Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedronkaaaa30

Blogerzy- OSZUŚCI !!!

Polecane posty

Gość Biedronkaaaa30

Nie wiem jak perfidnym i zimnym człowiekiem trzeba być by udawać chorą na raka, zbierać pieniądze na leczenie i oszukiwać wszystkich dookoła poniżej blog w którym kobieta przyznała się co zrobiła, brak słów! http://eksmisja-sublokatora.blogspot.com/ wiem że takich osób jest więcej

Gość Ala ma jelito...
skoro brak slow to: milczenie jest zlotem...

Gość Biedronkaaaa30
Jest również blog który budzi moje podejrzenia: dziewczyna chora już prawie umierająca, lekarze nie mają dla niej ratunku, praktycznie żegna się ze wszystkimi, rozmawia z księdzem, aż tu nagle dwa posty dalej cudowne uzdrowienie, jak ręką odjął i zaczyna mysleć o zbiórce pieniędzy szok! no coś tu mi nie pasuje! a ludzie naiwnie już chcą kasę słać a nie mają nic! żadnego najmniejszego śladu że to nie oszustka kolejna! oto blog. Radzę przemysleć zanim uruchomicie swoje konta: http://marzenaerm.blogspot.com/

Gość jedną nogą w rowie
W porządku kobieta. Teraz może zbierać kasę na terapię. Pomoc psychoterapeutyczna to droga sprawa

Gość julek z czestochowy
sposób na zarabianie kasy

Gość jedną nogą w rowie
Jak sprawdzani? Sprawdzać muszą ci, którzy pomagają. To tak jak z tym żebrzącym o pieniądze na chleb. Trzeba pójść i kupić, żeby się zorientować czy aby na pewno o ten chleb chodzi.

Gość Biedronkaaaa30
Nigdy bym nie przelała kasy bez dowodów potwierdzających chorobę danej osoby, dużo ludzi jest głupich i naiwnych, jak chcą pomagać to niech pomagają chorym których jest naprawdę dużo a nie nabijają kasy oszustom, a tych jest coraz więcej i żerują na tej naiwności...

Gość ellla ela
na samym blogowaniu się nieźle zarabia, potrzeba tylko dużo czytelników, a choroby i dramatyczne przeżycia przyciągają ludzi do czytania, więc pole do popisu jest można tak koloryzować hahaha

jak? sprawdzic czy sa w bazie danych ,czy maja dokumenty. uczciwy nie ma nic do ukrycia zwlaszcza ze to chodzi o cudze pieniadze wiec sytuacja chyba zrozumiala..

Gość julek z czestochowy
tez se zaloze bloga

Gość dzorzdżina
kilka lat temu byla wielka afera z pewnym blogiem , kobieta zaszła w ciąże i wszystko opisywała, rodzinę, męża, pokoik dziecka , foty mnóstwo kobiet się zaangażowało, pisało z nią blogerka napisałam że dziecko w nocy umarło w łóżeczku byl jeden wielki lament , czytelniczki płakały, jechaly jej szukać , w końcy prawie rok sledziły jej bloga masakra, jakieś bystrzachy odkryły że ten blog to jeden wielki kit , nie było dziecka , nie bylo pokoju, męża, życia masakra , były specjalnie zalożone blogi żeby to omawiać później po jakims czasie ta sama kobieta pisała na forach dla kobiet znowu o ciąży , tylko że ona poroniła, czytałam opis jej poronienia to szok, wszystkie płakały , po jakimś czasie okazało sie że to też kit kobieta jest chora umysłowo

Gość noxelia
To marawila non stop pisze o swoich ciazach i poronieniach

Gość czytelniczka90
a mnie tylko zastanawia fakt, co się takie wydarzyło, co skłoniło eksmisje do takiego oświadczenia na blogu, bo nie wierze że wyrzuty sumieniea

Gość ale11111
szok!

Duże wątpliwości co do autentyczności budzi wyżej wymieniony blog: http://marzenaerm.blogspot.de/ Każdy kto go uważnie przeczyta wychwyci łatwo niespójności. Do tego ta anonimowość. Żadnych zdjęć, skanów dokumentacji medycznej, zwlekanie z podaniem informacją o byciu podopieczną jakiejkolwiek fundacji...

Gość ale11111
szafran --- no dokładnie tak

Gość helenka 1976
barbiotka przestan sie tak promowac wszedzie bo to irytujace.

Gość umkwumebe ipohistory
Ten pierwszy blog juz skasoany a co wnim bylo?

Gość ellla ela
w pierwszym blogu było że babka przyznaje się że oszukiwała wszystkich że jest chora na raka, masakra....prowadziła blog już od paru lat i zbierała kasę od ludzi, podobno jest prowadzone postępowanie wobec niej, ale może się wywinąć od odpowiedzialności bo udaje chorą psychicznie

Gość ellla ela
w przeglądarce googlowej są jeszcze jej zdjecia