Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zycie sie skonczylo

Odkad zostalam matka jestem bardzo nieszczesliwa

Polecane posty

Gość 0090-0
jak masz kasę to kupuj mieszkanie, na tym nigdy nie stracisz, będziesz miał swój kąt, SWOJE miejsce na ziemi. ja myślę że matka strasznie manipuluje twoim facetem, chca ci zrobić na złość, jego matka wie że zależy ci na studiach więc robi wszystko na przekór. Myśli tylko jak wyciągnąć od ciebie kase że by synuś spłacił kredyt. A facet jest miedzy młotem a kowadłem.

Gość hyyiiooo
i co tam słychać? wrócił facet?

Gość gabi.sai
byłam w podobnej sytuacji... nagła ciąża , na utrzymaniu chłopaka , bez swoich pieniędzy. Brakuje mi do dzisiaj czasu dla siebie, czasem myśle jakby to było gdybym nie zaszła w ciąże ale NIGDY nie powiedziałam , że nie chce tego dz. b iecka jest moją perełką i staram się myśleć pozytywnie i cieszyć się każdym dniem z nią , pamiętaj ,że ona z dnia na dzień rośnie zanim się obejrzysz będzie cie wspierac i nie jestes juz sama tylko jest was dwoje na dobre i zle pamietaj o tym ;)

Gość czuje tak od 13 lat !!!
10:27 [zgłoś do usunięcia] hrhrhrth Przykro mi. Może cię to nie pocieszy ale wiele kobiet starszych ma podobne odczucia, gdy dziecko jest jak kula u nogi i trudno zdobyć pieniądze, lub przestrzeń i czas, żeby coś zrealizować z myślą o sobie. Za to gdy twój maluch będzie odchowany, ty wciąż będziesz młoda. Zawsze to jakiś, i istotny, plus. Wiesz, skoro teściowa zaproponowała daleko idącą pomoc, to ja na twoim miejscu porozmawiałabym z nią tak od serca i zapytała czy nadal chce się włączyć w wychowanie dziecka. Byłaby to ogromna ulga dla ciebie x odchowany , dobre sobie , moje ma 13 lat i nadal nic nie mogę zrobić !! to fikcja z tym odhowaniem i gadaniem dziecko podrośnie pomyślisz o sobie ,gówno prawda !! Czuję identycznie jak autorka ,cjhociaż bardzo kocham dziecko ,to jednak nie był to ten czas ,ten moment , wszystko legło w gruzach i wszyscy którzy obiecywali pomoc się wypieli ,nawet rodzice . Mój koszmar trwa 13 lat ,mam 33 lata i jestem wypalona jak babcia u schyłku życia !

Gość czuje tak od 13 lat !!!
dziewczyna pisała że nie da rady pójść na zaoczne , jeśli to medycyna to nie ma zaocznych !!!!

Gość jsjjsisjsmbd
Minęło już trochę. Jak to się skończyło?.

Gość gość
Oby dziecko sie kiedyś dowiedziało że myślałaś by je oddać i cie p***********o