Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczka smutna

nie moge spac bo mam za duzo problemow

Polecane posty

bo ludzie tacy sa, daj palec to utna reke, ale zeby sami cos z siebie dać to wola sie zesrac pod siebie,taka prawda. Na Twoim miejscu w ramach splaty za wczesniejsza pomoc poprosilabym ich o to czego Ci aktualnie brakuje czy chocby pomocy w znalezieniu pracy.Jesli nie pomoga to wypiąć sie na nich, niech sobie sami radzą. Skoro radzisz sobie z komputerem to moze wywies ogloszenie gdzies w internecie czy w kauflandzie jesli macie, u mnie np tak robią ludzie, ze oferujesz pomoc, stawka bez papierów nizsza ale moze ktos sie skusi i w ten sposob dorobisz.

Gość płaczka smutna
ja przyznam ze nie glosowalam wogole. moze i zle ale na kogo mam glosowac jak kazdy grabi pod siebie i to nie tylko w sejmie czy senacie ale nawet w wiejskim urzedzie gminy.

Gość płaczka smutna
niestety tak jest, dobry i uczciwy czlowiek nie ma szans na zycie w tym kraju, tu dorobic sie mozna tylko na przekretach.

Gość Bloody
" dobry i uczciwy czlowiek nie ma szans na zycie w tym kraju, tu dorobic sie mozna tylko na przekretach. " Bzdura. Pewnie każdy co ma dom i lepszy samochód musi być skurwielem bo inaczej się nie da?:D A to, że ta osoba ileś lat tyrała więcej ponad 12godzin dziennie każdego dnia to nikt nie wie.

Gość płaczka smutna
pisze z telefonu i nie wiem czemu ale poki nie dodam postu to nie odswiezy mi strony i nie widze czy ktos cos napisal.

Gość płaczka smutna
dobranoc wszystkim milym, jutro moze bede.

Gość katarineczka
dawno cię nikt nie wyruchał stara panno hahahah

"bo ludzie tacy sa, daj palec to utna reke, ale zeby sami cos z siebie dać to wola sie zesrac pod siebie,taka prawda. Na Twoim miejscu w ramach splaty za wczesniejsza pomoc poprosilabym ich o to czego Ci aktualnie brakuje czy chocby pomocy w znalezieniu pracy.Jesli nie pomoga to wypiąć sie na nich, niech sobie sami radzą. Skoro radzisz sobie z komputerem to moze wywies ogloszenie gdzies w internecie czy w kauflandzie jesli macie, u mnie np tak robią ludzie, ze oferujesz pomoc, stawka bez papierów nizsza ale moze ktos sie skusi i w ten sposob dorobisz." Twoje słowa. Dlatego pytam bo też czuje się wykorzystywana przez cały kurewski małopolski świat.