Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady-in-Green

Dziewczyna mojego najlepszego kumpla jest o mnie zazdrosna

Polecane posty

Gość Lady-in-Green

Z moim najlepszym kumplem przyjaźnimy się od kilku lat (dłużej niż on się zna ze swoją dziewczyną), jesteśmy na jednym kierunku studiów. Lubimy się ale wiadomo to wszystko w granicach "koleżeńskich", nigdy nic między nami nie było. Niestety jego obecna dziewczyna mnie nie akceptuje (jak z resztą nikogo z jego znajomych ale mnie to szczególnie), jest zazdrosna i robi mu z mojego powodu problemy. Ona oczywiście dobrze wie że ja mam chłopaka i to od długiego czasu. Zauważyłam że kumpel musi przed nią kryć że się ze mną kontaktuje, spotyka czasem (i tak nie często ale jesteśmy w jednej grupie na ćw, no i wiadomo czasem imprezy u naszych znajomych), kasuje wszystkie smsy ode mnie i archiwum z fb - gdybyśmy jeszcze chociaż nie wiadomo o czym rozmawiali ;/. Kiedyś chciałam ją jakoś polubić i zaprosić ich i mojego chłopaka razem na piwo (nie wiem czy ona o tym wiedziała) ale ona do mnie napisała wiadomość, że mam się od jej chłopaka odczepić bo to jej chłopak : / z nią sie nawet sie da pogadać. Nigdy jej nic złego nie powiedziałam/zrobiłam, nie jest moją koleżanką nie kontaktuje się z nią. Wszyscy jego znajomi (i ja) którzy ja poznali dziwią sie, że z nią chodzi, do pięt mu nie dorasta i manipuluje nim. Mój chłopak akceptuje mojego kumpla a nawet lubi a ona jest zbyt zazdrosną egoistą żeby pozwolić mu się kolegować z dziewczynami. Co robić? Próbowałam z nim gadać, on próbował z nią. Jak grochem o ścianę. Kazał mi się tym nie przejmować ale nie umiem kiedy wiem że ma z nią przeze mnie problemy : /. Chciałabym tylko poznać Wasze opinie na ten temat ;)

Gość ghrtyy
jesli kumpel chce sie z Toba spotykac to w czym widzisz problem, nia sie nie przejmuj, bo to sprawa miedzy nim a jego dziewczyna