Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwaczkakaczka

problem z facetem

Polecane posty

Gość dziwaczkakaczka

Kochani, bedzie krotko. Prosze o rade. Sytuacja ma sie tak: jestesmy 5 lat razem. Kochamy sie bardzo i ogolnie wszystko jest ok, ale wlasnie ... przyszla choroba, to ja choruje, sporo przytylam przez to a takze nie mam sily na wiele rzeczy. nie bede sie tu rozpisywac o mojej chorobie, ale jednak wiele ona zmienila w naszym zwiazku... Mam wrazenie ze moj facet mnie kocha, ale przestal mnie lubic. choroba mnie zmienila i wiele mamy pod gorke w sprawach codziennych. widze, ze mu ciezko z tym i chcialby by bylo inaczej. mam szanse na powrot do zdrowia niemal calkowity tyle ze trzeba na to czasu. niestety moze to zajac lata a my nie mlodniejemy :( od pewnego czasu mocno sie zastanawiam czy go nie zostawic, bo wiem ze jestem mu poniekad ciezarem i beze mnie by sobie zycie lepiej mogl ulozyc :( trwac w tym czy pojsc wlasna droga ?

Gość dziwaczkakaczka
to nie jest tak, ze on mi cos na ten temat powiedzial... sama o tym ciagle mysle, bo wiem ze gdzies tam moglby poznac zdrowa kobiete , miec dzieci i nie martwic sie tym wszystkim co jest z moja choroba zwiazane.

Nie odrzucaj go. Skoro jest z Tobą, czujesz, że Cię kocha, to znaczy, że chce wspólnie z Tobą przezwyciężać te trudności.

Gość dziwaczkakaczka
ja go nie odrzucam, kocham go bardzo i decyzja o odejsciu bylaby najtrudniejsza w moim zyciu. tyle ze widze jak mu ciezko. nie jest mna i wiele spraw go po prostu przerasta. a ja to widze. i mysle ze beze mnie byloby mu lepiej...

Gość krwawica
Wiesz, ja bym nie chciała gdyby ktoś kogo kocham próbował mnie sobie obrzydzić i mnie zostawić by "mi było lepiej". ­ Na tym polega związek, nie zawsze jest różowo, każdy zdrowy może nagle zachorować. Rozmawiasz z nim na ten temat? Przydało by Ci się wsparcia więcej, może u przyjaciół też, rodziny bo zaczynasz chyba wyolbrzymiać.