Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........................ewa.

Ludzie co ja mam zrobić z takim facetem w łóżku ??? :(

Polecane posty

Gość marta231
Matko...ja jestem z facetem już 5 lat i nie pamiętam żebym kiedyś nie doszła...zawsze dochodzę dwa razy,a mój chłopak jest tym zachwycony,myślałam że to podnosi facetowi poczucie wartości.ja bym po pierwszym takim niewypale go olała,chyba że seks nie jest dla ciebie ważny(jesteś aseksualna) to możesz trwać w tym związku tylko pytanie po co ci taki chłop???

Gość cassie299
nie podejmuj za szybko pochopnych decyzji,moze macie jakas rutyne w lozku...poeksperymentujcie troche...obejrzyjcie razem jakiegos p****la,idzcie do sex shopu,albo ty idz sama kup sobie jakies ponczochy,gorset czy pas do ponczoch,ubierz sie dla niego...moze cos sie zmieni :) trzymam kciuki

Gość Facet84
ja mialem podobnie nigdy nie zmuszalem swojej dziewczyny do zadnych rzeczy ale po jakims czasie dochodzilo do pieszczat ale tylko i wylacznie z mojej strony masowalem jej myszke szczytowala i koniec zakladala majty i cisza pozniej nawer lezac nago piescilem ja lizalem dotykalem zawsze staralem sie byc maksymalnie namietny i zmyslowy ale na tym sie konczylo ona szczytowala dawala buziaka mowila ze kocha i ze mozemy sie juz ubrac Dla mnie to bylo traumatyczne przezycie jeden z trudniejszych okresow w moim zyciu tak bylo przez ponad 2 miesiace skonczylo sie na tym iz nawet gdy po dluzszym czasie zdecydowala sie na pieszczoty to w sumie nic nie czulem nawet w czasie penetracji nic nie czulem wydaje mi sie iz jest to cos zwiazane z psychika skutek taki iz abym sam mogl dojsc dla mnie to cos trudnego bylo a wlasciwie jest zazdroszcze tym co maja namietne i zmyslowe kochanki ja juz jestem po slubie i w sumie jezeli chodzi o kontakty intymne to porazka ale dla mnie w tej chwili licza sie tylko dzieci a z reszta musze sobie sam poradzic Oczywiscie probowalem rozmawianawet kamasutre sciagnolem ale na tym sie skonczylo strasznie brakuje mi kobiety kochanki takiej zmyslowej dla ktorej sex bylby czyms co mozna zrbic dla faceta najlepiej jak tylko mozna a i jeszcze te godzinne masaze z olejkami oczywiscie ja robilem marze wrecz o jakies kobiecie z ktora moglbym robic czyt spelniac swoje i Jej fantazje mam straszna ochote wylizac calutkie krocze u kobietki nie raz nqwet prosilem czyli sie ponizalem przed zona zebym mogl tak robic teraz oczywiscie tego zaluje ze gupka z siebie robilem