Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

undercover

VITALER MAX

Polecane posty

Gość Szalony_KoX
Rower stacja 30 minut szybkim tempem ( 120 obrotow na min )

Gość Szalony_KoX
Zapomnialem dodac 1 zmiennika. Jest to Tyrozyna z firmy SCITEC. Rewelacja. Trzymta sie

Gość Sneer
Ja mam pytanie do Policji. Skoro to jest oszustwo, to czemu nie ścigają tych przekrętów? Z tego numeru ( 535155542 ) zadzwonił do mnie jakiś mężczyzna z propozycją kupienia drugiego opakowania. Na szczęście, odmówiłem.

Gość gość
Mam wrażenie że to tabletki z tasiemcem.....

Gość gość
Witam kupiłam vitaler max w czerwcu .Połknełam 30 tabletek nie schudłam ani grama . Te tabletki to bzdura szkoda kasy 137 zł i mojego zdrowia.

Gość akswonamod
Ja biore tabletki od miesiaca i jak narazie schudlam 1kg, i wydaje mi sie ze to zasluga tego ze od miesiaca chodze na silownie... starta pieniedzy

Gość gość
Wybrałam opakowanie tabletek plus ćwiczenia minus 2 kg odwodnienia. Chciałam zareklamować produkt nikt nie odbiera odemnie telefonu ani e-mail .Są to zwykli oszuści i złodzieje

chcesz stracić kilka kg w ciągu jednego dnia bez żadnej diety? amputuj sobie nogę :D

Gość gość
Hej były kiedys takie tabketki zjaefajne nie pamietam nazwy jedne wiem ze byly na Z drugie na M byly ponoc szkodliwe bo cos na bazie narkotykow z tego co sie dowiedzialam potem ale schudlam po nich 11kg w miesiac potem szybko tez wrocilam do swojej wagi a tabletki wycofali ;/

Gość myslaąca
Gosciu, nie na bazie narkotyków , tylko z sibutraminą ( stosowaną początkowo jako lek p.depresyjny, bo hamuje wychwyt zwrotny serotoniny w mózgu). Tak jak wszystkie leki z tej grupu powoduje kołatania serca i skoki ciśnienia u starszych, chorych na serce osób. Nic nie szkodzi, gdy jest stosowana pod kontrola lekarza, który dołączy magnez i lek p. arytmiczny. Myła to Meridia i Zelixa( można dostac w Necie). Już zdecydowanie bardziej szkodliwy jest Adipex, który jest pochodną amfetaminy, a te4n o dziwo można dostac bez problemow w Czechach na receprę... Dziwne to i podejrzane, w/g mnie....

Gość gość
Jeśli ktoś wynajdzie tabletkę na odchudzanie bedzie multimiliarderwm i dostanie w tej dziedzinie Nobla.. więc spokojnie .. poki co trzymajcie kase i nie dawajcie sie nabic w butelke, tym bardziej ze otyłośc staje się chorobą cywilizacyjną i nikt nie moze temu zaradzić.. jedynie zdrowa dieta i ruch..

Gość gość
p.s. a juz kupować tabletki w necie, gdzie było tyle przypadków sprzedawania ich z tasiemcem i niby to " bezpiecznych " dla zdrowia, gdzie larwy zagniexdziły sie nawet w mozgu... to juz trzeba mieć rozum w d... opamiętajcie sie .. tacy własnie ludzie zeruja i dorabiają się na naiwnosci innych

Gość Duszek78
Witajcie. Polecam 2x dziennie lyzke octu jablkowego (rano przed jedzeniem i wieczorem przed spaniem) pluc Colon (w jakiejkolwiek postaci, choc ja mam Colon Slim). Oba przede wszystkim wyplukuja toksyny z organizmu, Colon oczyszcza jelita, syci zoladek i nie chce sie duzo jesc. Jesc tez produkty beztluszczowem bezcukrowe, chleb zytni, jogurty z musli i troche sie poruszac :) Nie oczekujmy jednak blyskawicznego chudniecia, ale przyznam, ze weszlam w 2 tydzien takiej diety, czuje, ze spadlam i inni tez to zauwazaja :) No i co najwazniejsze, nie chce mi sie duzo jesc, Wazne jest tez by zachowac 3-4 godzinne odstepy miedzy posilkami, no i po 18 czy minimum 4h przed snem juz nie jesc. Pic wode:) Zobaczymy co bedzie po miesiacu;) No i nie wazylam sie, poszlam za rada Chodakowskiej i wole mierzenie :) Pozdrawiam :)

