Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m5457

katarek u 3-miesiecznego dziecka i spacer?

Polecane posty

Gość m5457

witam. moja córka ma 3 miesiące, od czwartku ma katarek, już jej przechodzi i zastanawiam się czy można wychodzić na spacerek z dzieckiem ? nic jej innego nie dolega. rano trochę pokaszluje ale raczej to ten katar ją meczy najbardziej rano

sorry, że wtrącę ale też mam 3 miesięczne dziecko, również ma katar, ale widział ją lekarz?? Bo ja byłam u lekarza (ze względu na bezobjawowe zapalenie płuc, a on zapalenie miał po porodzie) i kazała mi przyjść jak zacznie kaszleć, dzisiaj idę tzn próbuje się dodzwonić, bo idę prywatnie, bo mi lekko pokaszluje właśnie...

Gość alemama
katar!!!a nie katarek!!!!

jak ją rano męczy katar to pokaszluje od spływającej do gardła wydzieliny najlepiej oczyścic dziecku dokładnie nosek odciągaczem do kataru który podłącza się do odkurzacza =rewelacyjna sprawa

ale mimo wszystko, u tak małych dzieci teraz panuje bezobjawowe zapalenie płuc, ja zawsze dmucham na zimne, bo w szpitalu już się wyleżałam... A czy jak pójdzie przebadać dziecko to coś się stanie? Moja lekarka (jak jest chory to idę na kasę chorych, potem do kontroli prywatnie do jej gabinetu) powiedziała, że dobrze zrobiłam, bo ma pewność, że póki co zapalenia płuc nie ma.

Gość emcekwadrat
Wychodziłam z moim 3 miesięcznym dzieckiem na spacer, kiedy miało katar, ale wcześniej poszłam do lekarza.