Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia & 8

Robimy zjazd Kafeterian !

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 8

Rozsylam imienne zaproszenia : ­ ­ Grupa osob konfliktowych : ­ Ike Bielyje rozy Czizas Regres Tamari Zaba na hamaku ­ Grupa prawiczkow i dziewic: ­ Pink Panther Fiku Mikuuu Mp-30 Offerma Zawsze szczery Cream Korjonos Kapselko Prawiczek bez wiary Stev Ble Ble IMO Faith Hope Glory Argen Looooser BSA Beliar Levviatan AveDave Darker Max Zander vel Klaun Zabi kruk Ten ostatni niedziel Trent Easton yyughiuh Prawik91 Samotny Romantyk ­ Grupa ex prawiczkow majacych swoj pierwszy raz z prostytutka : ­ Smieszny Student Kurdu bydzia Beliar Altero ­ Grupa pocieszycieli : ­ Maciek B. JacekJ Swiatowa Organizacja Zdrowia Eleeene NB Retro ­ Grupa bawidamkow : ­ Kucharz niezdarny Megyllon Salut. Pavlo1985 Jarek Kamecha Miszcz Kozery Najszybszy w mieście Kaliban ­ Grupa wszedobylskich : ­ Duch Kafe Leniuszek Nadzieja8 ­ Grupa osob rzetelnych : ­ Moorland Kultura mam na drugie Iftar Ivo7er Imperia Rokkk WomanInTheFog Grzesław ­ Grupa osob majacych swoj swiat : ­ Ukryta prawda Prezes Wertyp Revolver ­ Grupa kokietek : ­ Refforma Otulona snem Lucy Windsor Damascenka Setunia

znowu coś ci się popiertego! skoro ZS jest w prawiczkach to czizas też musi być przecież to jego odbicie owszem gorsze ale jednak odbicie:P i dlaczego ja nie mogę być w kokietkach 😡 że niby za stara jestem ? :P

Gość Zuzanna Amelia & 8
Maua - Nie wiem czemu ale go usuneli.

Gość hahahaha o nie królowa ike
rozpoczyna listę gwiazd kafe z uczuciowego zara pęknie z dumy i zostanie po niej tylko rudy tupecik :D🖐️

Gość Do ike
Przecież ZS jest prawiczkiem i ma prawo piastować miejsce w elitarnym prawiczym gronie między Offermą a Creamem :D

Gość Zuzanna Amelia & 8
Niedziel - nie przejmuj sie , na pewno ktos z pocieszycieli Ci pomoze.

Gość aż tylu ich jest? a pomysleć,
że to tylko ułamek kafeterii

Gość Zuzanna Amelia & 8
Iks - Sorry , wiedzialam , ze o kims zapomnialam.

Gość krwawica
Zuza, szykujesz jakaś aferę dla mediów "Zarżnięcie siekierą kilkunastu osób przez mężczyznę, lat 30, zamieszkałego w Sopocie"?

" obowiązująca garderoba: kaftany bezpieczeństwa w kolorze khaki" jak się okazuje trochę znasz się na modzie, miszczu, bo khaki to jeden z kolorów tej wiosny

Gość Zuzanna Amelia & 8
Miszcz - ten kaftan to dla Ciebie ?

Gość Zuzanna Amelia & 8
Widze ze sie towarzystwo napalilo jak szczerbaty na suchary.

Lusiu toż w sklepach same mandarynki wiszą. Właśnie rozważam zakup pomarańczowych kozaczków na wiosnę.

Gość Zuzanna Amelia & 8
Iftar - nie kupuj kozakow. Wiosna bedzie krotka i zaraz bedzie lato. Lepiej zainwestuj w buty letnie.