Gość bete
uff,ale mam szczescie,ze tu weszlam.i poczytalam o cudownym leku na odchudzanie... czyli wniosek z tego,ze taki lek nie istnieje..a firma ,ktora sprzedaje Vitaler Max to zwykli oszusci..chcialam do nich zadzwonic,ale nigdzie numeru telefonu sie nie uswiadczy!!! Pozdrawiam Was i zycze ,zebyscie nie dali wpuszczac sie w maliny..Za nim cos zamowicie to wczesniej lepiej poszukac w necie.. :))))))

Gość gość
A ja mam lepszy motyw wyłączyłam stronę nie klikając zamawiam i dostałam e-maila że zamówiłam i że dziękują za zamówienie. Naciągacze jak nic

Gość Gorczyca4
Witam Was, zjadłam całe opakowanie do tego, dzieta warzywna , 2 razy w tygodniu basem i 2 razy zumba, wieczorem po 50 brzuszków, schudłam 1 kg i w sumie to nie wiem czy nie od sportu i diety. Od 2 tygodni próbuję skontaktować się z tą firmą ale na żadnego maila nie odpowiadają. Pomóżcie! może wiecie jaki tam jest adres albo jaki inny sposób aby odesłać im to opakowanie.

Gość gość
Hejka no to wszyscy daliśmy się nabić w butelkę!!!!! Ktoś się pyta o numer tel. do nich 535155562 może będziecie mieli więcej szczęścia i się dodzwonicie.A tak naprawdę to wszystkie suplementy to chała i kicz. Przetestowałam chyba wszystkie efekt haha żaden tylko odpowiednia dieta. POZDRAWIAM WSZYSTKICH OSZUKANYCH.

Gość Ola007
Mi niestety tato kupił te tabletki i od razu 2 opakowania. więc właśnie dzisiaj zaczynam i będę informować. Myślę, że jeżeli będzie się jadło z umiarem, ograniczy się te wszystkie słodycze, fast foody itp plus dodatkowo ćwiczenia oczywiście to jasne, ze będą efekty Nie oczekujmy, że będzie wpierdzielać wszystko po kolei i siedzieć na d***e a brać tylko tabletki i schudniemy.

Gość gość
nie kupujcie tego syfu. To zwykly tran.

Gość męski gość
A czy któraś z was pomyślała jakby wyglądała gdyby schudła 10 kg w ciągu miesiąca? Ile zbędnej skóry by wisiało? Jeśli jesteś młoda, to skóra jest jeszcze elastyczna, z wiekiem jest coraz gorzej. Na marginesie: bezpieczne dla zdrowia jest chudnięcie 3 kg miesięcznie! Recepta na schudnięcie: zdrowo, ale mało jeść i się ruszać - polecam 2 godziny seksu dziennie.

Gość DSZ4
Zamówiłam przez internet te tabletki i trafiłam na stronę opinii no i szok. Bardzo szybko wysłałam maila, że rezygnuję z zamówienia. Zadzwonili do mnie, że rezygnacja jest niemożiwa, gdyż już ponieśli koszty więc ja pytam jakie koszty i stanowczo odmówiłam powołując się na prawo konsumenckie. Jak do tej pory nikt nie dzwoni i kurier też nie przyjechał z cudownym lekiem. Naprawdę oszuści jakich mało!!!!!!!!!!!!

Gość DziewczynaBąbla
A ja sie ponapalałam jak szczerbata na suchary...cóż pomarzyć można...ale dobrze, że trafiłam na to forum, przynajmniej pieniędzy w błoto nie wyrzuciłam :D

Gość gość
pewnie na amfetaminie jest...nie wierzę w jagódki z Ameryki Płd. bez ćwiczeń i odpowiedniej diety nie ma cudów!!!

