Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczka smutna

nie moge spac bo mam za duzo problemow

Polecane posty

Gość Mr dzik
ja ci wspułczuje na prawde

Gość płaczka smutna
tak, mam mercedesa, jasne. swinie jestescie. zgryzliwi okrutnie.

Gość asicaaaaaaaaaaaaaaaa
jestem w bardzo podobnej sytuacji, z tą różnicą, że jestem starsza od Ciebie. A więc nie mam szans na pracę ani za granicą , ani w Polsce.

Gość Mr dzik
bo uczciwi gówno mają

Gość Mr dzik
na mnie tez jechali na forach

Gość Kochanie Ty NIE moje
Kurde bardzo Ci współczuje. Życze Ci żebys w konu znalazła prace i zeby bylo wam lepiej. Przykro mi ze jestesmy zmszeni zeby wyjechac za granice bo w Polsce nie ma jak życ.

Gość płaczka smutna
jakby nie to ze zal mi naprawde mojego meza i najblizszej mi rodziny to bym naprawde z soba skonczyla, skonczyly by sie moje problemy.

autorko a moze w Twojej miejscowosci jacys rodzice szukaja opiekunki do dziecka?? albo do Niemiec jako opiekunka wiem ze ktos organizuje takie wyjazdy i mieszkanie tam juz masz ,mojej kolezanki mama tam jezdzi na kilka miesiecy,potem wraca na bodajze 2 i znowu jedzie, nie wiem czy to w ramach jakiejs wymiany bo nie orientuje sie w temacie za bardzo

Niestety ciezko w tej naszej polsce, ale nie mozesz tez mowic, ze jest tak zle, sa rodziny, gdzie ich zarobki to max 1200 z czego pewnie wiekszosc na rachunki.. Odstawcie moze jazde samochodem, moze taniej beda autobusy, pieszo.. Zawsze to dodatkowy grosz w kieszeni.. A poza tym Ty jak troche znasz jezyk to moze sama pojedziesz, zwiazek sie raczej nie rozwali... Wiem ze ciezko, ale troche pozytywnych mysli, bo jak Ty juz tak fiksujesz, to co bedzie za pare lat.

Gość Mr dzik
bo polak do polaka to jak pies chamski narodek zapatrzony w siebie a tak naprawde to pośmiewisko europy

Gość płaczka smutna
ja mam 28 lat i na koncie tak jak pisalam tylko 2 miesiace legalnej pracy, a nielegalnej moze w sumie 2 lata. dokladnie uczciwy nie wyzyje w tej polsce. uczciwego to tylko zgnoic. maz byl w wielka sobote wynajety jechac autem z przyczepka (bo jako jedyny ze znajomych ma haka przy aucie) 520 km w obie strony i facet ktory go wynajal dal mu tylko 300 zl, wyjebal go. i jeszcze powiedzial ze przeciez musi swojego interesu pilnowac. a mezowi auto spalilo za 320 zl, do tego sam musial sobie kupic jedzenie. nie ma to jak wyjebac biednego.

Gość Mr dzik
cytrynka nie bądz taka madra ludzie mają prawo do samochodu

Gość a ja jem szynkę szwarcwaldzką
łososia, najlepsze wędliny i sery pleśniowe, mieszkam w 200m domu, karmię psa za 300zł miesięcznie i narzekam, wstyd mi jak czytam twoje posty

Gość Mr dzik
polak polaka wykorzystuje

Gość płaczka smutna
okolica jest biedna, do najblizszego miasteczka 21 km, nikt tam opiekunki nie szuka, zreszta ja do przystanku autobusowego mam 1,5 km, fakt nie jest duzo. za granice jechac jako opiekunka?? do dziecka moze jeszcze tak, chociaz nie mam za bardzo doswiadczenia, ale do starszych nie dam rady, nie potrafie-nie ten typ charakteru... kurde na kompie sie znam swietnie, szybko sie ucze, mam wiele zalet, ale nie dam rady tego udowodnic bo nie mam na to papierow. nie chce zostawiac w polsce meza, ani zeby on mnie zostawil, ale chyba bede zmuszona... jest praca w holandii przy kwiatkach dla kobiet i chyba z niej skorzystam chociaz tak mi ciezko...

Gość Mr dzik
takich jak ty bogaczy znam szpan z tym jedzeniem i psem a jak przychodzi załacic za prace to czemu tak drogo marne ludki

Nawet nie wiesz ile ja bym dała żeby wróciła komuna. Wtedy każdy miał mało a nie jak jest teraz że jedni mają gówno a inni dużo. Zamierzam też prowadzić misję by bogatym zabrać a biednym(t.zn sobie) dać.

