Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Dubtfajerr

dlaczego tyle matek tuczy swoje dzieci

Polecane posty

Gość sanndaaaa
Wiele dzieci nie jest karmionych a tuczonych. Obrzydliwe. Matki daja zapychacze- typu kasze,:o wpychają jedzenie jak dla świnek do utuczenia, zamiast normalnych porcji dla niemowlaka podwajają jej i miedzy matkami jest swoisty wyścig której dziecko będzie "ładniejszym" pulpetem- nadwagę uważają za coś rozkosznego u malucha. Tyle że u niektórych dzieci ta nadwaga zostaje, i tak widzi się 6latke z łydką wielkośći mojego uda- opamiętajcie się dzieci to nie prosiaki a tłuste niemowlę nie jest słodkie tylko koszmarne-poliki pod oczodoły..

Gość gość
nie dość, że złe nawyki żywieniowe to wp*****lają od razu prawie jak wiaderko, chodzi mi o te utuczone matki

Gość gość
piszecie, ze zdrowe jedzenie jest drogie ale drogie kobietki, zamiast batonikow, deserkow, lepiej kupic owoce, marchewke( jest slodka,dzieci lubia chrupac ja) za ta sama cene masz wiecej owocow,warzyw niz tych slodyczy, zamiast sokow z kartonow,coli i innych gazowanych, pic wode,cherbatki owocowe(ale nie z tych granulek)ugotowac kompot. nie kupowac pszennych-czekoladowych platkow na sniadanie,one nie sa nic warte, kupowac owsiane,suszone owoce, zrobic musli, doddawac konfitury. to wszystko nie kosztuje wiecej a nie tuczy i ma jakies wartosci odzywcze.