Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie moja brzydka twarz

Dziewczyny jak wy to robicie. ze macie taką ładną cerę??????????????????????????

Polecane posty

Gość hahahaha normalnie nie moge :D
swiat jest tak niebezpieczny-ze trza byc kretynka zeby sapcerowac jezdzic na rowerze, na rolkach itp-jestem blada i wszyscy mówią z ewyglądam duzo młodziej niz mam lat po prostu widzę, że niektórzy mają jakieś problemy większe niż tylko te z cerą:D no tak, świat niebezpieczny więc trzeba być kretynką żeby iść na spacer:D:D:D normalnie hasło dnia:D a po co CI w ogole dziewczyny młodo wygladać jak i tak siedzisz w domu bo się rowerka, roleczek i spacerku boisz:D normalnie zenada:o

Gość ethelikkka
cwicze joge- a po drugie-wszystkie sporty to dla mnie sa prymitywne-a co do spacerów ja nie uznaje łazenia bez celu

Gość ethelikkka
z innej beczki-lekarze twierdzą ze bieganie po twardym podłozu szkodzi stawom i kręgosłupowi a wdychanie podczas biegu zanieczyszczonego powietrza szkodzi płucom-

Gość orkiestra dęta
Odkąd nie myję twarzy wodą, skóra na niej wygląda dużo lepiej. Podkład zmywam olejem z pestek winogron, makijaz oczu - płynem dwufazowym, potem tonik i krem pod oczy i na twarz. Raz w tygodniu peeling, maseczka z glinki, jakaś inna nawilżająca i jest coraz lepiej. Ale to prawda - w dużej mierze geny decydują. I jak ktoś ma normalną cerę to powinien ziemie całować, najgorsza jest mieszana - a ja własnie taką mam :/

Gość ethelikkka
a spacer to dla mnie debilne łazenie bez celu-ja nie mam prawa jazdy więc i tak chcąc nie chcąc chodze - na przystanek, do sklepu itp a wyjsc z domu i se spacerowac-smiechu warte

Gość ethelikkka
opalanie to najwiekszy wróg skóry- a pomarszczone raszple -to jak własne matki wygladaja -nawet drogie zabiegi kosmetyczne , dermatologiczne nie caofna całkowicie skutków opalania

Gość hihiht77
ja mam bardzo jasną karnację, sińce pod moimi malutkimi oczkami, wągry, cała masa, czasami jakiś pryszcz się pojawi, mam naczynkową skórę (jak niesystematycznie stosuję kremy po 60zł to jest masakra cała twarz czerwona), w ogóle mam skórę płytko unaczynioną - na powiekach mam bardzo mocno widoczne żyłki, oprócz tego strasznie mi się łuszczy skóra, przesusza, a czasem błyszczy, jest szara, niejednakolita. Odżywiam sie zdrowo, piję dużo niegazowanej wody, nie palę, stosuje kremy niekomedogenne, peelingi... i duupa

Gość prawictwo pospolite122
kąpiel w zimnej wodzie wzmacnia cere . dla kobiet morsów trądzik jest obcy.

Gość no i jak radzisz sobie z taką
cerą naczynkowa?:( ja myślałam, że wągry to koszmar, ale takie naczynka to też musi yć problem chyba:( tuszujesz to jakoś podkłądem? da się jakoś to ukryć?:/

Gość elemelina
up