Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda kuchara92

Patryk, Kamil, Mateusz czy Marcel? które imię wybrać?

Polecane posty

Gość mloda kuchara92

Słuchajcie, niedługo urodzę synka. Zastanawiamy się z mężem nad imieniem. Mamy 4: Patryk, Kamil, Mateusz, Marcel. Które wam się podoba?

Marcel. Zdecydowanie. Ale pewnie jestem nieobiektywna ;).

Gość mloda kuchara92
dzieki, ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość norroo
okropne imiona :O

Gość lenus
marcel:) mi sie bardzo podoba,moj facet ma na imie mateusz,tez ladne imie ale ja chce miec synka o mieniu marcel jemu nie bardzo sie podoba

Gość hghhh
wszyscy Marcele jakich znam to nadpobudliwe, dziwacznie sie zachowujące dziwadła

Gość żę tak powiem
Kamil albo Mateusz. Marcel jak dla mnie okropne

Patryk i Kamil - te imiona jakoś tak negatywnie mi się kojarzą no i ich brzmienie mi się nie podoba. Mateusz- ładne imię, ale mnie jakoś nie pasuje. Poza tym, jest dosyć popularne. Z tych wszystkich imion najbardziej podoba mi się Marcel. Chociaż osobiście żadnego Marcela nie znam.

Gość lenus
kamil dla mnie to dziwne typy.marcel to takie wlasnie zwiariowane dzieciaki,patryk nawet w poprzadku chlopaki,a znam kilu chlopakow o imieniu mateusz i oni sa tacy zajebisci ,czuli opiekunczy zawsze spotykam ladnych chlopakow

Gość ezbek
tylko nie Patryk

Gość ojoh
Mój syn mial byc Marcel ale w końcu bedzie Wiktor :-)

Gość dolonna
marcel jest teraz na czasie ładne a Mateusz nienawidzę dlatego że kojarzy mi się z pewnym facetem, mały, krótkie nogi, wystająca okrągła doopa , łysy i strasznie napala sie na gimnazjalistki , takie dziewczynki 12 do 14 lat , zbok i swintuch i opowiada wulgarne kawały dlatego nie lubie imienia Mateusz :)

Gość mama Mateusza
Mam już Mateusza, drugi synek będzie wlasnie Marcel:D

Żadne nie należy do imion które mi sie u facetów szczególnie podoba. Żadne moim zdaniem nie ma "tego czegoś". Ale jakby już miała wybierać to albo Kamil, chociaz dla mnie mimo wszystko brzmi mało.. męsko? Ale znam jednego spoko kamila. Albo Mateusz. Mateusz w sumie takie zwykłe. Ale Patryk i Marcel nie podobają mi sie totalnie.

Gość ertgertertert
z podanych tylko kamil - marcel okropne takie pedalskie:o

Gość żę tak powiem
To prawda że Mateusz jest dość popularne i może i zwykłe ale lepsze takie niż jakieś dziwaczne. Poza tym jakoś nie wyobrażam sobie starszego pana , który przedstawia się jestem Marcel. Nie brzmi to poważnie.Natomiast Mateusz pasuje i do dziecka i do mężczyzny i do starszego pana

Gość mloda kuchara92
Dzięki dziewczyny. Przekonałyście mnie do Mateusza. Ja też to imię obstawiałam:)

Gość lalale
ładne ! ja wybierając imie dla córki sprawdziłam czy pasuje do znaku zodiaku może to głupie ale imie i znak zodiaku mają wiele wspólnego sprawdz sobie ! ja miałam planowaną cesarke ale i tak udałam ból brzucha aby urodzić w znaku Lwa a miałam termin na 2 tyg, póżniej !!

kamil najladniejsze, ewentualnie mateusz, chociaz zle mi sie kojarzy (z psyhicznym kuzynem), patryk zbyt popularne wsrod mamusiek kilka lat temu i juz sie wszystkim znudzilo, a marcel??? nie wiem z jednej strony ujdzie ale z drugiej takie pedalskie, to juz marcin ladniejsze.