Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamita___

Niewiem co robic

Polecane posty

Gość Mamita___

witam,jestem w piatym miesiacu ciąży,mialam kilka dni krwawienie,byłam na usg,wszystko jest w porzadku,uslyszalam ze czasem tak bywa..lezalam przez ten czas i odpoczywalam,dzis krwawienie a raczej plamienie ustąpilo ale mam pewne obawy,martwie sie troche,to jest moja pierwsza dzidzia,nie jestem pewna czy isc do pracy,pracuje w weekendy na sprzataniu.

Gość opp-0
no to sprzątanie to sobie już daruj.

Gość Mamita___
wlasnie przed chwila dzwonila do mnie wajzerka zeby przyjsc teraz bo potrzebuja pilnie pracownikow,powiedzialam jej o co chodzi a ona powiedziala ze zadzwoni do mnie za tydzien albo dwa jak cos dla mnie znajdzie,cos mi sie zdaje ze juz nie zadzwoni:(

Gość tasia216
Tak to jest jak sie pracuje przez agencje,albo bez stalego kontraktu.I teraz czekaj na telefon....Krwawienia to powazna sprawa,odpoczywaj i olej prace dzidzia jest teraz najwazniejsza.Idz do lekarza po zwolnienie jak trzeba.Ja mialam w ciazy migreny(bralam 2 paracetamole naraz co przy migrenie malo co pomagalo) lezalam w domku tygodniami :)

Gość opp-0
krwawienie w 5 miesiacy nie jest normalne. daj spokój z tą pracą, tym bardziej że to ciężka robota.