Gość Grubasek02712
Tak się zastanawiam... Jakby te wszystkie super suplementy i tabletki na odchudzanie działały tak jak je reklamują itd to czy mielibyśmy tyle ludzi z nadwagą w kraju i na świecie?? Dziewczyny pomyślcie, każda dieta cud wyniszcza nasz organizm, każda nowa dieta z tabletkami powoduje spustoszenie w nas... Czy my tego chcemy??? Diety cud nie da rady stosować przez całe życie... tabletek też nie da rady brać całe życie... skończymy dietę cud, skończymy brać tabletki i co... efekt jojo gwarantowany. Pozdrawiam wszystkich walczących z nadwagą ...

Gość Trać kg z chromem
Zaczęłam stosować Chrom Organiczny ... Jestem zadowolona ^^ ponieważ jak wcześniej pisałam mam problemy z tłuszczykiem i wiadomo ze kobieta chciałaby wygladać atrakcyjnie ... wieć zaczełam dietkę z tymi tabletkami .. nie szkodzą wrecz przeciwnie ^^ Jak ktoś sie skusi na te tabletki to proponuję po 10 min . dziennie jakiś ćwiczeń i dietę wzbogacić w owoce i warzywa ^^ polecam jabłka ponieważ przyspieszają przemianę materii :D Kosztują ok 12-15 zł ^^ biorę je od 3 tyg. i widać efekty ^^ - 3 kg ^^ w opakowaniu jest 50 tabletek :D

Gość gość
witam tez brałam i nic nie schudłam a nawet przytyłam 5kg.

Gość azula
Nie dajcie się wrobić!!! Oszuści, którym nie chce się nawet wymyślić nowych wpisów (opinii). Te same były przy zielonej kawie, rzekomo odchudzającej. Mam na to dowód, bo sobie skopiowałam. Dziwne było, że kiedy włączyłam stronę, to opinie są cały czas te same, ale aktualne daty. Teraz to samo robią w przypadku tego preparatu.

Gość gość
Hej! Ja wam mogę podać wskazówkę, co do odchudzania. Otóż: poczytajcie trochę o roli INSULINY w regulowaniu gospodarki enegetycznej organizmu. Dalsza wskazówka jest taka, że węglowodany (nie licząc błonnika, bo on się nie trawi) powodują skoki poziomu insuliny, ponieważ metabolizują się bezpośrednio do glukozy. Potem poczytać o stylu żywienia LCHF - low carb/high fat. I popróbować. Po jakimś czasie przyzwyczaiłam się do życia bez chleba, makaronów, batoników, cukru, owoców, ryżo itd. Już teraz nawet nie patrzę na to jak na 'pożywienie'. Jem jajka, mięso, część warzyw, orzechy, tłusty nabiał (nie każdy toleruje tak dobrze jak ja), masło, ciemną czekoladę itd. Dla ludzi trochę bogatszych dostępne są także produkty takie jak mąka migdałowa albo kokosowai - można nimi zastępować zwykłą mąkę, więc robić naleśniki i piec ciasta. Chodzę najedzona, jestem mniej senna, mam płaski brzuch, bo pozbyłam się wzdęć i zaparć i zrzuciałam bez żadnych treningów (jogi nie liczę) prawie cały nadprogramowy tłuszcz i zeszłam z 58kg do 49kg przy wzroście 159. Na początku jedząc do syta musiałam jeść siłą rzeczy mało, bo mój organim przeszdł na ketozę i zjadałam moje tłuszcze. Teraz jako że nie mam już nadprogramowego tłuszczu jem więcej, ale nie tyję, bo ten sposób żywienia nie zaburza hormonalnej regulacji uczucia głodu. I ważna notka. Węglowodany są potrzebne, jeżeli chce się włączać treningi - wtedy należy poczytać o Cyklicznej Diecie Ketogenicznej, bo organizm w ketozie nie może za bardzo spalać beztlenowo. Przepraszam za składnię, ale jestem nie do końca trzeźwa, a chciałam się podzielić doświadczeniem, a nuż komuś pomoże :)

Gość gość
vitaler max jest niestety niedostepny w usa , czyli jest to nieprawda ze super lek na odchudzanie pochodzi z usa !!!! nie znalazlam ani jednej strony na ktorej moglabym kupic ten cudowny srodek !!!! znowu oszustwo !!!

Gość AniaaaaP
Można kupić w usa, ja zakupiłam na eabyu