Gość płaczka smutna
zaluje okropnie ze nie poszlam do zawodowki, chcialam isc na fryzjerke bo lubie czesac, farbowac , scinac, moze mialabym jakas robote. jak w 2007 roku bylam miesiac w niemczech na truskawkach to mialam szanse zostac na stale, ale wrocilam bo mialam w polsce chlopaka, ktory i tak wkoncu mnie zostawil. ale gdybym nie wrocila to bym nie poznala mojego obecnego meza, bez ktorego nie wyobrazam sobie zycia.

rozumiem ze ciezko ale moze na kilka miesiecy tylko po to zeby sie odbic ?? a potem byscie mysleli co dalej?

Gość płaczka smutna
to fakt ze za komuny mimo wszystko bylo lepiej, u mnie w domu zawsze byla bieda, ale jakos dalo sie dom zbudowac ,choc malenki ale zawsze jest. tato mial prace, gospodarstwo bylo i mielismy swoje mleko, ser, jajka, make czy jarzyny i dalo sie zyc. a teraz juz nie da sie tak.

Gość płaczka smutna
wolalabym jechac ja niz maz, bo ona ma prace i umowe na 9 lat jeszcze, wiec lepiej niech by ja trzymal. jutro, tzn dzis zapisuje sie na ten wyjazd do holandii i bede szukac osoby ktora by ze mna chciala jechac, we dwojke razniej.

Gość AmbiwalentGirl
płaczka, masz męża na którym możesz polegać i to najważniejsze;)) wiem że z miłości sie nie wyżyje ale pomyśl jak by ci było ciężko jakbyś była sama... wiem ze to marne pocieszenie, ale może będzie lepiej, trzeba wytrzymać;))

Gość płaczka smutna
powiem wam tak szczerze ze zakladalam na kefe juz nieraz tematy, czasem powazniejsze czasem nie i dzis, pierwszy raz spotkalam sie z tak duzym zrozumieniem, wierzcie mi ze jak czytam wasze posty, w ktorych mi wspolczujecie to lzy mi plyna strumienapiami po policzkach, tylko dusze w sobie ten placz zeby maz sie nie obudzil bo do pracy o czwartej wstaje zeby na piata jechac. dziekuje wam.

Gość płaczka smutna
jakbysmy oboje byli chytrzy tak jak rodzenstwo mojego meza to bysmy mieli wszystko, a tak to trzeba tesciowi pomoc, to jedzie maz ,trzeba pomoc bratu czy siostrze to jedzie moj maz i nikt nawet dziekuje nie powie, ja tez kilku znajomym juz komuptery naprawialam, co prawda male usterki, ale dojechac musialam i nic za to nie wzielam, bo nie potrafie powiedziec ze chce za to pieniadze. malo takich ludzi teraz i dlatego tak latwo nas wszyscy wykorzystuja. musimy to wreszcie zmienic.

A problem jest taki że ludzie zamiast na PIS głosowali na PO. I niestety teraz mamy za swoje, np. znajoma 45 lat, cale życie pracowała jako sprzątaczka, była na usługach innych i poszła głosować na Tuska bo stwierdziła że ma dobrą prezencje a jaką on ma prezencje. Złodziej i zbrodniarz i tyle.

Moja matka też jest taka że właściwie młodsze rodzeństwo (brat i siostra) okradli ją. To znaczy dostali majątek po rodzicach a moja matka jest taka że nawet do szpitala do babki jeździła by jej ubrania przynieść bo wujek z ciotką nie ruszyli dupy. Drugi brat matki napożyczał pieniądze od rodzeństwa i nie ma zamiaru oddawać ale moja matka jest głupia.... Jej brat wziął kase by zapewnić byt swoim dzieciom a moja matka nie wzieła by zapewnić byt mnie.

Gość płaczka smutna
moj temat pokazal ile na kafe jest dobrych ludzi, dziekuje wam. mam czarnego nicka, choc nie udzielam sie za czesto i przyznam szczerze ze gram kogo innego, mozna powiedziec ze osobe jaka chcialabym byc, zapewne jak wiekszosc uzytkownikow kafeterii. i dlatego nie odwazylam sie pisac tego tematu pod czarnym nickiem, nie chcialam aby potem ktos mi wypominal jaka jestem.