Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salomonowa Trixi

Pokłóciłam się z koleżanką - powiedziała że jestem głupia bo dziecko nagie po

Polecane posty

Gość Salomonowa Trixi

plaży puszczam :-O Co w tym złego?! Ja pierdolę myślałam że jej strzelę w pysk.

Gość 40...wspolczuje
I akurat w kwietniu ta historia ci sie przyponniala? Moze po domu dziecko biegalo jak cie odwiedzila??

Gość Salomonowa Trixi
Nie, no mówiłyśmy o wakacjach. Ja puszczam dziecko na plażę. Nago!!! I nikomu nic do tego!!!

Gość 40...wspolczuje
Puszczac to ty psa mozesz a nie dziecko. Po drugie po chuja zakladasz o tym temat?

Gość gremlin52352
Biedne dziecko... Też siadasz gołym tyłkiem na brudnym piachu?

Gość norroo
wyrośnie z dzidziusia ekshibicjonista :O wyobraź sobie co twoje bobo będzie robiło za 20 lat wstyd będziesz miała w mieście

Gość Salomonowa Trixi
Jedno 2 drugie 7 lat

Gość co robicie w pracy
a ile potem wydajesz na leki?? usiadź sobie gołym cipskiem na piachu i zobaczysz jakie to mile i przyjemne:o

Gość emilka2323232
a co to za problem jej kostium czy kapielowki załozyć? nie wiem jaki masz cel żeby dziecko chodziło nago? terap pedofilów pełno , poza tym uważam ,że kultura tak nakazuje żeby jednak każdy nie zaleznie od wieku miał kostium

Gość herrr
Gratuluję rozsądku, pedofile pewnie krążą wokół Was jak sępy. Pewnie pedofile oglądając zdjęcia Twoich dzieci robią sobie dobrze

Ja na Twoim miejscu, Autorko, bym sie raczej zastanowila, czy Twojego dzieciatka jakis pedofil nie oglada, kiedy Ty je z golym tylkiem puszczasz :S Nie siadanie tylkiem na piachu, ale jakies zboki by mnie przerazily. Poza tym z drugiej strony jest to z lekka obrzydliwe, jak takie male golodupce lataja. Golas to golas.

Gość emilka2323232
choc tyle tylko racji Ci przyznam ,że koleżanka nie powinna tak mowic bo to nie jej sprawa. Ale jesli pytasz o zdanie to uważam ,że dziecko nie powinno chodzic nagie przy ludziach

koleżanka trochę niedelikatna, ale ma rację- dziecko nie powinno latać gołe w miejscach publicznych. Zwłaszcza, że stroje dla dzieci można kupić za grosze.

Bardzo dobrze zrobiła mądra kobieta!!!!!! Ty za to nie masz żadnego rozezniania co wolno a co nie. Jak tak można? Ty jesteś matką?