Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna111111

zrobilam dzisiaj cos okropnego

Polecane posty

Gość beznadziejna111111

chcialam doladowac konto na karte tel na glupie 5 zl, jak wychodzilam ze sklepu chcialam doladowac z podanej karty ale nic niedzialalo a bylam pewna jak nigdy ze dostalam te 2 rzeczy-paragon i wydruk doladowania bo tak tez wygladalo przy kasie-ze pani daje mi je 2. Wystukuje zaraz po wyjsciu ze sklepu i nic nie dziala- a kiedys tak mnie oszukano ze kod nie dzialal. wracam do sklepu a poani mi mowi ze dala mi 3 takie wydruki:paragon, kod doladujacy i jeszcze jeden, ja mowie ze nie mozliwe bo nic mi nie wylecialo itp, zaczelam sie wyklocqac ze jestem pewna i wyobrazcie sobie ze ja ...poprostu oskarzylam te biedna sprzedawczynie i caly sklep ze tak sie nierobi ze juz tu nie przyjde nazwalam ich bardzo zle- a jak wychodze okazalo sie ze te panie mialy racje... znalazlam kod i rzeczywiscie wypadl mi zreki a ja tyego nie zauwqzylam- jestemn tak zla na siebie ze tak zepsulam humor tym biednym pania, zachowalam sie beznadziejnie i jeszcze je oskarzylam tak latwo ze az sama sie dziwie, czuje sie podle..

Gość beznadziejna111111
plagasm powieccie cos-jestem potworem???

Gość a jak ona wali tymi pretami
a ja dzisiaj jechałam autobusem a kierowca rozmawiał przez komórkę, gadał i gadał, tak myślałam, czy mu powiedzieć, ze jak nie przestanie to dzwonię zraz na policję, ze naraża nasze życie.. czasami mnie nachodzi takie cos zdarza się. wrzuc na luz. przeprosiłas je?

Gość norroo
ludzie są podli

Gość beznadziejna111111
tak mi wstyd ze balas sie przeprosic nigdy sie tak nie zachowalam nie wiem cop wemnie wstapilo boje sie przeprosic ale jak pomysle jakie wypieki na twarzy miala ta biedna pani-niogdy sobie tego nie wybacze

Gość beznadziejna111111
a juz najbardziej upokorzajace jest to ze to bylo tylko 5 zl-powinnam od razu odpuscic przeciez wazniejszy jest honor i dobry humor a nie takie smieszne grosz

Gość bvjdewyu
Zamiast się tu produkować to wskakuj w buty idź przeproś

Gość One mają mnóstwo
takich popapranych klientów nawet sobie tym głowy nie zaprzątają

Gość beznadziejna111111
macie racje jutro pojde i przeprosze bo tak caly czas bede o rtym myslec i zgadzam sie ze zachowalam sie jak popaprana -jestem po prostu BEZNADZIEJNA no poprostu siebie dzisisaj n9enawidze

Gość hgt78okhgy
są takie pojebane klientki i klienci, moja koleżanka bierze przez takie jak ty leki na serce bo jej wysiada z nerwów, pracuje na stacji benzynowej i kiedyś przyszedł klinet zwyzywał ją potwornie a po godzinie darcie sie na nią okazało się że to on się pomylił, niech was szlag debile.

Gość tak jesteś beznadziejna
Najgorsze jest to że ktoś może stracić pracę przez taki przykry incydent :(

Gość beznadziejna111111
ale mis ie to 1wszy raz zdarzylo i naopewno ostatni-przez to ze wlasnie bylam pewna ze mi tego kodu nie dala a kiedys mi sie zdarzylo ze pani mnie tak oszukala- czuje sie jeszcze gorzej napewno ja ptrzeprosze i zapytam czy cos moge dla niej zrobic -chociaz napewno nie chce mnie poprostu widziec

Gość beznadziejna111111
ale mam nauczke na cale zycie-juz nigdy nikogo tak nie osadze!!!!!!!!!!!!1

Gość beznadziejna111111
ja naprawde nie chcialam-niewiem co j=sie ze mna stlo ze tak sie zachowalam jak ostatni cham:((((((((((((((((((((((((((((((((9

Gość beznadziejna111111
Trzy dni to za mała kara, nie dotknę łechtaczki przez miesiąc!

dobrze, że wiesz, że powinnaś tam wrócić i przeprosić. Tym paniom się to należy a i Tobie ulży, zobaczysz :) Choć ja bym pewnie nie czekała do jutra tylko nakładała buty i śmigała tam jeszcze dzisiaj ;)

Gość beznadziejna111111
to wyzej to podszyw-jak myslicie jak moglabym dla te panieprzeoprosic? jakich slow powinnam uzyc-prosze o rade

Gość beznadziejna111111
czarna gorzka-wiem ale ja teraz widacmpo mnie ze plakalam;D

Gość beznadziejna111111
a co powinnam im powiedziec? jak to zrobic?

Gość współczuje ci autorko
i wierze, ze możesz się mocno tym gryźc. trzymaj sie.

Uwierz mi, że tu nic specjalnego nie trzeba wymyślać ;) Szczerze mówiąc wystarczy choćby jedno zdanie "chciałabym panią przeprosić za to, co zrobiłam, miała pani rację i teraz mi okropnie głupio. Życzę spokojnej pracy i jeszcze raz przepraszam". I wyjść :P Tobie się zrobi znacznie lepiej, a i tej pani na pewno będzie bardzo miło, bo zobaczy, że to było szczere. Głupi mały gest, a wystarczy :)

Gość beznadziejna111111
dziekuje Wam;) tak zrobie i jeszcze postaram sie dzisiaj jak troche mi przejdzie;)powiem ze bardzo je przepraszam i wezme sobie ta lekcje do serca bo naprawde nie wartotak psu komus dzien i sobie a pozatym co gorsza kiedys ktos przez top moze stracic prace a tego bym sobie nigdy nie wybaczyla-dziekuje raz jeszcze!

Gość muuuuuuu
idz i przepros i wyjasnij calą sytuacje. Dobrze o Tobie swiadczy, ze zauwazylas swój błąd. Teraz idz i go napraw. i Wiecej tak nie rób. Pozdrawiam.

Gość beznadziejna111111
wczoraj polecialam przeprosic te panie ale niestety juz skonczyly zmiane -podpytalam kierowniczke kiedy bede i dowiedzialam sie ze dzisiaj rano. Zggodnie z umowa znowu przyszlam dzisiaj do sklepu z kawa-nie wiem czy to dobrze ale glupio mi bylo przyjsc z pustymi rekoma za to co zrobilam i jakie bylo moje zdziwienie jak pani przywitala mnie z szerokim i cieplym usmiechem i przyjecla przeprosine:) bardzo sie ciesze ze tak sie stalo a ja dostalam nauczke-juz nigdy tak nie postapie-przeciez te panie ciezko pracuja-maja rodziny i swoje problemy, ale niesamowicie sie poczulam gdy tozrobilam i ta pani byla traka mila:) niech moje zachowanie bedzie przestroga dla wszystkich ktorzy zawczesnie kogos chca ocenic-bo bardzo czesto mozemhy sie m,ylic!

Gość beznadziejna111111
Barbiotka*-- juz przeprosilam:)

Gość deszczowa piosenka 266666
Spokojnie autorko, wybacz sobie, wyciągnij wnioski, przeproś i już 🌼 nikt nie jest nieomylny, a Ty zrozumiałaś swój błąd! trzymam kciuki

Gość deszczowa piosenka 266666
Ooo, już po, to super :)