Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujący przestrzeni

DUSZĘ sie w Polsce, nie moge tu wytrzymać

Polecane posty

Gość w UK i reszcie Europy zach
bedzie sie zawsze obywatelem drugiej kategorii, niezaleznie od pozycji i wyksztalcenia - takie sa stereotypy i tego sie nie przeskoczy ( u nas tez ludzie , często bardzo nieslusznie maja dziwne wypobrazenie np o Ukraincach czt Rumunach). Co innego np w USA - gdzie wszyscy SKADS przyjechali, albo w Australii. Po uniw amerykanskim, madrzejsza niz niejeden angielski glupek czuję, ze oni i tak "swoje wiedzą" i czuja sie lepsi. Dla nich . choc byś byla profesorem i tak jestes z biednego, złodziejskiego narodu, stworzonego do mycia kibli. To samo jest u Francuzów, Niemców itp. Jesli juz emigrowac, to tylko USA, Kanada, Australia, NZ czy kraje azjatyckie.

Gość Bardzo duzy rachunek
Taaaa, najlepiej jak wszyscy ci co nienawidza Polski by wyjechali z tego kraju i juz nigdy nie wrocili. Po co w Polsce tacy zdrajcy?

Gość Bardzo duzy rachunek
W Usa kupia sobie grata za 1000$ to jak sie zepsuje to nie oplaca sie placic nawet za to aby go gdzies przewiezc. Tak robia tylko brudasy meksyki czyli ludzie o niskim poczuciu odpowiedzialnosci

Gość Alinka88
Mam podobnie. Tyle, że ja wróciłam z Francji. Duszę się w Polsce, drażnią mnie ludzie tutaj, ich mentalność i wścibskość.

Gość chce wyjechac
ja bym chcial wyjechac do UK, ale nie mam tak zadnych znajomych, nie mam sie gdzie zaczepic. moze ktos pomoze? umiem angielski, znam sie na logistyce/ programach logistyczych + doswiadczenie w export-import.

Gość angielska pyra
Hej, mieszkalam i pracowalam w kilku krajach europy i rzeczywiscie w polandii jest duszno i nudno, szczegolnie w malych osrodkach/wsiach. Wszedzie jest inaczej / inaczej / lepiej / gorzej (zalezy w jakim obszarze), ale najlepiej bylo mi w anglii. wiem, bród, czasem smród, flegma angielska, niechlujstwo, ale mimo wszystko ten kraj poraża mnie swoją wewnętrzną harmonią, spokojem. Ech, fajny kraj w calości.....

Gość gość
Mam dokładnie takie same odczucia,a z każdym dniem jest coraz gorzej ,wokół złodziejstwo ,kłamstwa prosto w twarz ,głupi ciemni ludzie którzy wierzą że tak mają żyć, mają pokornie znosić kopniaki od reszty cwaniaków,wszystko tutaj jest żałosne .smutne szare śmierdzi komuną,śmierdzi naciągactwem, obłudą.

Gość gość
RATUNKU !!!! ja nie proszę ja błagam żeby mi ktoś chociaż napisał jak najlepiej i w miarę bezpiecznie wynieść się z popieprzonej polski angielskiego sama się uczę i już znam go całkiem dobrze, to dla kogoś kilka zdań a dla nie kompletne wybawienie ,nie chce tu żyć tu się nie da żyć !!!

Gość gość
w polsce to czym więcej napierdolisz bachorów to żyjesz bez pracy, pozostali co mają mało albo nie mają muszą jebać w pracy

Gość gość
dupościsk wścibskość lepiej patrzec złodziejom na ręce,polacy kradną w kraju kradną poza nim ,poza tym wielu to oszuści którzy nawet swojego ograbią ,żałośni,beznadziejni.Ci którzy powołuja się na zdrady ,historyczne bzdety ,TO SE NE WRATI!!!! BYŁO MINĘŁO!!!!! Współczuję psychiki z bombą w kołysce i czołgiem zamiast mózgu!!!Narodowcy -krzykacze muszą się gdzieś wywrzeszczeć ,w dupie mam wasze poglądy!!! Tak przy każdej okazji wypnę się dupą na spieprzoną gównianą polskę nic mi nie dała poza życiem w gównianych warunkach ,straszeniem ściaganiem haraczy podatkowych i zusowskich.

Gość gość
następna się zesrała. nie podoba się, granice otwarte. polska to ostoja normalności w zdeprawowanej, utuczonej i tchórzliwej europie. jak przeczytałem że w kologii gdzie islamskie brudasy macały, gwałciły i okradały kobiety ktoś zorganizował akcję wręczania im róż to myślałem że rzygnę z obrzydzenia dla ich głupoty i tchórzostwa.

Gość Rołzanna
UK? I ich zapyziała pogoda? Chyba sobie żartujecie? :D

Gość Górolka
Ja mam ciężki orzech do zgryzienia. Mąż wyjechał niedawno do Irlandii, ma tam bardzo dobrą pracę. No ale ja jestem w Pl, mamy 3 dzieci i ta rozłąka mnie dobija a dzieci bardzo tęsknią. Ciężko rzucić wszystko i jechać tam żeby ułożyć tam życie od nowa tymbardziej ze dzieci są w wieku szkolnym

Gość gość
ten kto założył ten topik powinien popracować nad płucami bankowo pomoże to z pewnością podłoże zespołu histeriss polakos

Gość darmowa rada faceta
Górolka dziś >>> Jaki problem? Wyjeżdżasz i tyle, a dzieci do nowej szkoły, dadzą rade. Ale po co jak można na doopie siedzieć bo mężuś kase przysyła. Jesteś żałosnym przykładem żony i partnerki. A jak nie zdecydujesz tam jechać to za pare miesięcy on tam zacznie roohać inną i taki będzie koniec tego eksperymentu. Pakuj walizki i dzieciaki do jedź tam nim będzie za późno.

Gość Górolka
Ale ja nie jestem żona ktora czeka aż mąż kase przysle bo sama też zarabiam... No ale nie o tym, po prostu zastanawiam sie czy nie lepiej zeby on zjechal do pl i tu znalazl prace niz wywracac zycie do gory nogami przede wszystkim dzieciom

Gość Górolka
No sama nie wiem. Tu mają dziadków i całą rodzinę. Tylko taty niestety nie...

Gość gość
polska to nienormalność

Gość Górolka
Może ktoś jeszcze sie wypowie

Gość gość
to prawda, potrzebujemy w polsce normalności. niezbędne do tego jest żeby pozbyć się z niej tych wszystkich darmozjadów z kompleksami którzy się tu "duszą". niech s********ją "dusić się" gdzie indziej.

Gość MAGILLA
Polski juz dawno nie ma dlatego tak to wyglada ano nie da sie c*****i ludzie