesli ma Ci to pomoc

Gość i pierscionki na palcach
nie becz -ludzie to moja sasiadka