Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosc dwojga ludzi

Kok czy rozpuszczone? Wasze typy.

Polecane posty

Gość milosc dwojga ludzi

Caly czas waham sie nad fryzura slubna i chcialam zapytac jakie wy dziewczyny planujecie? Moje wlosy sa bardzo podatne na ukladanie, geste i dlugie. Dobrze czuje sie zarowno w koku jak i w rozpuszczonych, przy rozpuszczonych w gre wchodziloby jakies upiecie i puszczenie wlosow na przyklad na jedno ramie. Dodam ze slub mam latem, wiec moze byc goraco i tylko to mnie martwi.

Ja miałam rozpuszczone. Mam długie kręcone włosy które na co dzien spinam w jakiegoś koka albo związuje w kucyka żeby mi nie przeszkadzały. Do ślubu chciałam inaczej , dlatego rozpusciłam. miałam pokręcone bez żadnego upięcia, do tego stroik z woalką. Było ładnie. Fryzure na jedno ramię na poczatku też chciałam ale pózniej stwierdziłam że jest teraz tak modna że pewnie połowa wesela będzie taka miała i miałam rację. U nas nie było goraco to slub był we wrzesniu było ok 20 stopni w sam raz

Gość zamiast
upięcie - nie ma nic bardziej paskudnego niż spocone włosy u panny młodej

Gość hiena KI
jabiore pod uwage tylko kok. Podobaja mi sie oczywiscie rowniez rozpuszczone wlosy, ale mi w takowych nie jest najlepiej. Jestem niska i moje dluie rozpuszczone losy ciagna mnie jeszcze bardziej w dol. Zreszta ladniej w "odslonietej" twarzy :)

Gość co????????????????????????????
to jak Wy się pocicie, że włosy się przyklejają do czoła??? Sala bez klimatyzacji?

Gość milosc dwojga ludzi
Moja sala ma klimatyzacje, ale wlasnie boje sie ze moze byc 25 stopni albo wiecej i wtedy czlowiek sie spoci juz przy samych zyczeniach, no i z nerwow. A wtedy wiadomo wlosy przyklejaja sie do ramienia albo zaczynaja wygladac niechlujnie. Zawsze marzyly mi sie rozpuszczone wlosy do slubu, ale mam tez strojna suknie i nie chce wygladac jak choinka.

Gość Jaka ja taka jedna
Ja będę szła w rozpuszczonych :) Tylko, że ja mam ślub pod koniec września, więc pewnie będzie chłodniej. No i nie robię wesela, tylko urząd i potem obiad. A kieckę mam normalną, białą typu syrena.

Gość Eeerrr
Tak jakby kok albo rozpuszczone wlosy to byly jedyne opcje! Dziewczyny moze wiecej pomyslowosci i oryginalnosci, albo jak juz placicie za fryzjera, to wybierzcie takiego z polotem. Przeciez wszystkie polskie panny mlode wygladaja TAK SAMO! Zawsze jest albo kok, albo pokrecone rozpuszczone wlosy. Sukienki tez oczywiscie zawsze strojne. Nie wiadomo juz czy sie smiac, czy plakac...

Gość milosc dwojga ludzi
Eeerrr a ze sukienka jest inna niz prosta to juz oznacza ze jest beznadziejna, bo jest bardziej obszerna? Nie kazdemu dobrze jest w prostej sukience, ale widac ty jestes znawczyni. Mam fryzjera ktory potrafi wyczarowac cuda na glowie, ale lubie klasyke i nie chce wydziwiania. Poza tym kokow jest cale mnostwo do wyboru, a to moja suknia http://www.sanpatrick.com/wedding-gowns/new-collection-costura

Ja chciałabym mieć jakieś upięcie, w rozpuszczonych włosach chodzę na co dzień i chcę jakiejś odmiany na własnym ślubie.